PXG La Belle Époque Loyal Member Sep 19, 2012 #1 اولین امتیاز بازی از مجله Famitsu: Dead or Alive 5 (PS3/360) : 9/9/9/9 آخرین ویرایش: Sep 19, 2012
Satan1992 کاربر سایت Sep 19, 2012 #2 یه بار به دلم موند این فامیستو به بازی های ژاپنی نمره کم بده و از اون بدتر به دلم مونده یه بار نمره کمتر یا بیشتر از 36 بده.
یه بار به دلم موند این فامیستو به بازی های ژاپنی نمره کم بده و از اون بدتر به دلم مونده یه بار نمره کمتر یا بیشتر از 36 بده.
Frobary Loyal Member Sep 25, 2012 #7 حالا زوده واسه نظر دادن ولی احتمالا یکی دو روز دیگه این سوال پیش میاد که، کِی در Team Ninja رو گِل می گیرن؟
حالا زوده واسه نظر دادن ولی احتمالا یکی دو روز دیگه این سوال پیش میاد که، کِی در Team Ninja رو گِل می گیرن؟
K Kavigne کاربر سایت Sep 25, 2012 #8 خدایی خوبه دیگه! با نبود ایتاگاکی، همین که بازی در حد نینجا گایدن 3 نیست خودش یه فلاولس ویکتوری حساب می شه! من به عنوان یک فن این سری که به تمامی فایتینگ ها ترجیحش می دم از امتیازات راضیم هستم. یاد ایتا و شهدا بخیر ... خداوکیلی یه آشغال به تمام معناست ! بیشتر... ! آخرین ویرایش: Sep 25, 2012
خدایی خوبه دیگه! با نبود ایتاگاکی، همین که بازی در حد نینجا گایدن 3 نیست خودش یه فلاولس ویکتوری حساب می شه! من به عنوان یک فن این سری که به تمامی فایتینگ ها ترجیحش می دم از امتیازات راضیم هستم. یاد ایتا و شهدا بخیر ... خداوکیلی یه آشغال به تمام معناست ! بیشتر... !
Batman Revenge کاربر سایت Sep 25, 2012 #9 این بازی چیه که همچین امتیازاتی گرفته !!؟ خداوکیلی یه اشغال به تمام معناست ! فقط ج*** خونش ارزش پرداخت پول داره :d اونم در حد همون 3000 تومن
این بازی چیه که همچین امتیازاتی گرفته !!؟ خداوکیلی یه اشغال به تمام معناست ! فقط ج*** خونش ارزش پرداخت پول داره :d اونم در حد همون 3000 تومن
F FLAWL3SS کاربر سایت Sep 25, 2012 #10 Gamespot - 7.5/10 بازی دارای انیمیشن های فوق العاده قابلیت ارتباط قوی برای بخش مولتی پلیر آنلاین
P.s.Y.c.H.o Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Sep 25, 2012 #12 Videogameszone.de : 87 / 100 Meristation : 81 / 100 Official Xbox Magazine UK : 70 / 100 Gamereactor Sweden : 80 / 100
Videogameszone.de : 87 / 100 Meristation : 81 / 100 Official Xbox Magazine UK : 70 / 100 Gamereactor Sweden : 80 / 100
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 25, 2012 #14 این بازی فقط مبارزه هست یا کارهای دیگه هم میشه توش انجام داد..
K Kavigne کاربر سایت Sep 25, 2012 #15 نوشته شده توسط Terova: این بازی فقط مبارزه هست یا کارهای دیگه هم میشه توش انجام داد.. بیشتر... فقط مبارزه. اونی که منظور توئه و هست که توش کارای دیگه هم می شه کرد. Edge هم نمره مورد علاقش رو داد، 6 ...
نوشته شده توسط Terova: این بازی فقط مبارزه هست یا کارهای دیگه هم میشه توش انجام داد.. بیشتر... فقط مبارزه. اونی که منظور توئه و هست که توش کارای دیگه هم می شه کرد. Edge هم نمره مورد علاقش رو داد، 6 ...