امتیازات Dust: An Elysian Tail

عالـــــــــــــــــــی دقیقا همینطور که انتظار داشتیم >:d<
شروع طوفانی است امیدواریم این طوفان ادامه داشته باشد :d

و بالاخره آخرین تیر مایکروسافت تو Summer of Arcade امسال خورد به هدف :دی(بعد از 1-2 تا تیرش که به در و دیوار خورد!) از اول هم مشخص بود فوق‍‍العاده از آب در میاد و 1200 پوینت نازنین رو تو این وضعیت دلار به خودش اختصاص میده :دی

و بالاخره آخرین تیر مایکروسافت تو Summer of Arcade امسال خورد به هدف :دی(بعد از 1-2 تا تیرش که به در و دیوار خورد!) از اول هم مشخص بود فوق‍‍العاده از آب در میاد و 1200 پوینت نازنین رو تو این وضعیت دلار به خودش اختصاص میده :دی
بازیهای که امسال عرضه شد مثل Deadlight ویا Wreckateer توسط استودیوهای تازه تاسیس و کوچیکی ساخته شدن که اون; اولین کارشون بوده ست :دی. نباید سر هر بازی انتظار Shadow Complex داشته باشید.
Dust: An Elysian Tail بصورت رسمی از 2006 تا الان درحال توسعه ست. نتیجه زحمت یه تیم مستقل به جای رسیده که مرز بین بازی و انیمه رو کمرنگ کرده :دی. البته انیمیشن های این بازی به مراتب از بهترین انیمه ها حال حاضر زیباتر کار شده.

پ.ن. درهرحال. از اون روزی که بجز خودم کسی اسم این بازی رو نشیده بود تا الان که 3-4 نفر طرفدار داره منتظرش هستم و این 1200 پوینت رو با جون و دل و دو دستی تقدیم میکنم :دی.

آخرین ویرایش:
امتیازات بی نظیره من واقعا ترجیح میدم به جای یک بازی آماتور پسند بی هدف که هیچ
محتوایی هم نداره و بسیار تکراری شده طرف بازی ای برم که کمی من رو با چیز های جدید
و نو مواحه کنه و طعم خلاقیت رو برام بیشتر آشکار کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or