امتیازات EA Sports UFC

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
j8uybqsnr31qes56f8ei.jpg

پلتفرم ها:Xbox One, PlayStation 4
ناشر: EA Sports
سازنده: EA Canada
تاریخ انتشار: 17/06/2014
Canadian Online Gamers - 7.9/10
GamingTrend -7.5/10
Eurogamer.net - 7/10
GamesRadar - 7/10
DarkStation - 7/10
Cheat Code Central - 7/10
GamesBeat - 7/10
Videogamer.com - 6/10

متا نسخه PS4 با 7 نقد: 70
متا نسخه Xbox One با 4 نقد: 77

آخرین ویرایش:
الان که بیشتر بازی کردم , تازه فهمیدم چه مزخرفی ساختن خدا وکیلی ! :| خیلی زود خسته میشه آدم ، حرکتا تکراری گزارشگری مزخرف و ... :| تیکدان میزنه در حد کشتی کچ ! تو بخش آنلاین اکثرا سوپلکس میزنن چون تقریبا راه دفاعش هم خیلی سخته . کلا خیلی ضایع هست .

مثل چی پشیمونم ! با اینکه کلا یو اف سی فن هستم ، دیگه وای به حال اون سی که ufc رو دنبال نکنه !

تا 2-3 تا مشت میزنی انرژیت تمام میشه ! بلاک کردن هاش خیلی مزخرفه بازی , مشت بزنی به حریف گیج میشه بعضی وقتا عقب عقب میره ، باید مثل سری ها قبلی میشد دوید سمت حریف ، ولی این بازی نمیشه ! بهترین فرصت واسه اینکه بدوی ناک اوت کنی ولی فایترت مثل ماست میره جلو :|

خلاصه اینکه پیشنهاد میکنم پول جای این چرت ندین .

الان که بیشتر بازی کردم , تازه فهمیدم چه مزخرفی ساختن خدا وکیلی ! :| خیلی زود خسته میشه آدم ، حرکتا تکراری گزارشگری مزخرف و ... :| تیکدان میزنه در حد کشتی کچ ! تو بخش آنلاین اکثرا سوپلکس میزنن چون تقریبا راه دفاعش هم خیلی سخته . کلا خیلی ضایع هست .

مثل چی پشیمونم ! با اینکه کلا یو اف سی فن هستم ، دیگه وای به حال اون سی که ufc رو دنبال نکنه !

تا 2-3 تا مشت میزنی انرژیت تمام میشه ! بلاک کردن هاش خیلی مزخرفه بازی , مشت بزنی به حریف گیج میشه بعضی وقتا عقب عقب میره ، باید مثل سری ها قبلی میشد دوید سمت حریف ، ولی این بازی نمیشه ! بهترین فرصت واسه اینکه بدوی ناک اوت کنی ولی فایترت مثل ماست میره جلو :|

خلاصه اینکه پیشنهاد میکنم پول جای این چرت ندین .
=((
فایترهای با کاردیو بالا مثل هنن براو و تی جی دیلاشو هم سریع کاردیو تموم میکنن؟
شاید سیستم کاردیو به صورت دیفالت روی سیمولیشن هست.نیست؟
کلا واسه بخش انلاین بازی های فایتینک جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای ندارن.این مهم نیست زیاد.مثلا خود من یه زمانی سیزن پس WWE 13 رو خریدم ولی کلا دور انلاینش خط کشیدم. این رو هم اگه بخرم انلاین بازیش نمیکنم.

نه ربطی به فایتر ها نداره ، سیستم بازی اینجوریه !

به نظر من تنها نقطه قوت بازی گرافیک بالا چهره ها هست . اینم بگم بازی یجورایی لگ میزنه در بعضی موارد ( آفلاین ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or