امتیازات Fable: The Journey

FLAWL3SS

کاربر سایت
Fable: The Journey

88220882945368599953.jpg

OXM.COM.UK - 8/10
Inside Games (Germany) – 8/10
Hardcore Gamer Magazine - 8/10
Multiplayer.it
- 7.5/10
IGN - 7.2/10
eurogamer.it - 7/10
Meristation -7/10
Joystiq - 7/10
CVG - 6.1/10
Gamesradar - 5/10
Polygon – 4.5/10

Destructoid – 3.5/10
Gamer Limit -3/10
NowGamer – 5.4/10
NZGamer : 7.5/10
Xbox360Achievements : 7/10
Vandal Online : 7/10
4Players.de : 6.9/10
The Escapist : 4/10
Mondo Xbox 8.0/10
Telegraph : 8/10
Cheat Code Central : 7.5/10
GameTrailers : 6.4/10
Metro GameCentral : 3/10
Gamereactor Denmark : 7/10
EGM: 9/10
Game Informer: 5/10
RPG Site: 6/10
Game Revolution 3/10
Joystiq 7/10
SpazioGames 7/10
GamingTrend 8/10
Metro GameCentral 3/10
Telegraph 8/10
Giant Bomb 6/10
VideoGamer : 7/10
3DJuegos : 6.5/10
Eurogamer : 6/10
Eurogamer.de - 4/10
Associated Press – 3.5/4

G4TV 4.5/5.0
Huffington Post – 3.5/4

آخرین ویرایش:
من موندم اونایی که چپ و راست به بازی 3 میدن دقیقا چه انتظاری از بازی داشتن؟ :دی 3 یعنی آشغال، این بازی همون داستان و گرافیک و موسیقیش حداقل 5 نمره ارزش داره :دی البته اون EGM هم که 9 داده از اون طرف جوگیر شده ولی این 3 ها دیگه خیلی مسخره هستن خداییش :دی
چطور میشه سر re 6 نمره پایین میگیره میگیره میگید معلومه بازی بده ولی Fable میشه با 3 عالی البته نظر منتقد ممکنه با نظر گیمر فرق کنه ولی بازی حتی از fabel 2 هم ضعیف تره چه بخوایم چه نخوایم این بازی یک بازی معمولی (ضیعف برای کینکت است) EGM طرفدار 360 چیز واضحی است پس انتظارات فن های 360 ازش بیشتره

چطور میشه سر re 6 نمره پایین میگیره میگیره میگید معلومه بازی بده ولی Fable میشه با 3 عالی البته نظر منتقد ممکنه با نظر گیمر فرق کنه ولی بازی حتی از fabel 2 هم ضعیف تره چه بخوایم چه نخوایم این بازی یک بازی معمولی (ضیعف برای کینکت است) EGM طرفدار 360 چیز واضحی است پس انتظارات فن های 360 ازش بیشتره

Fable TJ باید با خود بازی های کینکت مقایسه بشه نه با Fable ها قبلی
کسی هم نگفت شاهکاره ولی وقتی IGN میده 7.2 یکی دیگه میده 3 چه دلیلی میتونه باشه؟
شما بازی کردی که میگی ضعیفه؟نمیگم بهترین عنوان کینکت ولی از بهترین عناوینی هست که برای کینکت منتشر شده

اتفاقا من سر همون نمرات RE6 هم همین حرف رو زدم، کامنت هنوز تو تاپیک امتیازاتش هست. شما برو نقدها رو بخون، طرف نوشته بازی On-Rail ـه ==> 4.0 :| خب بازیو که نباید با سری اصلی مقایسه کرد، بازی کینکت رو باید با توجه به قابلیت هاش نقد کرد. در ضمن من کجا گفتم بازی عالیه؟ همون صفحه قبلی کامنتم هست که گفتم حقش بین 6 تا 7 ـه. من خودم اکثر بازی های کینکت رو انجام دادم، اگه به Fable: The Journey بدم 6 یا 7 به Steel Battalion: Heavy Armor میدم 2 چون اصلا قابل بازی نبود. ولی این بیچاره فقط داره چوب دنباله سری بودنش رو میخوره، کاش اسمش یه چیز دیگه ای بود، حداقل 70 میشد امتیازاتش :دی
==
من الان به متا دسترسی ندارم ولی تو GR نگاه کردم، به این نتیجه رسیدم :دی
Rise of Nightmare از 45 نقد 4 تا نمره بالای 8 داره.
Fable: TJ از 15 نقد 4 تا نمره بالای 8 داره.
میانگینشون هم در یه حده. بازم میگم بازی مشکل زیاد داره و عالی که هیچی، خیلی خوب هم نیست :دی ولی دیگه 3 هم حقش نیست به هیچ وجه.

آخرین ویرایش:
البته نظر منتقد ممکنه با نظر گیمر فرق کنه ولی بازی حتی از fabel 2 هم ضعیف تره
اكثر منتقدايي كه به بازي نمرات خيلي كمي دادن همين نظر شما رو دارن يعني نسخه هاي عادي fable رو از هر لحاظ(چه كنترل چه گيم پلي چه گرافيك و .....)با نسخه كينكت بازي مقايسه مي كنند.....در صورتي كه اشتباه
چون مثلا وقتي كسي نسخه كنسول دستي يا ios فلان بازي رو نقد مي كنه اونو با نسخه كنسولي و عاديش مقايسه نمي كنه چون قابليت هاشون متفاوته....اگه اين طوري مقايسه كنه مطمينا هيچ وقت نسخه محدودترش از هيچ سايتي بالاي ٣ يا ٤ نمي گيره

+

اين بازي منصفانه ترين امتيازش همين ٦.٥ -٧ ايناس و اينو كسي ميتونه متوجه بشه كه تا حالا اكثر بازيهاي كينكتو بازي كرده باشه(يعني تصور كنيد kinectstarwars با اون وضعش متاش شده بود 55 در نتيجه اين نبايد حداقل ١٠ نمره اي متاش بهتر باشه؟:d)

خیلی جالبه آدم تنها سرگرمی و امیدش این باشه که بازی کنسولی که ازش نفرت داره امتیاز پایین بگیره خوشحال شه . سال بدون بازی انحصاری همینه دیگه
این بازی خدایی میانگینش باید 70 میشد . حالا خوبه باز 4 تا سایت خوب امتیایز قابل قبول دادن به بازی
شما واقعا اوج منطق هستی>:d;;)

حالا من به شخصه فن سونی ام اما این بازی نباید انقدر امتیازاش پایین میشد به نظرم بهترین کینکت محسوب میشه 10 ساعتم فکر نمیکنم زمان کمی باشه چون همه ی بازی های کینکت 3 4 ساعت سر و تهش هم میاد
بازی خوبیه حالا از لحاظ گستردگی طبیعی که به پای fable 2 نمیرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or