امتیازات EA Sports UFC

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
j8uybqsnr31qes56f8ei.jpg

پلتفرم ها:Xbox One, PlayStation 4
ناشر: EA Sports
سازنده: EA Canada
تاریخ انتشار: 17/06/2014
Canadian Online Gamers - 7.9/10
GamingTrend -7.5/10
Eurogamer.net - 7/10
GamesRadar - 7/10
DarkStation - 7/10
Cheat Code Central - 7/10
GamesBeat - 7/10
Videogamer.com - 6/10

متا نسخه PS4 با 7 نقد: 70
متا نسخه Xbox One با 4 نقد: 77

آخرین ویرایش:
من بازیو امروز خریدم ، خیلی بم نچسبید . ولی به صورت خیلی شانسی رفتم رو بخش آنلاین دیدم 2 روز پلاس رایگان گرفتم :D فعلا دارم با مسابقات آنلاین سرگرم میشم .
مثل همون فیفا هست دقیقاً ، سیزن سیزن میره بالا ، حتی امتیاز دهیشم همونه ! مثلا چند امتیاز بگیری تا بمونی تو دیویژن و ...
گرافیک بازی خوبه ، ولی به نظرم گیم پلی یجوریه !

من بازیو امروز خریدم ، خیلی بم نچسبید . ولی به صورت خیلی شانسی رفتم رو بخش آنلاین دیدم 2 روز پلاس رایگان گرفتم :D فعلا دارم با مسابقات آنلاین سرگرم میشم .
مثل همون فیفا هست دقیقاً ، سیزن سیزن میره بالا ، حتی امتیاز دهیشم همونه ! مثلا چند امتیاز بگیری تا بمونی تو دیویژن و ...
گرافیک بازی خوبه ، ولی به نظرم گیم پلی یجوریه !
نسخه های قبل رو هم بازی کردی؟گیم پلی بازی ea ب اونا نزدیک هست یا کلا ی فاز دیگه اس؟

آره داداش من همه نسخه ها یو اف سی رو بازی کردم چون کلا علاقه شدید دارم به یو اف سی . میتونم بگم این بیشتر شبیه به گیم پلی MMA هست که خود EA ساخته بود .
مثلا خوب مشت رد و بدل نمیکنن بین هم و کمی قر قاطی هست .

مشکل ضایع دیگه اینه وقتی حریف ناک اوت شده به مشت زدن ادامه میدیم داور مثل UFC ها قبلی نمیاد جدا کنه و وایمیسه نگاه میکنه ! :| مورد دیگه هم شادی پس از برد هست ، هر دفعه یه کار اناج میدن و راندوم هست این موردش .

ایراد دیگه هم که دار به نظرم اگه بود زیبا تر و واقعی تر میشد بازی Toch Gloves اول فایت ـه که نداره این مورد رو ! برعکس سریا قبلی و حتی بازی MMA ! هیگونه Taunt ـی هم نداره بازی .

بهترین نکته بازی همون گرافیک خوب و طراحی خوب فایت ها هست .

آره داداش من همه نسخه ها یو اف سی رو بازی کردم چون کلا علاقه شدید دارم به یو اف سی . میتونم بگم این بیشتر شبیه به گیم پلی MMA هست که خود EA ساخته بود .
مثلا خوب مشت رد و بدل نمیکنن بین هم و کمی قر قاطی هست .

مشکل ضایع دیگه اینه وقتی حریف ناک اوت شده به مشت زدن ادامه میدیم داور مثل UFC ها قبلی نمیاد جدا کنه و وایمیسه نگاه میکنه ! :| مورد دیگه هم شادی پس از برد هست ، هر دفعه یه کار اناج میدن و راندوم هست این موردش .

ایراد دیگه هم که دار به نظرم اگه بود زیبا تر و واقعی تر میشد بازی Toch Gloves اول فایت ـه که نداره این مورد رو ! برعکس سریا قبلی و حتی بازی MMA ! هیگونه Taunt ـی هم نداره بازی .

بهترین نکته بازی همون گرافیک خوب و طراحی خوب فایت ها هست .

گیم پلی mma واقعا نچسب بود و این بازی هم از لیست خرید من خارج میشه!
واقعا حیف این عنوان که از زیر دست سازنده اش خارج شد!

من نظرم رو با توجه به ویدیو هایی که دیدم میگم چون هنوز کنسول نخریدم.
همونظور که قبل از عرضه بازی گفتم و دوستمون arash rpg هم اشاره کرد ، بازی بسیار شبی هست به ea sport mma.
اخرین مبارزه ای که دیدم از راندا روزی و کیت زینگانو بود.واقعا عالی بود.روی روانم تاثیر گزاشت.
فیزیک ، انیمیشن ها
عکس العمل بدن در مقابل ضربات عالی بود.مخصوصا عکس العمل سر . بازی حالت دینامیک پیدا کرده.نمیدونم چطوری منظورم رو بگم.
قبل از اینکه بازی عرضه بشه ارزو داشتم بازی موفقیت undispiuted 3 رو داشته باشه ولی حالا دلم میخواد نسخه بعدی مثل همین نسخه فوق العاده باشه.
انیمیشن و حالات فایتر ها قبل از ناک اوت شدن عالی هست و کاملا میشه کمبود کاردیو و حالت گیجی رو احساس کرد.
همینطور که دوستمون ارش گفتن بازی اشکالاتی هم داره ولی باید در نظر داشت این تازه استارتی واسه UFC نسل جدید هست.استارت که این باشه خدا میدونه در اینده چی میشه.
...
در UFC 3 کمپانی pride هم وجود داشت . ولی ظاهرا الان کامل حذفش کردن.ای کاش به جای اون مبارزان و کلا محیط بلاتور رو جایکزین میکردن.
...
در مورد تاچ گلاور ، در MMA سیستم جالبی گزاشته بودن چطور این بازی اصلا نداره همچین چیزی؟عجیبه.
....
در کل امتیازات واسه این بازی زیاد اهمیت ندارن و به نظرم مهمترین فاکتور این بازی مربوط به هسته گیم پلی میشه.
ساخت کارکتر و مراجل داشتانی حتی در WWE هم واسم اهمیت نداشت.مهم خود گیم پلی هست.که به نظرم عالی بود.
......
...
..
نمره من از روی ویدیو ها : 10+ :d

تا الان که از نسل بعد چیز خاصی ندیدیم اینم روش . اولین بازی نسل بعدی ورزشی تو این زمینه باید ببینیم چیه !
کاشکی ea دوباره fight night و بوکس زنده میکرد ..واقعا fight night champion عالی بود چه داستان جالبی هم داشت تو بازی . نقد هاشم مثبت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or