гадюка کاربر سایت Oct 12, 2011 #16 نمرات بازی که تا اینجا راضی کننده بوده.همچنین نمره Game Informer هم در نوع خودش خیلی جالبه.:d:dولی به نظرم کپکام باید یه تجدید نظری تو بعضی از بازی هاش بکنه.
نمرات بازی که تا اینجا راضی کننده بوده.همچنین نمره Game Informer هم در نوع خودش خیلی جالبه.:d:dولی به نظرم کپکام باید یه تجدید نظری تو بعضی از بازی هاش بکنه.
Dark War کاربر سایت Oct 14, 2011 #19 نوشته شده توسط kimsungbabak: محض اطلاع دوستان نسخه اول و دوم بازی هم نمرات خوبی داشتن هم خوب فروختن پس لطفا حرف الکی نزنید بیشتر... آقا اين چه حرفيه؟بازي بايد بازي باشه مگه پول فروشش ميره تو جيب من و تو. هيييييييييييييي ياد اون زماني كه استاد بزرگ يا بهتره بگم بت بنده استاد شينجي ميكامي Evil 4 مي ساخت بخير دلم خيلي براش تنگ شده
نوشته شده توسط kimsungbabak: محض اطلاع دوستان نسخه اول و دوم بازی هم نمرات خوبی داشتن هم خوب فروختن پس لطفا حرف الکی نزنید بیشتر... آقا اين چه حرفيه؟بازي بايد بازي باشه مگه پول فروشش ميره تو جيب من و تو. هيييييييييييييي ياد اون زماني كه استاد بزرگ يا بهتره بگم بت بنده استاد شينجي ميكامي Evil 4 مي ساخت بخير دلم خيلي براش تنگ شده