یعنی حتی 1% هم به این بازی امید نداشتم و فکر هم نمیکردم همچین امتیازی بگیره. البته هنوز نمیشه در موردش حرفی زد چون 1 امتیاز(حالا میخواد edge باشه یا Eurogamer یا هر مجله و سایت دیگه ای) اصلا ملاک خوبی نیست اما چیزی که مشخصه اینه که از توقعات من یکی خیلی بیشتر هست چون من رو 5-6 حساب می کردم
با اضافه کردن سیستم body shifting من دوست داشتم این بازی شکست بخوره تا دیگه از این نوآوریهای مسخره به یه فرانچایز قدیمی تزریق نشه!
البته روی نمره Edge هیچ حسابی باز نمیکنم امیدوارم سایتهای دیگه امتیازاتشون به این صورت نباشه
من که کلا پشیزی واسم امتیازات سایتها ارزش نداشت با این امتیازی که این بازی گرفته فکم اومد پایین
اصلا انتظار همچین امتیازی رو نداشتم چون هرچی تریلر از بازی دیدم فقط و فقط ناامیدم میکرد !
اتفاقا! اتفاقا EDGE جزو اون نمره دهندگانیه که اصلا نمیشه رو نمره هاش حساب کرد به یه بازی در حد عالی امتیاز الکی کم میکنه به بازی های اشغال امتیاز مفت میده
کم از این کارا نکرده
یکی این یکی GamePro
من پیشنهاد میکنم صبر کنید باقی امتیازات بیاد بعد... و صد البته روی این نمره حساب نکنید
والا تا اونجا که ما دیدیم تا به حال نشده به یه بازیِ "آشغال" نمرهی بالا بده. زیاد شده سختگیری بیمورد داشته باشه و به بازیهای واقعاً عالی نمرهی 6-7 بده ولی این مورد رو واقعاً تاحالا ندیدم. یه نمونشو مثال بزنی ممنون میشم مهراد.
پ.ن: انتظاراتم بر آورده شد. ظاهراً با بازی خوبی طرف هستیم و خوشحالم که میتونم یه درایور خوب رو کنسولهای نسل فعلی بازی کنم.
اوفی ی ی ی ی ی :d
من گفتم با خوش شانسی مثلا Edge به بازی 4 یا حداکثر 5 بده. :d
البته من ملاکم گیم اسپات هست، اگه بازی از 6 شد به بالامیشه گفت به یه دردی می خوره. :d
اوفی ی ی ی ی ی :d
من گفتم با خوش شانسی مثلا Edge به بازی 4 یا حداکثر 5 بده. :d
البته من ملاکم گیم اسپات هست، اگه بازی از 6 شد به بالامیشه گفت به یه دردی می خوره. :d