امتیازات Dark Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت

Dark_Souls_Cover_Art.jpg

Dark Souls
Dengeki PlayStation – 90/90/95/95

============================
Demon's Souls
Dengeki PlayStation – 95/85/85/85

• Like
Reactions: Destruction
Gamespot – 9.5/10

واو ووواو ووواو وووووواو وووووووواو ووووووووووووواو ووووووووووووووووووووواو وووووووووووووووووووووووووووووووووووووواو:d
رفت پیشه ستاره ها:d

وقتی یک بازی 9 بگیره هر چی گیمره به طرف خودش جذب میکنه مخصوصا ما دیوانه های سبک ار پی جی مدرن. خب هر چی سخت تر باشه برای من اسون تره چون من عشق سخت هستم اخه شما حساب کنید وقتی درجه هارد اسون باشه در روند این همه گیم بازی کردن دیگه باید چه خاکی ریخت البته من که کنسول ندارم اما شما بازی کنید و لذت ببرید انگار من بازی کردم و لذت بردم البته :d البته معکوس هم میشه به قولی (به جهنم خوش آمدی )

اسکایریم بترس عزیزم!بازیه سال گیم اسپاته مگر اینکه U3 و اینا فقط 10 بگیرن که اونم بعید میدونم.....
حالا هی نق بزنید بازیش سخته من اعصاب ندارم پس آشغاله!

من جای آقای سونی بودم میزاشتم رسیستنس و امثال اون مولتی شن این یکیو انحصاری نگه دارن!:d

Telegraph - 100
Gamespot - 95
Playstation Universe - 95
MondoXbox - 92
3DJuegos - 92
SpazioGames - 91
Game Revolution - 91
Meristation - 90
Games Radar - 90
Gameblog.fr - 90
Eurogamer - 90
Multiplayer.it - 90
Official Xbox Magazine UK - 90
IGN - 90
Joystiq - 90
games(TM) - 90
Edge Magazine - 90
Metro GameCentral - 90
Planet Xbox 360 - 88
Game Informer - 88
Everyeye.it - 87
PSX Extreme - 86
Strategy Informer - 80
Guardian - 80
Gamereactor Sweden - 70

انصافا نمرات فوق العاده خوبی گرفته، فقط یه نمره زیر 8 داره تا حالا. من با اینکه میدونم اعصاب این جور بازیها رو ندارم و نمیخواستم اینو بازی کنم ولی الان وسوسه شدم بازی رو امتحان کنم و تمام تلاشم رو میکنم که تمومش کنم :دی البته امیدوارم اونطوری که میگن Checkpoint هاش رو اعصاب نباشه حداقل :دی

درسته که بازی ترکونده و نمراتش عالیه ولی خواهشن اینقدر با skyrim مقایسش نکنید چون این بازی به هیچ وجه از لحتظ پیشینه و اعتبار با اون ابر بازی قابل مقایسه نیست . اگه SKYRIM در حد همون دموهای e3 که نشون دادن باشه که با توجه به پیشینش به احتمال 90 درصد همونه نه تنها DS بلکه هر بازی دیگه ای که تو امسال عرضه خواهد شد جلوی SKYRIM زانو خواهد و توانایی رقابت با این بازیرو نخواهد داشت

درسته که بازی ترکونده و نمراتش عالیه ولی خواهشن اینقدر با skyrim مقایسش نکنید چون این بازی به هیچ وجه از لحتظ پیشینه و اعتبار با اون ابر بازی قابل مقایسه نیست . اگه SKYRIM در حد همون دموهای e3 که نشون دادن باشه که با توجه به پیشینش به احتمال 90 درصد همونه نه تنها DS بلکه هر بازی دیگه ای که تو امسال عرضه خواهد شد جلوی SKYRIM زانو خواهد و توانایی رقابت با این بازیرو نخواهد داشت
بله درسته و همچنین SKYRIM در مقابل ME3 زانو خواهد زد :d

بله درسته و همچنین SKYRIM در مقابل ME3 زانو خواهد زد :d

عجب عاشقه RPG هستی که میای Skyrim رو با ME مقایسه میکنی! اصلا مگه ME هم RPG یه؟!
اگه گیم اسپات به DS أاده 9.5 که حقشم هست ، پس باید به Skyrim 10 بده؟! ( البته امیدوارم Skyrim شکست نخوره! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or