امتیازات Destiny

Schürrle

کاربر سایت
43401114356046815355.png

Destiny
سازنده : Bungie
ناشر : Activision
پلتفرم : PS4,PS3,XBOX ONE,XBOX360
تاریخ انتشار : 9 سپتامبر
ژانر : Action role-playing و FPS

IGN Italy
"Destiny is the fusion of a great shooter with typical MMO mechanics. Regardless of several issues, it is impossible not to treat it as a high-quality project, absolutely above average."
NZ Gamer
"Destiny isn’t a bad game, by any means. If you like sci-fi shooters, you’ll get a good 20 hours of enjoyment out of this. But that’s really all it is; a fun, forgettable shooter that plays it safe and sticks to what’s been proven, with nothing to really set it apart from it’s peers. But maybe that’s for the best, because Destiny’s one area of attempted innovation - it’s hyped up social elements, persistent world, and multiplayer gameplay, are it’s biggest failing."
The Escapist
"Bottom Line: With its banal universe and flavorless style, Destiny is packed with content, but just ... well ... content. There's a great PvP mode, and the leveling system can be rewarding, but ultimately this is a pretty, rock-solid, ultimately pedestrian product."
Cheat Code Central
"Destiny, simply put, might just be the game of year [sic], but definitely makes you want to join the next generation."
Worth Playing
"Destiny suffers from a serious case of rough edges. A number of elements, from the repetitive mission design to a weak early game, are a lot rougher than expected from an otherwise polished game. There isn't one glaring problem that detracts from the experience, but a number of minor issues hurt the game. Beneath those flaws lies an extremely enjoyable MMO-styled shooter that plays excellently, looks great, is extremely addictive, and has a strong and varied endgame.
GameBlog.fr
To revolutionize the modern FPS, like Halo did in his time in the state, Destiny will not succeed right away. If the base is interesting, content is still too stingy for that we can really appreciate what the developers really wanted to do with their baby. That leaves a good shooter, visually stunning, therefore (15 hours for single and more to mount max level), but with too high recycling level. A blatant lack of content that can lead to boredom, but will probably offset blows of DLC in the weeks, months ahead. Pray that they are not all pay and too expensive, or Destiny then has very little chance to take ten years
HardCore Gamer
"Destiny isn’t the convention-bending masterpiece it’s been touted to be, but it remains a fine shooter."
Metro
"In Short: It’s not short of spectacle but in terms of innovation and variety this is nowhere near as forward-thinking as Bungie would like to pretend."

اوّلین نقد توسط یه وبسایت فرانسوی منتشر شده.

Pocket Lint : 10/10
Financial Post : 9.5/10
Cheat Code Central : 4.5/5
Gamer Headlines : 9/10
VG First : 9/10
IGN Italy : 8.8/10
Vandal Online : 8.7/10

8.5/10 : [Everyeye [IT
Worth Playing : 8.5/10

XGN : 8.5/10
The Games Cabin : 8.2/10
CVG : 8/10
HardCore Gamer : 8/10
Trusted Reviews : 8/10
Total Xbox : 8/10
PS4.sx : 8/10
Gamnesia : 8/10
Den of Geek : 8/10
Pie : 7.4/10

Metro.co.UK : 7/10
GameBlog.FR : 7/10
Gamereactor.DK : 7/10
NZ Gamer : 7/10
Polygon : 6/10
The Escapist : 6/10

CraveOnline : 6/10
GameKult : 6/10
Musga.fr : 6/10

Level 7 : 5/10

آخرین ویرایش:
بازخورد گیمرها که فعلا منفی بوده اکثرا می گن تکراری و چت و ارتباطش محدود !
کم کم دارم نا امید می شم :|

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

و همچنان نقدهای کاربران Negative هست و بیشتر هم داره میشه !!!
مشخص نیست چه خبره ...
این نقد کاربران که پشیزی ارزش نداره.اومدن با دلایل مسخره امتیاز 1 و 0 رد کردن.
ولی مثل اینکه بازی اونی نیست که فکر میکردیم.:(

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظرم راجب این جور بازیا-که اصلی ترین بخششون قسمت انلاینه- باید روی حرف مردم حساب کرد .
چون که گیمر های انلاین هزاران ساعت از وقت خودشون رو صرف بازی های fps انلاین کردن و با کوچک ترین ریزه کاری های هر بخش اعم از طراحی و مپ و ... اشنایی دارن .

اتفاقا به نظرم راجب این جور بازیا-که اصلی ترین بخششون قسمت انلاینه- باید روی حرف مردم حساب کرد .
چون که گیمر های انلاین هزاران ساعت از وقت خودشون رو صرف بازی های fps انلاین کردن و با کوچک ترین ریزه کاری های هر بخش اعم از طراحی و مپ و ... اشنایی دارن .

درسته ولی بعضی هاشونم دایلشون واقعا مسخره است یکی اومده گفته چون بازی سینگل افلاین نداره 1 داده به بازی :d

درسته ولی بعضی هاشونم دایلشون واقعا مسخره است یکی اومده گفته چون بازی سینگل افلاین نداره 1 داده به بازی :d
مسلما این نظر که بی ارزش ـه،چون سینگل معمولا تو این جور بازیا دست نخورده میمونه.
منتها اگه سرور های بازی مشکل داشته باشن تو ساعات یا چند روز اولیه،واقعا این مشکل رو اعصابه و صد درصد باید از نکات منفی بازی ذکر بشه ! مشابه همون اتفاق اعصاب خورد کنی که واسه sim city افتاد !
وقتی به خاطر مشکلات سرور نتونی بری سراغ بخش مولتی،به سینگل پناه میاریُ اون موقعس که server problems say hi to u

اکثرا من دقت میکردم میگفتن بازی خسته کننده هستش و جذابیت لازم رو نداره.

دقیقا همون چیزی که من بعد از بازی کردن نسخه بتا گفتم، بازی خیلی از نظر داستانی خشکه و اصلا انعطاف و جذابیت کافی نداره. همش باید جونور های مختلف رو بکشید و سختی بازی خیلی اوقات چالش برانگیز نیست و برای همین تکراری و خسته کننده میشه. Cruicible برعکس چیزی که خیلی ها میگن جذاب ترین قسمت بازیه از نظر من که اونم نیازمنده Gear خیلی خوبه که از طریق رد کردن مراحل اصلی و تکرارشون بدست میاد.

اگه اینجوری باشه که من شخصا به این بازی 0 میدم چون آنلاین بودنش باعث شده از تجربه ی بازی محروم بشم :(

توی نقدایی که سایتا برای TF نوشته بودن این مورد یکی از اصلی ترین ایرادهایی بود که بهش گرفته بودن :| و به نظرم تنها بازی ای که در حال حاضر میتونه گرفتار این ایراد نشه the division هست :bighug:
پ.ن : این بازی حتی متای 85 - 86 هم براش کمه بالاخره از استدیوی خالق HALO انتظارات دیگه ایی میره ( میرفت )

توی نقدایی که سایتا برای TF نوشته بودن این مورد یکی از اصلی ترین ایرادهایی بود که بهش گرفته بودن :| و به نظرم تنها بازی ای که در حال حاضر میتونه گرفتار این ایراد نشه the division هست :bighug:
پ.ن : این بازی حتی متای 85 - 86 هم براش کمه بالاخره از استدیوی خالق HALO انتظارات دیگه ایی میره ( میرفت )

ایراد نیست که دیگه رسما بانجی گفته بازی mmo هست! دیگه همه میدونن این بازی افلاین سینگل نداره و من ایراد نمیبینمش

سلام به همه
بالاخره بعد از یه ماه مرخصی برگشتم خدمتتون:d
آقا من امیدوار بودم بازی خیلی بهتر از این بشه نمره هاش.نا امید شدم تا الان:|
البته یه هفته صبر میکنم ببینم چجوری میشه و متا حدود چند از آب در میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or