امتیازات Driver: San Francisco

Behrooz

کاربر سایت
256px-Driver_San_Francisco_Box_Art.jpg

سلام !

این بازی اولین امتیاز خودش را گرفت :

NeoGAF

EDGE Magazine - 8/10

یعنی حتی 1% هم به این بازی امید نداشتم و فکر هم نمیکردم همچین امتیازی بگیره. البته هنوز نمیشه در موردش حرفی زد چون 1 امتیاز(حالا میخواد edge باشه یا Eurogamer یا هر مجله و سایت دیگه ای) اصلا ملاک خوبی نیست اما چیزی که مشخصه اینه که از توقعات من یکی خیلی بیشتر هست چون من رو 5-6 حساب می کردم:دی

با اضافه کردن سیستم body shifting من دوست داشتم این بازی شکست بخوره تا دیگه از این نوآوریهای مسخره به یه فرانچایز قدیمی تزریق نشه!
البته روی نمره Edge هیچ حسابی باز نمیکنم امیدوارم سایتهای دیگه امتیازاتشون به این صورت نباشه

آخرین ویرایش:
دوستان درست میگن هر 8تی که 8 نیست این 8 رو EDGE داده به این نکات توجه کنید :دی

---------- نوشته در 01:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 AM ارسال شده بود ----------

این اولین امتیازش که خوب بوده ببینیم game spot ignچه امتیاز بهش میدن

وقتی EDGE چنین نمره ای داده عجیبه این دو سایت هم نمره خوبی ندن!!!

من که کلا پشیزی واسم امتیازات سایتها ارزش نداشت با این امتیازی که این بازی گرفته فکم اومد پایین :دی
اصلا انتظار همچین امتیازی رو نداشتم چون هرچی تریلر از بازی دیدم فقط و فقط ناامیدم میکرد !

اتفاقا! اتفاقا EDGE جزو اون نمره دهندگانیه که اصلا نمیشه رو نمره هاش حساب کرد به یه بازی در حد عالی امتیاز الکی کم میکنه به بازی های اشغال امتیاز مفت میده
کم از این کارا نکرده
یکی این یکی GamePro
من پیشنهاد میکنم صبر کنید باقی امتیازات بیاد بعد... و صد البته روی این نمره حساب نکنید

• Like
Reactions: Emperor visari
والا تا اونجا که ما دیدیم تا به حال نشده به یه بازیِ "آشغال" نمره‌ی بالا بده. زیاد شده سخت‌گیری بی‌مورد داشته باشه و به بازی‌های واقعاً عالی نمره‌ی 6-7 بده ولی این مورد رو واقعاً تاحالا ندیدم. یه نمونشو مثال بزنی ممنون می‌شم مهراد.
پ.ن: انتظاراتم بر آورده شد. ظاهراً با بازی خوبی طرف هستیم و خوشحالم که می‌تونم یه درایور خوب رو کنسول‌های نسل فعلی بازی کنم.

الان همه اونایی که بازیو مسخره میکردند با یه فاز حق به جانب میاند جلو میگند تا امتیاز بالا گرفت، همه طرفدارش شدند و اینا :))!

درایور معلوم بود خوب بازیی میشه حداقل از قبلیاش بهتر میشه..... من به شخصه منتظر یه بازی ناب نبودم، اما مطمئن بودم کمی از اصلیت بازی بر میگرده....

اوفی ی ی ی ی ی :d
من گفتم با خوش شانسی مثلا Edge به بازی 4 یا حداکثر 5 بده. :d
البته من ملاکم گیم اسپات هست، اگه بازی از 6 شد به بالامیشه گفت به یه دردی می خوره. :d

اوفی ی ی ی ی ی :d
من گفتم با خوش شانسی مثلا Edge به بازی 4 یا حداکثر 5 بده. :d
البته من ملاکم گیم اسپات هست، اگه بازی از 6 شد به بالامیشه گفت به یه دردی می خوره. :d

دقیقا. تنها منبع و سایتی که امتیازش برام مهمه و ارزش داره همین gamespot هست.
چقدر نقاط مشترک زیاد داریم وحید. بیا باهم ازدواج کنیم :x:d

• Like
Reactions: Meysam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or