امتیازات Disney Infinity

..ROC..

کاربر سایت
74792143694890665038.jpg

Pocket-lint - 10\10
the Slanted- 9.5\10
Gameinformer - 9\10
IGN - 8.7\10
GameTrailers - 8.6\10
Official Xbox Magazine - 8\10
Polygon - 8\10
OPM - 7\10
Gamesradar - 5\10
Digital Spy - 4\10

Disney Infinity که توسط استدیوی Avalanche ساخته شده است، 18 آگوست - 27 مرداد - برای پلتفرم های PC ،PS3 ،Xbox 360 ،PS Vita ،Wii و Wii U منتشر شد. نکته ی قابل توجه این است که شرکت Disney برای ساخت بازی 100 میلیون دلار هزینه کرده است.

آخرین ویرایش:
تریلر گیم پلی رو دیدم.:دیانگار از این بازی الکیاست که گیم پلیشه خیلی عالیه !
به شخصه با خرید blacklist و SR IV جیبم خالی شده ، حالا تازه فهمیدیم اینم خوب در اومده.8-|:دی

Forbes - 9\10
WGTC - 8\10
New Game Network - 7.6\10
GamingTrend - 7.3\10

- - -ویرایش - - -

تاریخ انتشار نسخه ی PC هم معضلی شده است ! در واقع تاریخ انتشار بازی همین 18 آگوست است ! نسخه ی آنلاین و رایگان بازی نیز در اکتبر برای PC منتشر خواهد شد، اگه دقت کنید برخی سایت ها نسخه ی PC بازی رو نقد کردند. در سایت متا و گیم رنکینگ هم تاریخ انتشار نسخه ی PC همون 18 آگوست است.

Forbes - 9\10
WGTC - 8\10
New Game Network - 7.6\10
GamingTrend - 7.3\10

- - -ویرایش - - -

تاریخ انتشار نسخه ی PC هم معضلی شده است ! در واقع تاریخ انتشار بازی همین 18 آگوست است ! نسخه ی آنلاین و رایگان بازی نیز در اکتبر برای PC منتشر خواهد شد، اگه دقت کنید برخی سایت ها نسخه ی PC بازی رو نقد کردند. در سایت متا و گیم رنکینگ هم تاریخ انتشار نسخه ی PC همون 18 آگوست است.
pc برای 31 اکتبر تایید شد.vg هم همینو زده بعد سایتها فقط یه نسخه رو نقد میکنن به همه همونو میدن
مگه با هم عرضه نشن یا گرافیکی تفاوت فاحش داشته باشن و گکر نه همون نمره رو هی کپی پیست میکنندی

pc برای 31 اکتبر تایید شد.vg هم همینو زده بعد سایتها فقط یه نسخه رو نقد میکنن به همه همونو میدن
مگه با هم عرضه نشن یا گرافیکی تفاوت فاحش داشته باشن و گکر نه همون نمره رو هی کپی پیست میکنندی
برخی سایت ها تنها نسخه ی PC رو نقد کردند. در سایت های دیگری نیز که رفتم تاریخ انتشار نسخه ی PC همون 18 آگوست بود. در واقع اون نسخه رایگان و آنلاینی خواهد بود که در اکتبر برای PC منتشر می شود.

برخی سایت ها تنها نسخه ی PC رو نقد کردند. در سایت های دیگری نیز که رفتم تاریخ انتشار نسخه ی PC همون 18 آگوست بود. در واقع اون نسخه رایگان و آنلاینی خواهد بود که در اکتبر برای PC منتشر می شود.
نه سایتها اشتباه زدند الان ign خیلی سایتهای دیگه gta رو زده 17 سپتامبر
بعد میخوای مطمئن بشی یه سر برو سایتهای فروشنده امازون و گیم استاپ و...
حتی پیش فروشش نکردن
وکی پدیای بازی هم که خبرشو زده

نه سایتها اشتباه زدند الان ign خیلی سایتهای دیگه gta رو زده 17 سپتامبر
بعد میخوای مطمئن بشی یه سر برو سایتهای فروشنده امازون و گیم استاپ و...
حتی پیش فروشش نکردن
وکی پدیای بازی هم که خبرشو زده
راستش خودمم گیج شدم، حالا شاید بنده اشتباه می کنم. در کل از امتیازات بازی لذت ببرید :d

اگر این بازی رو کسی تهیه کرده لطف کنه یک توضیحی بده
اینو میدونم بازی در اصل یه جوری مثل یک جعبه اسباب بازی هست و میتونی بازیهای خودتو توش بسازی واینکه تو پک اصلی صرفا سالی و جک و شگفت انگیز وجود دارند به همراه دنیاهاشون
چیزی که میخوام بدونم اینه که ایا کمپین درست درمونی داره یا نه صرفا به درد انلاین می خوره یعنی افلاین داره یا نه
در کل ارزش خرید داره یا نه منظورم از جهت بازی کردن هست لطفا اگه کسی خودش تهیه کرده یا مطلع هست شفاف سازی کنه ممنون

کسی بازی کرده میدونی این جریان اینکه عروسک می خواد چیه
جریان از این قراره که دیزنی یه سری عروسک داره برا تموم شخصیت هاش که usb می خورن به اینترنت وصل میشن، حرفهای جدید میزنن و بچه خر کیف میشه.
زمان ما نبوده از این چیزا، حالا اینا رو میگیری میزنی به usb کنسولت گویا اون وقت اون شخصیت و یونیورسش قابل بازی میشه.

کلا نسخه کنسولیش رو که من امتحان کردم نمی شه بازی کنی تو ایران همون اولش ازت می خواد بیس ویزنی رو وصل کن که ظاهرا یک دستگاهیه که بعید می دونم تو ایران پیدا بشه...الکی دوستان نخرن

کلا نسخه کنسولیش رو که من امتحان کردم نمی شه بازی کنی تو ایران همون اولش ازت می خواد بیس ویزنی رو وصل کن که ظاهرا یک دستگاهیه که بعید می دونم تو ایران پیدا بشه...الکی دوستان نخرن

داداش خوب اون داخل خود بازی هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or