امتیازات Donkey Kong: Tropical Freeze

Spider-Mαn

کاربر سایت
donkey-kong-country-tropical-freeze-1370967995036_786x330.jpg

سازنده:
Retro
Monster Games
Nintendo SPD
ناشر:
Nintendo
سبک:
Platforming
پلتفرم:
Wii U
Famitsu:
Donkey Kong: Tropical Freeze (Wii U) – 9/8/9/9

اگه بگم به خاطر این بازی Wii U خریدم دروغ نگفتم :دی ( + ماریو کارت 8 ) . رو Wii شماره قبلیش رو بازی کردم یه جورایی حس بازی کردن Crash Bandicoot رو بهم میده :دی

Game Informer 9.25/10
- Seems like generic worlds, ice, beach, jungle but "the variety is amazing"
- Ride minecarts through saw mills, dash through a forest with a raging fire, etc.
- Great difficulty balance, bonus stages are a bit ridiculous in difficulty though that is expected.
- Water levels return, are very fun, better to control with analog stick than d-pad. For some reason you have to access the menu to pick one or the other.
- Dixie and Cranky add new moves that work best to reach certain collectibles or specific platforming challenges. Rotating barrels allow you to select the best Kong for the job.
- "Local Co-op is as much a mixed bag as the first installment."
- 6 worlds instead of 8 in the last game. But each level is larger. Reviewer says it rather have a smaller collection of the best levels Retro can make than a more bloated game with less quality levels and that is exactly what this game does.

Game Informer

9.25 از 10
===========
3Djuegos

9 از 10
===========
IGN

9 از 10
===========
USGamer

9 از 10
===========
Eurogamer Italy

8 از 10
===========
Polygon

8.5 از 10
===========
Joystick

8 از 10
===========
GamesRadar

8 از 10
===========
FNintendo

8 از 10
===========
Gamespot

6 از 10
===========

فعلا در Metacritic یازده نقد ثبت شده هست که پایینترین رو Gamespot داده که 6 از 10 هست

بازم گیم اسقاط لعنتی )x
این لعنتی رو از لیست متا خارج کنید گند زده به همه ی بازی ها

اتفاقا من هر بازی ای که میخوام بازی کنم اول نمره ی GS رو میبینم.قدیما اینطوری نمره نمیداد.چند وقتیه اینطوری کولی بازی در میاره.:d

اتفاقا من هر بازی ای که میخوام بازی کنم اول نمره ی GS رو میبینم.قدیما اینطوری نمره نمیداد.چند وقتیه اینطوری کولی بازی در میاره.:d

قدیما خوب بود یک چند وقته اینجوری شده اصلا گند زده به نمره دادن
من برای بازی های نینتندو نمرات nintendolife رو نگاه میکنم چون نمراتش رو واقعا مناسب میده چیزی که واقعا حقشه

- - -ویرایش - - -

Destructoid 10/10
Gaming Age 10/10
Vandal Online 94/100
Game Informer 93/100
GameTrailers 91/10
Nintendo Life 9/10
3DJuegos 9/10
USgamer 9/10
IGN 9/10
NintendoWorldReport 85/10
Lazygamer 85/10
Polygon 85/10
God is a Geek 8/10

تا به الان اکثر نمرات بین 8 تا 10 بوده که خود این موضوع نشان دهنده ی میانگین امتیاز نسبتا خوب هست و بازی میتونه بازی خوب یا خیلی خوبی باشه

متای بازی از 23 تا نقد فعلا 81
انتظار خودم بیشتر بود از متای بازی اما منتقدا واقعا قاطی کردنو سخت گیر شدن یجورایی به جای نقد بازیرو سلاخی میکنن که امیدوارم این روند تا آخر نسل ادامه داشته باشه

سبک بازی چیه ؟! چندتا نسخه های قبل رو کامل کردی ؟

جالبه تو همه تایپیک ها از C:LOS 2 گرفته تا بقیه انتظارت از بازی مورد علاقت بیشتر بوده. بعدم امتیازات پایینشون رو که میبینی تازه خوشحال میشی.

خدایا توبه :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or