امتیازات Dead Space Remake

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال

Dead Space

Dead-Space-Official-Gameplay-Trailer-4-1-screenshot.png

Developer: Electronic Arts Motive Studios
Publisher: Electronic Arts
Platforms: Ps5, PC, Xbox Series X
Release Date: January 27, 2023

🔹🔹🔹🔹
META

PC
87
XBOX X
88
PS5
89

OPEN
90
________

20230129_172603.jpg
🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
ولم دلم خیلی برای سازنده اصلی dead space میسوزه فک کن یه تیم دیگه اومده بازیشون رو ریمیک کرده و همچین نمراتی گرفته و بعد خودشون با calisto protocol تر زدن واقعا چرا کاره این استودیو از اترات فاخری مثل ds2 و ds1 رسید به ds3 و battlefield hardline و در نهایت cp در عجبم واقعا امیدوارم که بتونن ادامه بدن و با بازی بعدیشون قوی برگردن
والا من از کالیستو لذت بردم . اتمسفر واقعا زیبا و ترسناک . دشمنان جالب . روایت خوب . کارگردانش حداقل جرات داشت چیز جدیدی ساخت در زمانه ای که همه افتادند به جون ریمیک و ریمستر کردن .

مشکلاتی داشت . زیاد هم داشت . اما در حد افتضاح نبود و رسالتش که ترساندن هست رو به خوبی انجام داد . لوکیشن ها و محیط های بازی خیلی خفن بودند

امتیازات Dead Space Remake بر من مسلم کرد که سلطان بی بدیل پیشبینی متا هستم:D هرچی رو تا الان پیش بینی کردم با اختلاف 10 نمره اینا غلط بوده:D
من یه نفر دیگه رو سراغ دارم که با اختلاف فاحش، هرانچه پیش بینی میکنه غلط از اب در میاد
خداس تو این مورد:D
@atzoriha
این قضیه رو بچه های تاپیک‌فوتبال یه دهه اس به چشم دیدن و میتونن تایید کنن، کارش رد نخور نداره
یعنی اگر از حدس هاش تو سایت های بت و.. استفاده کنی، راحت کاری میکنه که تا 7 نسلت تو هلفدونی بیفتین:دی

آقا من نسخه اصلی رو بازی نکردم زمان خودش. اهل بازی ترستاک نیستم. ولی چیزی مثل village بنظرم نسبتا ترسناکه. این نسبت به اون چقدر ترسناک تره؟
خیلی ترسناک تر :-"

(البته به نظر من village فقط همون 1-2 چپتر اولیش ترسناک بودن و نیمه دوم بازی کلا زد تو فاز اکشن بیشتر، dead space همون حال و هوای ترسناک بودنشو حفظ میکنه)

نسخه اول رو هیچ موقع تجربه نکرده بودم و مستقیم پرت شدم سمت نسخه دوم
مثل اینکه قسمت بود بعد از 15 سال ریمیکش رو بزنم به بدن :)
منم نسخه اولو یادم نیست چی شد نصفه ول کردم متاسفانه. حتما ریمیک رو تجربه خواهم کرد.

تاثیری که ریمیک RE2 رو سبک Survival Horror و بازی های این سبک در مقیاس AAA گذاشته واقعا حیرت اور هست. همینکه باعث زنده شدن بعضی از ای پی های کلاسیک و بزرگ مثل Dead Space، Alone in the Dark و یا حتی Silent Hill شده یجورایی باورنکردنی هست.

البته کپکام قبلا هم یه ریمیک درخشان یعنی ریمیک نسخه اول رو توی کارنامش داشت. بازی که بیشتر از 20 سال پیش استاندارهای یه ریمیک رو تعریف کرد و برای من هنوز بهترین بازی سری هست. جالبه ریمیک DS از همه نظر بیشتر به ریمیک RE1 شباهت داره تا ریمیک RE2 و دقیقا با تکرار فرمول REmake به موفقیت رسید. یعنی نه تنها تمام محتویات نسخه اصلی رو حفظ کرده بلکه با اضافه کردن محتویات جدید و برخی تغییرات و ویژگی های جدید توی گیم پلی تجربه جدیدی رو حتی برای فن های قدیمی خلق کرده. شخصا دلم میخواست ریمیک RE2 هم بیشتر به این شکل باشه و محتویات حذف شده کمتری داشته باشه، اما خب همینجوری بازی واقعا عالی هست.

نمی دونم چرا اینقدر دنبال ریمیک نسخه 2 هستید...نسخه 2 همین الانش هم یه بازی با استانداردهای امروزی و کاملا مدرن هست. حتی گرافیک و ویژوال کاملا مناسبی داره چون اون موقع یکی از گرافیکی ترین ها بود.
من بیشتر رو نحوه ادامه داستان سری هیجان دارم که اونم با توجه به پایان مخفی واسه ریمیک احتمالش بیشتره. و البته اگه بدن دست کسی غیر از موتیو، به احتمال زیاد خراب کنه!

توی پست قبلیم هم گفتم DS2 واقعا از همه نظر همه چیز تموم و عالی هست. البته از نظر ویژوال قطعا با استاندارهای امروزی عنوان ضعیفی هست و مثل همین ریمیک نسخه اول یه اپدیت گرافیکی به بهتر شدن تجربه بازی میتونه خیلی کمک کنه. در کنار گرافیک همین تغییرات کوچیک توی‌ گیم پلی، مکانیزم ها و داستان که برای DS اعمال کردند برای نسخه دوم هم اعمال کنند، بنظرم میتونه موفق باشه و کاملا ارزش ریمیک کردن رو داره.

در مورد نسخه چهارم هم بنظرم با توجه به داستان DS3 و اون پایان DLC، ادامه داستان با کرکتری مثل الی یا یه کرکتر جدید و پرش ناگهانی داستانی از ریمیک به نسخه چهارم برای مخاطب های جدید سری که ریمیک اولین تجربشون هست اصلا با عقل جور درنمیاد و منطقی نیست. برای این کار باید اول داستان DS3 رو درست کنند که اون هم با ریمیک بازی و تغییر داستان میسر نیست. اون پایان مخفی ریمیک هم فکر نکنم جدی باشه چون توی نیو گیم پلاس اتفاق میوفته و احتمالا خیلی از پلیر ها اصلا اون پایان رو نمیبینند. در هر صورت بازی بعدی هرچی باشه نمیتونه DS4 یا دنباله مستقیم DS3 باشه.

تاثیری که ریمیک RE2 رو سبک Survival Horror و بازی های این سبک در مقیاس AAA گذاشته واقعا حیرت اور هست. همینکه باعث زنده شدن بعضی از ای پی های کلاسیک و بزرگ مثل Dead Space، Alone in the Dark و یا حتی Silent Hill شده یجورایی باورنکردنی هست.

البته کپکام قبلا هم یه ریمیک درخشان یعنی ریمیک نسخه اول رو توی کارنامش داشت. بازی که بیشتر از 20 سال پیش استاندارهای یه ریمیک رو تعریف کرد و برای من هنوز بهترین بازی سری هست. جالبه ریمیک DS از همه نظر بیشتر به ریمیک RE1 شباهت داره تا ریمیک RE2 و دقیقا با تکرار فرمول REmake به موفقیت رسید. یعنی نه تنها تمام محتویات نسخه اصلی رو حفظ کرده بلکه با اضافه کردن محتویات جدید و برخی تغییرات و ویژگی های جدید توی گیم پلی تجربه جدیدی رو حتی برای فن های قدیمی خلق کرده. شخصا دلم میخواست ریمیک RE2 هم بیشتر به این شکل باشه و محتویات حذف شده کمتری داشته باشه، اما خب همینجوری بازی واقعا عالی هست.

توی پست قبلیم هم گفتم DS2 واقعا از همه نظر همه چیز تموم و عالی هست. البته از نظر ویژوال قطعا با استاندارهای امروزی عنوان ضعیفی هست و مثل همین ریمیک نسخه اول یه اپدیت گرافیکی به بهتر شدن تجربه بازی میتونه خیلی کمک کنه. در کنار گرافیک همین تغییرات کوچیک توی‌ گیم پلی، مکانیزم ها و داستان که برای DS اعمال کردند برای نسخه دوم هم اعمال کنند، بنظرم میتونه موفق باشه و کاملا ارزش ریمیک کردن رو داره.

در مورد نسخه چهارم هم بنظرم با توجه به داستان DS3 و اون پایان DLC، ادامه داستان با کرکتری مثل الی یا یه کرکتر جدید و پرش ناگهانی داستانی از ریمیک به نسخه چهارم برای مخاطب های جدید سری که ریمیک اولین تجربشون هست اصلا با عقل جور درنمیاد و منطقی نیست. برای این کار باید اول داستان DS3 رو درست کنند که اون هم با ریمیک بازی و تغییر داستان میسر نیست. اون پایان مخفی ریمیک هم فکر نکنم جدی باشه چون توی نیو گیم پلاس اتفاق میوفته و احتمالا خیلی از پلیر ها اصلا اون پایان رو نمیبینند. در هر صورت بازی بعدی هرچی باشه نمیتونه DS4 یا دنباله مستقیم DS3 باشه.
یک کاری هم می تونن بکنن اونم اینکه نسخه 3 رو کلا ایگنور کنن و برن مستقیم ادامه 2 رو بسازن.

من 53 دقیقه بازی کردم. گرافیک بازی واقعا عالیه ولی در حد کلیستو نیست به نظرم. انیمیشنها و شخصیت‌ها تا اینجا خوب بودن واقعا(از نظر اکتینگ) قطع عضو بازی بی نظیره و خیلی تو چشم میاد. صداگذاری بازی خصوصا با صدای سه بعدی عالیه. هی از چپ و راست صدا می‌شنوین. اگه هدست نبود فکر کنم هزاربار از پشت دمیج خورده بودم تا حالا. بازی رو گذاشتم روی مود کوالیتی و 30 فریمش هم به نظرم خوبه برعکس خیلی از بازی‌ها که قابل تحمل نیستن و سریع میزارم روی 60. من نسخه اصلی رو خیلی کم بازی کردم و چیزی توی ذهنم نیست که بخوام مقایسه کنم با ریمیک.

من راضیم دو رو ریمیک کنن ، سه رو از اول بسازن مدل خودشون ، بعد برن چهار :D جدا سه نه ارزش ریمیک داره نه نیاز به ریمیک ، صرفا یه بازی خوب بود ولی DS نبود !
جالبه که جفت ای پی ها یک مسیر رو دارن میرن ، نگاه کنید RE2 و هم این DS به قول دوستمون از یک فرمول دارن استفاده می کنن باسه موفقیت ، اینم اضافه کنم نقطه افولشونم همون DS3 و RE6 بود ، سال 2012-2013 که همه بازی سره موفقیت COD رفتن به سمته اکشن زیاد ، دقیقا جفت بازی گفته شده المان ترسشون رو از دست دادن و رفتن سمت تفنگ بازی باحال تر ! و شکست خوردن.کلا اون دوره خیلی دوره بدی شد ... اکثر بازی ها رفتن سمت شوتر بیشتر و هویت خودشونو از دست دادن ، یه مدت از 2015-2016 که گذشت ، بعد از موفقیت TW3 اکثرا رفتن سمت Open World (حتی مثلا Mirror's Edge) که باز اکثرشون شکست خوردن ، توشون چندتا عالی در آمد فقط مثل HZD SOT و ... ، بقیه کاملا شکست خوردن.
به هر حال ، امیدوارم سازنده ها به هویت آی پی خودشون وفادار بمونن ، و اگر فکر می کنن اشباع شده اون آی پی ، کلا بیخیال عرضه نسخه جدید بشن 8->

شماره سوم به نظرم همون بازی خوبی هم نبود. برای بار سوم چهارم چند وقت پیش دوباره نشستم برم که حداقل یه بار تمومش کرده باشم؛ ولی هر چی زور زدم دیگه آخرای بازی اونقد بی مزه و تکراری شده بود که بازم نتونستم تمومش کنم.

نسخه دوم به دلیل طراحی مراحل فوق العادش و داستانش بهترین نسخه این سری هست ولی خیلی کوتاهه و برای من که میخواستم چهارمین بار بازی رو تموم کنم کلا ۵ ساعت طول کشید .
اگر بخوان ریمیکش کنن بهتره یه مقدار محتوای بازی رو زیاد کنن به شرطی که محتوای جدید باعث افت نشه .

• Like
Reactions: just_p30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or