امتیازات Dragon Age: Inquisition

FLAWL3SS

کاربر سایت

Dragon Age: Inquisition

57542816837302057530.jpg

MetaCritic - PS4
Metacritic - PC
Metacritic - XOne

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Joystiq - 10/10
ZTGD - 10/10
HardCore Gamer - 10/10
NZGamer - 10/10
Game Revolution - 10/10
Digital Chumps - 9.8/10
GamingTrend - 9.5/10
Meristation - 9.5/10
Post Arcade - 9.5/10
GameInformer - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
XGN -9.5/10
AusGamers - 9.2/10
Shacknews - 9/10
Gaming Nexus - 9/10
GameSpot - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Playstation Lifestyle - 9/10
IGN - 8.8/10
GamesBeat - 8.7/10
PCGamer - 8.7/10
VideoGamer - 8/10
Digital Spy - 8/10
Dtoid - 8.5/10
Vandal Online - 8.5/10
GameStar - 8.5/10
SoftPedia - 8.5/10
Gamesradar - 8/10
Eurogamer - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
CheatCC - 7.6/10
GodIsaGeek - 7.5/10
GameReactor Sweden - 7/10
Telegraph - 6/10

آخرین ویرایش:
متای 89 یعنی عملکرد فوق العاده! خیلی ها بعد شماره ی ضعیف دوم بایوور رو محکوم کردن ولی من همیشه مطمئن بودم که این استودیو شماره ی بعدی همه چیز رو جبران می کنه و نشون می ده که شماره ی 2 تنها یک اتفاق بود که دلیل اصلیش هم فشار ea برای عرضه ی سریع بازی بود! برا بازی کردنش له له می زنم ولی ای کاش زمستون می اومد ! آر پی جی بازی کردن تو زمستون اون هم عصر اژدهایی با این کیفیت خیلی می چسبه:d

جا داره یه بار دیگه اشاره کنم منتقد ها سخت گیر نشدن (حداقل نه به اون صورت که دوستان میگین :| ) و اگه بازی خوب باشه همچنان امتیازای بالا میگیره :)
DA:I,Bayonetta 2,Horizon 2,shadow of mordor و........ :)

جا داره یه بار دیگه اشاره کنم منتقد ها سخت گیر نشدن (حداقل نه به اون صورت که دوستان میگین :| ) و اگه بازی خوب باشه همچنان امتیازای بالا میگیره :)
DA:I,Bayonetta 2,Horizon 2,shadow of mordor و........ :)

دقیقا منم با شما موافق هستم نسل قبل خیلی از بازی ها واقعا نمرات مفت میگرفتن به بهونه سخت افزار محدود و منتقد ها چاره جز راه امدن نداشتن !

جمنتقدا سختگیر نشدن منتقدای روکی زیاد شدن تعداد سایتا زیاد شده و در نتیجه نمرات پایین تر اومده...
بازی مثل اینکه خیلی خیلی بازی خوبی هست در اولین فرصت تجربش می کنم
[MENTION=15719]dante-turbo[/MENTION]
فک می کنم خیلی خیلی خوشحال باشی! :))

RPGFan : 9/10
I've already written more about this game than I normally would in a review, but with so many fans wondering if they'd be left behind by an attempt to grab a bigger audience or nervous after the previous entry, I erred on the side of greater detail. I struggled with scoring because, to my mind, it's an utterly fantastic, deep, and exciting game full of heart and all the best things a talented developer like Bioware can do with a publisher like EA's budget.

آخرین ویرایش:
جمنتقدا سختگیر نشدن منتقدای روکی زیاد شدن تعداد سایتا زیاد شده و در نتیجه نمرات پایین تر اومده...
بازی مثل اینکه خیلی خیلی بازی خوبی هست در اولین فرصت تجربش می کنم
@dante-turbo
فک می کنم خیلی خیلی خوشحال باشی! :))
آرین میدونی دیگه ... من عجیب عاشق این فرنچایزم :x تم و دنیای این بازی دقیقا افکار و رویا پردازی هایی دوران کودکیم هست ... دقیقا Dreams Come True :دی
برای من حتی نسخه دوم هم لذت بخش بود ... چه برسه به این شاهکار ! امیدوارم از تجربش لذت ببریم ( البته اگه ORIGINS رو تجربه کرده باشی نیازی به این حرفم نیست ... در اونصورت باید چشم بسته عاشق Inquisition باشی :دی )
نمرات هم بسیار عالیست ... البته برای من مهم نیست ... چه 100 بشه متاش چه 60 من با این بازی حالا حالا ها کار دارم :x

فوق العاده است فقط دوتا ترس دارم اول اينكه باز يه منتقد جو گير بياد گند بزنه به متا، بعدشم اينكه به خاطر سيستم keep نتونم تصميمات قبليم رو تو بازي اعمال كنم.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or