امتیازات Deus EX : Human Revolution

Hamidreza

ناظم انجمن
8t576ffw8u8bnxp0wizp.jpg

این عنوان اولین امتیازش رو از مجله PC GAMER گرفت.

94/100

من یک کم نظرم با امیر محمود نزدیکه، یعنی فقط میترسم بازی طوری پیش بره که ازش زده بشم.

بحث نمره شد! میخواستم بگم شما بازی رو انجام بدید بعد بیاید تئوری اینجا رها کنید.

الان Gears Of War اگر بود :| گیم اسپات بهش 9.5 میداد خونش حلال میشد ولی این بازی به این شاهکاری توی تمام تریلر هاش با لبات بازی میکنه :|. بعد شما میاید میگید 8 زیادشه؟ :|

فکر کنم امسال تنها بازی ای باشه که تا آخرش برم و بعد بگم به به چه بازی ای بود.

من نمیدونم چرا اینقدر این بازیرو میکوبید حالا چون گرافیکش در حد بازیای خیلی خفن امسال نیست نمره هاش باید کم بشه البته گرافیک هنری بازی فوق العادست اما بحث این بازی اصلا گرافیک نیست بلکه مهم ترین قسمت این بازی گیم پلیشه و داستان سیاسی فوق العادش که امیدوارم تو این قسمتم تکرار شه راه های مختلف برای تمام کردن مراحل و انتخاب های متعدد راز موفقیت این بازیه نه گرافیک

من یک کم نظرم با امیر محمود نزدیکه، یعنی فقط میترسم بازی طوری پیش بره که ازش زده بشم.

بحث نمره شد! میخواستم بگم شما بازی رو انجام بدید بعد بیاید تئوری اینجا رها کنید.

الان Gears Of War اگر بود :| گیم اسپات بهش 9.5 میداد خونش حلال میشد ولی این بازی به این شاهکاری توی تمام تریلر هاش با لبات بازی میکنه :|. بعد شما میاید میگید 8 زیادشه؟ :|

فکر کنم امسال تنها بازی ای باشه که تا آخرش برم و بعد بگم به به چه بازی ای بود.

اینجا همه یه دستی تو زمان و پیش بینی دارن ماشالله . جای این حرفها بهتره صبر کنین تا خودتون بازی کنین .
من اينجوري ميگم بعدا امتيازش بياد بالا خوشحال بشم ..
از حالا بگم 10 ميگيره بعد 8 بگيره ادم هم ناراحت ميشه هم ضايع ...
سياست داشته باشيد :d
من خودم اصن بدجوري منتظرشم كه !!! :d

من اينجوري ميگم بعدا امتيازش بياد بالا خوشحال بشم ..
از حالا بگم 10 ميگيره بعد 8 بگيره ادم هم ناراحت ميشه هم ضايع ...
من خودم اصن بدجوري منتظرشم كه !!! :d
کلک رش... میزنی؟ :دی.
چه کاریه خب؟ :دی
البته قبول دارم ها من سر Crysis 2 توقعم رفت در سطح 10 بازی 9 هم میگرفت انگار به من فحش دادن.

همون موقع هم گفتم اول تاپیک امتیازا برای من ارزش Sh!t هم ندارن سر ِ این بازی . چون به قدر کافی ازش میدونم و کسی نمی خواد منو تو خریدش راهنمایی کنه . ایشالله Augmented ـش گیرم میاد :دی

منم از این بازی خوشم میاد با اینکه زیاد از داستان بازی اطلاعات ندارم ولی یکی دوتا تریلر از گیم پلیش که دیدم خوشم اومد مخصوصا اینکه از را ههای مختلف میشه مراحل رو تموم کرد. یه جورایی کلاس کار بازی بالاست:d. از طراحیه کرکتر بازی بگیرید تا محیط ها و گیم پلی و حتی رنگبندیه فضا ها و...
داستانشم فکر میکنم یه جورایی تقابل بین سنت و مدرنیته باشه البته گفتم زیاد از داستانش نمیدونم ولی با اون تریلری که ازش دیدم ( همون تشریح بدن انسان بوسیله ی اون کشیش ها و پرواز روح و... ) این حدس رو میزنم اگه کسی داستانش رو میدونه یکمم واسه ی ما توضیح بده روشن شیم:d.

من نسخه ی لیک شده ی بازی رو انجام دادم و به نظرم بازی گیم پلی خوبی داره فقط یک مشکل داره همون طور که دوستان گفتن گیم پلی بازی خیلی عمق داره ولی بازی چالش کافی رو ایجاد نمیکنه که از عمق گیم پلی استفاده بشه مثلا من بازی رو تو درجه سختی متوسط انجام دادم ولی برام هیچ چالشی نداشت شما میری جلو دشمنا رو میکشی همین یه جورایی بازی شبیه ندای وظیفه میشه برای ادم تا یک نقش افرینی در حالی که بازی عمق لازمو داره ولی چالششو ایجاد نمیکنه تا از این عمق استفاده کنیم .
در هر حال به نظر من نمره ی 10 زیادشه و حقش 5/8 تا 9 هست .

من هنوزم میگم بالای 75 80 نمیاد میانگین ـش.
شما 2 تا تریلر ببینی این نقد Pc Gamer هم بخونی اینقدر توهم نمیزنی عزیزم رو هوا برا خودت حرف نزن قربون برم
اینم آخرین شماره مجله PC Gamer که نقد بازی داخلش هست بخونید و ببینید چه کرده این بازی

=))

آقا کوچولو شما تا حالا Deus Ex دیدی ؟

نسخه ی اول جزو بهترین بازی های تاریخه ! Invisble wars هم شرف داره به بیشتر مضخرفات این نسل !
اول توهیین نکن حرف نزن نقدشم نوشتم کل پیشنمایش مجله بازی رایانه خوندم شما هم بهتر بشینی اینو بخونی داداش تا آبرو وتوهیین هاتو تحمل نکردم فهمیدی نصف تنتم اندازه نویسنده بازی رایانه نیست )x
نقد بازی رایانه از سری deu*** :وقتی deu*** درسال 1999 عرضه شد شد با استقبال سردی روبرو شد:بازیبازها علاقه ای به پیچیدگی های گیم پلی نداشتند وبعضی از منتقدان نمیتوانستند تفاوت آن را با یک شوتر اول شخص تشخیص بدهند .... خوب از نسخه اول اخر سر گفتم بازی نخرم ولی دیدم مشکلات رفع شده آقایونی که ادعا میکنند که invisible war تحولی بزرگ بود .:|ببینید بازی رایانه چه حرفی زده :پس از شکست دنباله deu***که invisble war نام داشت و یکی از بدنام ترین قربانی های کنسولی سازی بازی های pc است .=)):)):)):|دیگه خودتون برید بخونید gamer hardcores من casual حتما از بازی رایانه بیشتر میفهمید
شماره 41
اسفندماه 89
march 2011
قیمت :3500 تومان
ص34
:|
تازه میگن ما بازی رایانه خوردیم )x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن