امتیازات Dead Or Alive Xtreme 3

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
xqcy2u7brp82fm0yory2.jpg

===============================
Initial release date: March 24, 2016
Series: Dead or Alive
Developer: Team Ninja
Publisher: Koei Tecmo
Genre: Sports game
Platforms: PlayStation 4, PlayStation Vita
==============================
DualShockers : 60/100
Destructoid : 15/100

http://www.destructoid.com/review-d...7.phtml?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

آخرین ویرایش:
خوشم میاد TN هیچ کدوم اینا رو آدم حساب نکرده ، اینا هم پاشدن رفتن یکی یه دونه ریجن 3 خودشون خریدن شروع کردن نقد نوشتن ، هر چی عقده از عرضه نشدن توی غرب بوده خالی کردن :)) همه ـشونم ته نقداشون به این موضوع اشاره کردن. دیدن این دست و پا زدن منتقدا و اینکه زور بزنن بگن ما هم یه نظر این وسط داریم از لذت بخش ترین و مفرح ترین لحظات دنیای گیمه :)) تلاششون قابل تحسینه =))

قصد داشتم بیام بگم چرا اینا بازی را برای غرب تایید نمیکنند چرا که همین الان هم نسخه هنگ کنگی بازی تقریبا کامل انگلیسی هست که با دیدن اون 2 نمره اول صفحه حق را به تیم نینجا میدم.اخه اون الاغ هایی که بازی را نقد میکنند نمیفهمن این یه بازی فان هستش و معیارهای نقد نوشتن برای این بازی ها کلا فرق داره .من که تحملم برای بازی کردن این عنوان رو به اتمامه امیدوارم تو ایران هم بشه بازی را گیر اورد:sunglasses:

خوشم میاد TN هیچ کدوم اینا رو آدم حساب نکرده ، اینا هم پاشدن رفتن یکی یه دونه ریجن 3 خودشون خریدن شروع کردن نقد نوشتن ، هر چی عقده از عرضه نشدن توی غرب بوده خالی کردن :)) همه ـشونم ته نقداشون به این موضوع اشاره کردن. دیدن این دست و پا زدن منتقدا و اینکه زور بزنن بگن ما هم یه نظر این وسط داریم از لذت بخش ترین و مفرح ترین لحظات دنیای گیمه :)) تلاششون قابل تحسینه =))

خب البته از حق نگذریم بعضا راست هم میگن منتقدا. مثلا میگه:
You have no agency or interaction with them. They’re girls under glass—mannequins in a store window. Look, but don’t touch.
خب من که از اینترکتیو شدنش کاملا استقبال میکنم :D به نظرم این مشکلیه که باید حتما روش کار بشه:>
ولی با این طرز نمره دارن بدتر جلوی پیشرفت و توسعه این ژانر رو میگیرن. و من هم ازینکه جلوی پیشرفت و توسعه این جور بازی ها گرفته بشه خیلی ناراحت میشم:(:D
اخدا رو شکر که آسیایی ها هنوز هوای همدیگرو دارن و الا فرهنگ منحط غربی و پروپاگاندای کثیف رسانه ایش جلوی ساخت و تولید این بازی ها رو میگیره :Dباید از سازنده ها حمایت کرد که کارشون بهتر و بهتر بشه. نه اینکه دلسردشون کرد :D

یه فایتینگ بی پایه و اساس و افتضاح که فقط کار استودیو شده لباسای لختی طراحی کردن ~X(Street fighter هم داره ها:دی اما این کجا و آن کجا !!!

یه فایتینگ بی پایه و اساس و افتضاح که فقط کار استودیو شده لباسای لختی طراحی کردن ~X(Street fighter هم داره ها:D اما این کجا و آن کجا !!!
بیخیال عزیز اون کفن و دربیار و از دیوار سفارت هم بالا نرو :D
من که جز منتظرانم [-o< شکر خدا نسخه فیزیکی تو راهه \m/

بیخیال عزیز اون کفن و دربیار و از دیوار سفارت هم بالا نرو :D
من که جز منتظرانم [-o< شکر خدا نسخه فیزیکی تو راهه \m/
دیوار سفارت چه ربطی داره ؟:دی خوبی؟!
این نظر شخصی من بود همه بازی ها هم حتی داغون ترین ها طرفدارایی دارن خب
جو گیر نباشیم :دی حقیقت اینه که این بازی یکی از ضعیف ترین فایتینگ های حال حاضر

دیوار سفارت چه ربطی داره ؟:D خوبی؟!
این نظر شخصی من بود همه بازی ها هم حتی داغون ترین ها طرفدارایی دارن خب
جو گیر نباشیم :D حقیقت اینه که این بازی یکی از ضعیف ترین فایتینگ های حال حاضر
این بازی فایتینگ نیست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند