امتیازات Disney Infinity

..ROC..

کاربر سایت
74792143694890665038.jpg

Pocket-lint - 10\10
the Slanted- 9.5\10
Gameinformer - 9\10
IGN - 8.7\10
GameTrailers - 8.6\10
Official Xbox Magazine - 8\10
Polygon - 8\10
OPM - 7\10
Gamesradar - 5\10
Digital Spy - 4\10

Disney Infinity که توسط استدیوی Avalanche ساخته شده است، 18 آگوست - 27 مرداد - برای پلتفرم های PC ،PS3 ،Xbox 360 ،PS Vita ،Wii و Wii U منتشر شد. نکته ی قابل توجه این است که شرکت Disney برای ساخت بازی 100 میلیون دلار هزینه کرده است.

آخرین ویرایش:
تو فیس بوک رسمیشون اعلام کردن تو تابستون زمان عرضه pc اعلام میشه pc با بقیه عرضه نمیشه حتی الان تو سسایت اصلیشون ارم pc رو نگذاشتن و حتی پیشفروش نکردنش

خوب بنده یه عذر خواهی بکنم. دوستان درست گفتن بازی در 18 آگوست برای PC منتشر نخواهد شد. در سایت GameRankings اشتباه نوشته بود دیکر ما نیز اغفال شدیم !

چه مسخره شده !

این آخر نسلی مخصوصا این ماه آخر همه دارن به هر بازی نمره بالا میدن !

:-&

یه سؤالی که برام پیش اومد اینه که شما چند دقیقه بازی رو بازی کردید و این بازی هایی که می فرمایید نمره بالا گرفتن منظورتون چه بازی هایی هستن؟ و اینکه بازی نمره بالا بگیره مشکل خاصی داره مگه؟

چه مسخره شده !

این آخر نسلی مخصوصا این ماه آخر همه دارن به هر بازی نمره بالا میدن !

:-&
منم از بازی انتظار این نمرات رو نداشتم ولی حتما خوبه که این نمرات رو دادن.اتفاقا آخر نسل منتقد ها سختگیر تر میشن:d

بدبختا 10 تا بازی رو کردن تو یه بازی
برادر من هر روز سرمو میخره کی میاد
بیشتر دیزنی های معروف تو این دو سال تو بازی هستن از فینیس گرفته تا اون رالف خرابکار و مک کویین و شگفت انگیزان و ....
تازه خیلیهاشون هم گفتن به صورت dlc میاد از ماشین بازی توش هست تا اکشن
بعد هم قرار نیست که همه بازی ها برای بالای 18 ساله ها باشه بچه ها هم دل دارن اینقدر حسود نباشید

یه سؤالی که برام پیش اومد اینه که شما چند دقیقه بازی رو بازی کردید و این بازی هایی که می فرمایید نمره بالا گرفتن منظورتون چه بازی هایی هستن؟ و اینکه بازی نمره بالا بگیره مشکل خاصی داره مگه؟

درسته حرف شما !

من جوابی در حرف شما نداریم چون حرفت درسته {دندان شکن بود} :|

ولی منظورم من این هست که یک نگاهی بنداز به تریلر و گیم پلی بازی ها گرفتن اپن ورلد و خونه سازی و شخصیت های دیزنی رو کنار هم گذاشتن کاشت همرو کنار هم میزاشتن 60 دلار برای کامل کردن بازی یا خرید

آیتمی یا مرحله ای یا شخصیت دیگه ای باید خرج کنیم فکر کردن شاهکاره !

کلا بازی که از کارتونی یا فیلمی یا برعکس باشه چیز چرتی میشه بجر {سری آرخام} !

نمیدونم ولی میدونم هیچی تو نمره نیست !

من هیچوقت از بازی بخاطر نمره نه حمایت کردم و نه گفتم بده !

ولی بهت قول میدم هیچکدوممون از این بازی خوشمون نمیاد بنا بر دلایلی + این دلیل که بازی اصلا کامل نیست بهتون قول میدم این بازی که میخریم 15 درصد بازی هست و بقیش رو باید DLC بخریم !

نکته جالب اینکه این 100 میلیون دلار حسابی به دیزنی فشار آوورده.چند روز پیش یه گزارش خوندم که قرار بر این شده،اگر این بازی سوددهی کافی رو نداشت؛دیزنی یسری تغییرات اساسی در بخش گیمینگ خودش لحاظ کنه.کلا یه حرکت خیلی مهمی این بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or