امتیازات Diablo 3 - نسخه PS3 و Xbox 360

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Diablo-3-side-banner.jpg

OPM – 8/10
Game Informer – 9.25/10
Eurogamer – 9/10

Diablo 3 برای PS3 و Xbox 360 در 9 سپتامبر عرضه خواهد شد

بازگشت مجدد بلیزارد به دنیا ی کنسول ها بعد مدتها به نظر با شکوه میاد!
نمرات عالی بوده و چیزی از نسخه ی پی سی به ظاهر کم نداره!
دیگه از این به بعد احتمال فراوان هر عنوان نقش آفرینی که از بلیزارد معرفی بشه باید منتظر نسخه های کنسولیش هم باشیم!

رو pc بازی کردم حتما دوستان رو کنسول هم بازی کنید خصوصا اینکه رابط کاربری عالی برای کنسول طراحی کردن.

به عنوان یک pc گیمر واقعا خوشحالم این بازی شاهکار روی کنسولها هم منتشر شد.
همچنین از گیمرها کنسول هم توقع دارم وقتی بازی روی pc میاد ازین که دوستان pc گیمر هم اجازه تجربه کردن بازی های ناب کنسول پیدا میکنن خوشحال باشن .
همین احترام هاست که جو سایتو زیبا میکنه.
در کل بلیزاد یدونس :x

یعنی blizz الکی الکی گند زد به خودش به اون drm که گذاشت متای بازی کاملا ثابت کرد اینو دیگه.
واسه جلوگیری از چیت بود, یعنی گندشون بزنن با این AH گذاشتنشون, واسه 2 قرون پول هم سابقه خودش رو خراب کرد, هم سیستم لوت بازی رو داغون کرد:| یعنی حاظرم شرت ببندم اگه دیابلو 3 DRM نداشت متاش بیشتر از 93 میشد!

واقعا محشر بود خیلی حال کردم روی PC اینقدر بهم حال نداد که روی کنسول حال داد..!!واقعا Blizzard یک دهه مایه سربلندی و افتخار تمام RPG و MMO بازها بوده خدا وکیلی با این کمپانی کوچیک و باحال به ما که خیلی حال دادن امیدوارم همیشه همینطور بمونن.

OPM UK 8/10
LaPS3 8.5/10
در متا ثبت شدن و متا از 6 نقد 87
--------------------------------------------------------

پ.ن : جالبه كه EDGE به ورژن pc كه پارسال عرضه شده بود نمره 9 داده و گويا از لحاظ بصري و كنترل ورژن pc رو به ورژن x360 و ps3 ترجيح ميده.

OPM UK 8/10
LaPS3 8.5/10
در متا ثبت شدن و متا از 6 نقد 87
--------------------------------------------------------

پ.ن : جالبه كه EDGE به ورژن pc كه پارسال عرضه شده بود نمره 9 داده و گويا از لحاظ بصري و
كنترل ورژن pc رو به ورژن x360 و ps3 ترجيح ميده.
چی فکر کردی پس؟:| برعکسش رو میگفت باید تعجب میکردیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or