امتیازات Fallout 4 : Far Harbor

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
sgcruicqbwze75gbr7yj.jpg

Developer : Bethesda Game Studio
Release Date : May 19 2016
Platforms : PS4 PC X1
Genre : Action-RPG

=================

Attack Of The Fanboy 90/100
Areajugones 90/100
High-Def Digest 90/100
IGN Italia 85/100
ICXM 85/100
IGN 83/100
PC Gamer 80/100
Trusted Reviews 80/100
Metro Game Central 70/100
Push Square 40/100

Attack of the fanboy :
Fallout 4: Far Harbor is a true expansion to the already excellent action-RPG. This DLC takes what the main game did and improves on it in many ways, while offering a fresh location full of mystery and intrigue for players to explore. If you have run out of things to do in the Commonwealth, or simply want to experience something with more variety and choice for the player, then Far Harbor will surely satisfy

آخرین ویرایش:
ظاهراً قیمتش با محتوایی که ارائه میده کاملا متناسب هست.Far harbor واقعا یه سرزمین بزرگ هست که می‌شه به راحتی‌ توش گم شد،کلی‌ ماموریت و آیتم جدید هم اضافه شده.
و مهم تر از همه اینکه خیلی‌ از المان‌های RPG که تو بازی اصلی‌ حذف شده بودن دوباره برگشتن.:دی.خیلی‌‌ها گفتن بهترین‌DLC ای هست که تو این چند سال اخیر دیدن.

کمتر کمپانی ای هست که dlc بسازه نمراتش اینقدر خوب بشه. چقدر سر این دی ال سی و سیزن پس و... بحث کردیم:دی. همون موقع هم گفتم کمپانی ای که کیفیت کارش تضمینه نوش جونش هرچقدر میخوتد پول بگیره از گیمرا:دی.
E3 امسال چه شود، سه تا پروژه دارن که هاوارد گفته بود دارن روش کار میکنن، بدجوری هیجان داره امسال. من از اینا یه اکشن ادونچر فانتزی میخوام :دی. هرچند احتمال زیاد باید بازم توی سبک RPG باشه عناوینشون.

اینقدر بازیمون فروش نرفت که گویا 25 دلار هم واسه این باید پیاده بشیم :)) :دی تعریف های خوبی از بازی شده، خصوصا اینکه گویا سیستم دیالوگ خیلی بهتر از نسخه اصلی شده که عالیه.

• Like
Reactions: Madridista
کمتر کمپانی ای هست که dlc بسازه نمراتش اینقدر خوب بشه. چقدر سر این دی ال سی و سیزن پس و... بحث کردیم:D. همون موقع هم گفتم کمپانی ای که کیفیت کارش تضمینه نوش جونش هرچقدر میخوتد پول بگیره از گیمرا:D.
E3 امسال چه شود، سه تا پروژه دارن که هاوارد گفته بود دارن روش کار میکنن، بدجوری هیجان داره امسال. من از اینا یه اکشن ادونچر فانتزی میخوام :D. هرچند احتمال زیاد باید بازم توی سبک RPG باشه عناوینشون.
البته بیشتر بحثا سر این بود که وظیفه ی سازندس که اینا رو توی بازیِ اصلی بذاره یا این dlc ها رو مجانی بدن. اصن قابل قبول نیست یه استودیو بیاد یه بازی بسازه و از همون روز اول بگه خب این سیزن پس برا بازیمونه ما بازیمونو کامل ندادیم بیرون بیاین n دلار دیگه بدین تا بعدا هر موقع حال کردیم 2-3 تا dlc بدیم بهتون :D اگه گیمرا 1 سال dlc نمیخریدن الان استودیوها همه ی کانتنتاشونو مفتی میدادن :D

البته بیشتر بحثا سر این بود که وظیفه ی سازندس که اینا رو توی بازیِ اصلی بذاره یا این dlc ها رو مجانی بدن. اصن قابل قبول نیست یه استودیو بیاد یه بازی بسازه و از همون روز اول بگه خب این سیزن پس برا بازیمونه ما بازیمونو کامل ندادیم بیرون بیاین n دلار دیگه بدین تا بعدا هر موقع حال کردیم 2-3 تا dبدون :D اگه گیمرا 1 سال dlc نمیخریدن الان استودیوها همه ی کانتنتاشونو مفتی میدادن :D
آخه مشکل همینجاس:D. ببین من خودمم همون موقع گفتم، یه موقع هست که سازنده داره بازی ناقص عرضه میکنه، و بعد میخواد تیکه تیکه بازی رو‌جداگونه بفروشه که خب این اصلا درست نیست و منم بهش معترضم. از لحاظ اخلاقی هم بخوای حساب کنی خریدار داره پول بازی کامل رو‌میده، پس سازنده ای که اینکارو‌میکنه داره یه جورایی کلاشی و کلاهبرداری میکنه:D.
ولی خوشبختانه بتزدا جزو یه همچین سازنده هایی نیست. همونطور که دیدین فال اوت ۴ خودش یه بازی کامل هست که ساعت ها درگیذت میکنه مثل اسکایریم. دی ال سی های بازی خودشون مثل یه بازی کامل هستن. همون اسکایریم اگه هارت فایر رو حساب نکنیم بقیه دی ال سی هاش اندازه یه بازی کامل محتوا داشتن و کاملا جداگونه و دارای امکانات جدید بودن و این در حالیه که سازنده به هیچ وجه از بازی اصلی نزده تا بخواد سر خریدار رو کلاه بزاره:دی. یعنی شما اگه دی ال سی رو نخری چیزی از بازی اصلی از دست نمیدی.

البته بیشتر بحثا سر این بود که وظیفه ی سازندس که اینا رو توی بازیِ اصلی بذاره یا این dlc ها رو مجانی بدن. اصن قابل قبول نیست یه استودیو بیاد یه بازی بسازه و از همون روز اول بگه خب این سیزن پس برا بازیمونه ما بازیمونو کامل ندادیم بیرون بیاین n دلار دیگه بدین تا بعدا هر موقع حال کردیم 2-3 تا dlc بدیم بهتون :D اگه گیمرا 1 سال dlc نمیخریدن الان استودیوها همه ی کانتنتاشونو مفتی میدادن :D
نه خیر ! اگه گیمرا 1 سال DLC نمیخریدن الان استدیو ها کلا دیگه محتوای اضافه ای واسه بازیشون نمیساختن نه اینکه یک سال صرف ساخت DLC برای بازی بکنن بعدش بیان بگن بفرمایید اینم DLC های مجانیتون ! :D
این DLC کلا یه منطقه جدیدی به بازی اضافه میکنه با سیر داستانی جدید و اسلحه های جدید و زره جدید و دشمن های جدید و ...
کجای محتوای بازی اصلی نصفه نیمه به نظر میرسه که شما میگید بازیو کامل ندادن بیرون ؟
در ضمن خیلی راحت میتونید اون n دلارتون رو نگه دارید و خرج بازی دیگه ای بکنید ... :D

زمانی حرف شما درسته که بازی اصلی رو تکه تکه کرده باشن و اون تکه ها رو بعدا با پول بیشتر بفروشن. مثالشم زیاده جدید ترین و به نظرم بدترین نمونش Star Wars Battlefront هست که دقیقا شامل همین قضیه شده.
منتهی هیچ کس رو نمی تونی بیاری بگه Fallout 4 از نظر محتوایی ضعیف هست. شاید ایراداتی از نظر فنی به بازی بگیرن ( که گاها درستن ولی بعضی اوقات هم از روی هیت و نفرت گرفته میشن ) منتهی محتوایی؟! به هیچ وجه. از نظر محتوا و توجه به جزئیات به جرات شاید بشه گفت بهترین عنوان نقش آفرینی هست که الان موجوده.

حدود یه ساعتی DLC رو بازی کردم... یه توضیحاتی بدم واسه دوستانی که هنوز DLC رو نگرفتن (بدون اسپویل :D)
1. دیالوگ ها خیلی بهتر شدن و فقط به چند کلمه کوتاه ختم نمیشن و مثل بازی اصلی که بیشتر گزینه ها به یه نتیجه ختم میشد حالا ممکنه با یه جمله مسیر گفتگو کلا عوض بشه . در ضمن انتخاب هایی که در پایان بازی اصلی کردید هم توی بعضی از دیالوگ ها تاثیر داره
2. داستان بازی اولش خیلی ساده شروع میشه ولی بعد از مدتی خیلی وسیع تر میشه . هر چقدر بیشتر توی داستان پیشروی میکنید Quest ها جذاب تر میشن. اینم بگم که مثل وقتی که بازی اصلی رو شروع میکنید بعد از مدتی کلی Quest باحال بهتون داده میشه که حتی نمیدونید اول کدومشو انجام بدید :D حالا من فقط یه ساعت بازی کردم امیدوارم در ادامه هم همینطور باشه.
3. نقشه DLC که یه جزیره هستش یکی از بزرگترین نقشه هایی هستش که تا حالا توی یه DLC دیدم ( شایدم بزرگترین :D) هر چقدر بیشتر توی نقشه پیشروی میکنید زاویه دوربین روی نقشه بالاتر میره و درست مثل بازی اصلی به وسعتش بیشتر پی میبرید
4. توی DLC یکی از بهترین و قوی ترین اسلحه هایی که توی کل بازی وجود داره رو همون اول DLC در اختیارتون میذاره که بخرید :D فک کنم بازم اسلحه جدید باشه ولی فعلا ندیدم! ( از Fat Man قوی تر نیست ولی کارامد تره :D)
5. در مورد دشمن ها هم باید بگم که هم دشمنای جدید توی این منطقه هست و هم دشمنایی که قبلا توی بازی بودن. فعلا تا این جایی که بازی کردم دشمن ها زیاد چالش زا نیستن ولی هنوز گنده هاشون رو ندیدم ( فقط صداشون رو شنیدم :D)
6. اتمسفر بیشتر جزیره خیلی مه آلود و سنگین هستش مخصوصا شب که تقریبا هیچ جا رو نمیبینید :D ولی کلا جو این جزیره کلا با بازی اصلی فرق داره و قدم زدن توی محیطش یه حس دیگه ای داره.
7. فعلا بازی یه همراه جدید هم در اختیارم گذاشته و نمیدونم که بازی همراه دیگه ای داشته باشه
8. مثبت ترین نکته ای که توی این یه ساعت دیدم اینه که داستانش تا حالا خیلی جذابتر از بازی اصلی بوده و هر لحظه کنجکاو تر میشید و دوست دارید از طریق دیالوگ و نوشته و غیره هر جور شده بیشتر ازش بفهمید . شخصیت جالب هم کم ندیدم توی این یه ساعت :D کلا به نظر میاد انتخاب های خیلی چالش برانگیز تر و باحال تری نسبت به بازی اصلی توی پایان DLC منتظرمون باشه
9 . نکته منفی هم اینکه متاسفانه هنوز مشکلات افت فریم ریت توی بازی دیده میشه و چون که بیشتر نبرد های بازی توی مه اتفاق می افته بیشتر باعث میشه که شاهد افت فریم باشیم :| باگ اینا هم که همیشه هستش ولی نه در حدی که نذاره توی داستان پیشروی کنی . مثلا دو بار وسط حرف زدن بودم که یارو نصفه کاره ول کرد رفت :| یا یه جا همزمان دو نفر داشتن باهام حرف میزدن از اون ور هم همراهم داشت یه چیزایی زمزمه میکرد :| ( همون مشکلات همیشگی دیگه ...)
اگه تونستم تا فردا چنتا اسکرین شات از اتمسفر کلی و بقیه ویژگی های جالب DLC اینجا میزارم :)

حدود یه ساعتی DLC رو بازی کردم... یه توضیحاتی بدم واسه دوستانی که هنوز DLC رو نگرفتن (بدون اسپویل :D)
1. دیالوگ ها خیلی بهتر شدن و فقط به چند کلمه کوتاه ختم نمیشن و مثل بازی اصلی که بیشتر گزینه ها به یه نتیجه ختم میشد حالا ممکنه با یه جمله مسیر گفتگو کلا عوض بشه . در ضمن انتخاب هایی که در پایان بازی اصلی کردید هم توی بعضی از دیالوگ ها تاثیر داره
2. داستان بازی اولش خیلی ساده شروع میشه ولی بعد از مدتی خیلی وسیع تر میشه . هر چقدر بیشتر توی داستان پیشروی میکنید Quest ها جذاب تر میشن. اینم بگم که مثل وقتی که بازی اصلی رو شروع میکنید بعد از مدتی کلی Quest باحال بهتون داده میشه که حتی نمیدونید اول کدومشو انجام بدید :D حالا من فقط یه ساعت بازی کردم امیدوارم در ادامه هم همینطور باشه.
3. نقشه DLC که یه جزیره هستش یکی از بزرگترین نقشه هایی هستش که تا حالا توی یه DLC دیدم ( شایدم بزرگترین :D) هر چقدر بیشتر توی نقشه پیشروی میکنید زاویه دوربین روی نقشه بالاتر میره و درست مثل بازی اصلی به وسعتش بیشتر پی میبرید
4. توی DLC یکی از بهترین و قوی ترین اسلحه هایی که توی کل بازی وجود داره رو همون اول DLC در اختیارتون میذاره که بخرید :D فک کنم بازم اسلحه جدید باشه ولی فعلا ندیدم! ( از Fat Man قوی تر نیست ولی کارامد تره :D)
5. در مورد دشمن ها هم باید بگم که هم دشمنای جدید توی این منطقه هست و هم دشمنایی که قبلا توی بازی بودن. فعلا تا این جایی که بازی کردم دشمن ها زیاد چالش زا نیستن ولی هنوز گنده هاشون رو ندیدم ( فقط صداشون رو شنیدم :D)
6. اتمسفر بیشتر جزیره خیلی مه آلود و سنگین هستش مخصوصا شب که تقریبا هیچ جا رو نمیبینید :D ولی کلا جو این جزیره کلا با بازی اصلی فرق داره و قدم زدن توی محیطش یه حس دیگه ای داره.
7. فعلا بازی یه همراه جدید هم در اختیارم گذاشته و نمیدونم که بازی همراه دیگه ای داشته باشه
8. مثبت ترین نکته ای که توی این یه ساعت دیدم اینه که داستانش تا حالا خیلی جذابتر از بازی اصلی بوده و هر لحظه کنجکاو تر میشید و دوست دارید از طریق دیالوگ و نوشته و غیره هر جور شده بیشتر ازش بفهمید . شخصیت جالب هم کم ندیدم توی این یه ساعت :D کلا به نظر میاد انتخاب های خیلی چالش برانگیز تر و باحال تری نسبت به بازی اصلی توی پایان DLC منتظرمون باشه
9 . نکته منفی هم اینکه متاسفانه هنوز مشکلات افت فریم ریت توی بازی دیده میشه و چون که بیشتر نبرد های بازی توی مه اتفاق می افته بیشتر باعث میشه که شاهد افت فریم باشیم :| باگ اینا هم که همیشه هستش ولی نه در حدی که نذاره توی داستان پیشروی کنی . مثلا دو بار وسط حرف زدن بودم که یارو نصفه کاره ول کرد رفت :| یا یه جا همزمان دو نفر داشتن باهام حرف میزدن از اون ور هم همراهم داشت یه چیزایی زمزمه میکرد :| ( همون مشکلات همیشگی دیگه ...)
اگه تونستم تا فردا چنتا اسکرین شات از اتمسفر کلی و بقیه ویژگی های جالب DLC اینجا میزارم :)
با تمام وجود جو بازی رو توی رگ و ریشه وجودم حس کردم، مررسی بابت توضیحاتت،الان اصلا خرابم کردی :دی. فضاسازیش خیلی خوفه پس.

High-Def Digest 90/100
In terms of design, art, and just plain content, 'Far Harbor' is some of the best DLC in Bethesda’s stable. The island and its marine inhabitants gobbled up many hours, and even now I still have much left to explore. I wish the engine could struggle along a bit better, but the Commonwealth is now firmly in my rearview mirror as I investigate every nook and cranny on this godforsaken island

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or