امتیازات Daylight

D:
باز شروع کردیم :))=))
راستی اون پست هم جهت شوخی برات زدم D: لول
:)
چاکرم. بیا تو پروفایل ارمان.لول.اعصاب نمیگذاری که!

- - -ویرایش - - -

اشتباه کردی. بازی ترسناکمون اینه: b-)

http://forum.bazicenter.com/thread62377/

این یکی تکراری نیست:

تحول اینجاست: >:)

تحول؟!! اسم هر جکی را میگذاری تحول؟!اینقد این واژه تحول و نواوری را پایین نیارید

چاکرم. بیا تو پروفایل ارمان.لول.اعصاب نمیگذاری که!

- - -ویرایش - - -

تحول؟!! اسم هر جکی را میگذاری تحول؟!اینقد این واژه تحول و نواوری را پایین نیارید
باز ATS یه نوآوری داره، این TEW چی میگه از این نظر؟ باز چهار تا زامبی با اشکال مختلف:-j

چرا انقدر به هم گیر می دید و بازی های دیگه رو می کوبید؟ بابا این اخلاق های بچگانه رو بزارید کنار.

The Evil Within و Among The Sleep هنوز هیچکدوم عرضه نشدن ولی با توجه به عکس ها و تریلرهاشون نوید دوتا بازی ترسناک خوب رو میدن حالا نمی دونم چرا نمیشه اینجا همزمان طرفدار سرسخت یه بازی یا کنسول خاص بود ولی اون یکی رو نکوبید!

هروقت میام تو بخش اخبار همه دارن مثل بچه ها تو سر و کله هم می زنن، یجورایی یاد کامنت های پست های IGN تو فیسبوک میافتم، اینجا فروم تخصصی گیم هست مثلا!

مگه شما بازی کردی؟نواوری! نواوری!نواوری!

میشه یکی از این نوآوری ها رو نام ببرید ؟! برادر نمیتونی انکار کنی که حداقل فن شخص Shinji Mikami هستی :)

تا بحال بازی ندیدم که بخواد از دید یه کودک روایت بشه ، اکثر بازیهای ترسناک مورد علاقه م نقش یه سرباز کارکشته هستن مثل

Doom , Evil , Dead Space . ولی این روش در Among the sleep خیلی میتونه جالب باشه . امسال بنظرم برای سبک ترس خیلی سال خوبی هست

چون هم نسخه جدید یکی از عناوین موفق ترس یعنی Call of Cthulhu هم برمیگرده البته Evil WIthin , SOMA , ATs هم هستند :)
----------------
ممکنه این قسمت استدلالم غلط باشه و قرار نیست مثل بعضی ها دیگران رو هدایت کنم ولی برای من که از Evil 4 شروع کرده این بازی

در برابر غولی به اسم COC و حتی Doom III اصلا ترسناک نیست ، نمیدونم واقعا چند تا زامبی معلول چه ترسی دارند در حال حاضر :)

یه حسی هم بهم میگه نسخه جدید ALiens فوق العاده میتونه باشه ، اگر نگاه کنید بازی جنبه اکشن خیلی کمی داره و یه حس

Survival واقعی بدون چند تا زامبی معلول رو میتونه تداعی کنه ، هر Review رو هم که بخونید همه راضی هستند

Hardcore Gamer Magazine - 80/100
Gaming Nexus - 80/100
GamingTrend - 75/100
Eurogamer Italy - 70/100
Everyeye.it - 65/100
IGN Italia - 63/100
Meristation - 60/100
PC Games Germany - 58/100
JeuxActu - 55/100
The Escapist - 50/100
3DJuegos - 45/100
Strategy Informer - 45/100
VideoGamer - 40/100
IncGamers - 40/100

متا بازی از 22 نقد : 56

میشه یکی از این نوآوری ها رو نام ببرید ؟! برادر نمیتونی انکار کنی که حداقل فن شخص Shinji Mikami هستی :)

تا بحال بازی ندیدم که بخواد از دید یه کودک روایت بشه ، اکثر بازیهای ترسناک مورد علاقه م نقش یه سرباز کارکشته هستن مثل

Doom , Evil , Dead Space . ولی این روش در Among the sleep خیلی میتونه جالب باشه . امسال بنظرم برای سبک ترس خیلی سال خوبی هست

چون هم نسخه جدید یکی از عناوین موفق ترس یعنی Call of Cthulhu هم برمیگرده البته Evil WIthin , SOMA , ATs هم هستند :)
----------------
ممکنه این قسمت استدلالم غلط باشه و قرار نیست مثل بعضی ها دیگران رو هدایت کنم ولی برای من که از Evil 4 شروع کرده این بازی

در برابر غولی به اسم COC و حتی Doom III اصلا ترسناک نیست ، نمیدونم واقعا چند تا زامبی معلول چه ترسی دارند در حال حاضر :)

یه حسی هم بهم میگه نسخه جدید ALiens فوق العاده میتونه باشه ، اگر نگاه کنید بازی جنبه اکشن خیلی کمی داره و یه حس

Survival واقعی بدون چند تا زامبی معلول رو میتونه تداعی کنه ، هر Review رو هم که بخونید همه راضی هستند
من تیکه به بازی مورد علاقه خودت انداختم! نه میکامی! همین میکامی کسی هست که دو بار این سبک را متحول کرده است. من دنبال یک بازی بزرگ ، پر هزینه و سری دار هستم. نه یک بازی مثل این یا out last که میان و میرن! فقط دنبال ترسیدن نیستم. دنبال یک بازی که همه چی داشته باشه. فکر میکنم بازی میکامی همه را با هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or