این بود بازی ترسناکتون؟!! همین alien هم همین طور هست! متحول کردن این سبک کار هنرمند افسانه ای شینجی میکامی هست. امیدوارم تو e3 فوق العاده باشه. به امید ان روز لحظه شماری میکنم
پدر معنوی سبک ترسناک؟! سایلنت هیل؟!مثل اینکه نمیدونی بناینگذار این سبک رزیدنت اویل هست. در ضمن شکل ترس سایلنت هیل و رزیدنت اویل با هم قرق میکنه!out last هم مالی نبود. بازی که میانگینش 75 میشه متوسط هست. قبلا گفتم فقط ترساندن نیست.بازی باید کامل باشه. در مورد این سبک بازی ها هم این ها pure horror هستند نه survivel horror!!!این هم مدرکاین بازیا همه دنباله راه سری بازیهای Penumbra و Amnesia هستن که بعد از پدر معنوی سبکه ترسناک یعنی Silent Hill سبک ترسناک واقعی رو یه بار دیگه به دنیای بازیا برگردوندن D: حالا ممکنه توشون خوب یا بد باشه . اما Outlast خیلی خوب بود به علاوه SOMA بازی هست که 100% عالی میشه .
D:
IGN : 5.8/10
!
D:پدر معنوی سبک ترسناک؟! سایلنت هیل؟!مثل اینکه نمیدونی بناینگذار این سبک رزیدنت اویل هست. در ضمن شکل ترس سایلنت هیل و رزیدنت اویل با هم قرق میکنه!out last هم مالی نبود. بازی که میانگینش 75 میشه متوسط هست. قبلا گفتم فقط ترساندن نیست.بازی باید کامل باشه. در مورد این سبک بازی ها هم این ها pure horror هستند نه survivel horror!!!این هم مدرک
The term "survival horror" was first used by Capcom to market their 1996 release, Resident Evil.[SUP][48][/SUP][SUP][49][/SUP]
این بود بازی ترسناکتون؟!!
دیگه این سبک بازیها ، تازگی که قبلا داشت رو نداره .... قبلا خودم خیلی با اشتیاق دنبالشون میکردم و حتی Mod های Amnesia و بازیهای دیگه رو هم میرفتم
ولی الان دیگه واقعا خیلی تکراری شدن و همشون هم مثل هم هستن !
این ژانر به یه تحول احتیاج داره که فکر کنم کار کسی به جز شینجی میکامی نباشه! از The Evil Within انتظار بالایی دارم به شخصه!