امتیازات Dead Space 2

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Dead-Space-2-Box-Art-Unveiled-2.jpg

OXMاولین نقد عنوان بزرگ Dead Space 2 را منتشر کرد :

OXM به بازی امتیاز 9.5/10 داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahdi_mafia
چراgamespotبه نسخه ps3این بازی9داده ولی به ایکس باکسش8.5 مگه چه فرقی میکنن هنوز برا pcهم هیچ نمره ایی نداده!!!!!!
به خاطر بازی Dead Space Extraction که توی نسخه PS3 هست و باید با Move بازی کنین.

چیه مگه 8.5 بده :d
ولی بهت حق میدم GS یه خورده ارهههههه:))
من خودم یکی از طرفداران به شدت پر و پا قرص DS هستم و نظرم روی بازی فوق العاده مثبت هستش، اما اگه نقد GS را بخونین میبینین زیاد بیراه نگفته ( 98% تعریف کرده، 2% هم گفته یکم روندش خسته کننده میشه و قابل حدس ، اما دوباره به اوج برمیگرده ) ولی دیگه خداییش 8.5 را کم داده بود
میخواست بگه ما با همه متفاوت ناکیم :دی

• Like
Reactions: AVerg
عجب ! من فکر میکردم فقط با Move میشه بازی کرد و برای همین اون 0.5 نمره برام یه کم عجیب بود :دی

نه فکر نکنم بخاطر پشتیبانی از moveبوده باشه من هنوز این بازی رو روی ps3ندیدم ولی هرچی هست این 0.5نمره شاید بخاطر اجرای بهتر بازی رو ps3بوده مثلا فریم بالاتر یا فیزیک بهتر.{فنای ایکس باکس نریزن سرم}

نه فکر نکنم بخاطر پشتیبانی از moveبوده باشه من هنوز این بازی رو روی ps3ندیدم ولی هرچی هست این 0.5نمره شاید بخاطر اجرای بهتر بازی رو ps3بوده مثلا فریم بالاتر یا فیزیک بهتر.{فنای ایکس باکس نریزن سرم}
بعید میدونم خیلی نسخه ها با هم فرق داشته باشن
هر جا هم که نقد خوندم همه یکسان داده بودن و هیچ اشاره ای به این نکته نکرده بودن

اصلا همچین چیزی نیست ... فقط بخاطر همون Extraction ه ...

خدایی این خارجیا آدمن:دی(دیگه دارم میترکم!)خداوکیلی نه از نظر گرافیکی رو 360 مشکل داره نه فیزیکی!
این به خودشون خندیدند که(:دی)نیم نمره کمه!اصلا دیگه گیم اسپاتو قبول ندارم.کی گفته بازی آسونه؟من دارم رو چپتر 9 بازی میکنم رو درجه نرمال دهنم سرویس شد این جونورا حمله میکنن!کم هم نیستن ماشالاه!اه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or