امتیازات Deus EX : Human Revolution

Hamidreza

ناظم انجمن
8t576ffw8u8bnxp0wizp.jpg

این عنوان اولین امتیازش رو از مجله PC GAMER گرفت.

94/100

یعنی من برم بزنم اینا رو . اکثرن نسخه PC رو نقد نکردن ! جالبه که این بازی فن بیسش رو PC هست و لید پلتفورمش هم PC بوده .

جمله ی سال ! عجب حرفی زده منتقد ِ IGN !
The hype machine behind big games often mirrors the precarious Icarus myth - fly too close to the sun, promise too much, and you're just as likely to tumble out of the sky as deliver on your potential.

متاش که فکر کنم بالای 90 بشه دیگه نه؟:biggrin1:
آقا من دیگه تحمل ندارم!!!!
متای بازی فعلا از 11 نقد 91 هستش ... وقتی اینطوری شروع بشه احتمال اینکه بالای 90 بمونه کم هستش به نظرم ، ولی خب شایدم بشه .
بازی هم که اومده چیو نمیتونی تحمل کنی ... ؟ :d

:-o:-o)x)x)x من بازی گرفتم واقعا حال کردم ولی نگید از MGS4 BEHTARE NAMARDI AST)x)x:-o

نه عزیز من.بهترین بازی سبک اکشن مخفی کاری از زمان MGS تا حالا.

Deus Ex: Human Revolution is a landmark in game design that is sure to be referenced in the years to come. Buy it without hesitation.
:x

• Like
Reactions: Farh@d
یکی بیاد توضیح بوده 1UP گفته بهترین بازی مخفی کاری بعد از متال گیر4(یعنی متال گیر برتره)

یا گفته بهترین بازی مخفی کاری از زمان متال گیر4 به بعد (یعنی شاید منظورش اینه از متال گیر بهتره :دی)

کدوم؟

بازی عالی به این میگن بی سر صدا امد وهمچنین نمره های کسب کرد افرین بر سازندها ی بازی و افرین به این نمره های درخشان
بازی رسما یکی از بهترین های امسال هست

توی تاپیک 360 که دوستان خیلی به شکل انفجاری از بازی تعریف نکردن و من به میانگین حدود 85 اینا دل بسته بودم اما انگار وضعیت بهتر از اینه و میانگین بازی یه چیزی حدود 88یا89 میشه که با توجه به سبک بازی بسیار عالی و راضی کنندست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or