امتیازات Dark Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت

Dark_Souls_Cover_Art.jpg

Dark Souls
Dengeki PlayStation – 90/90/95/95

============================
Demon's Souls
Dengeki PlayStation – 95/85/85/85

• Like
Reactions: Destruction
دهنت صاف می شد یکی که صد برابر ازت قوی تر بود یه دفعه جلوت سبز می شد......اول بازی:|
اصلا اینجوری نبود! همه دشمن ها یه روش خاص واسه کشتن بی دردسر دارن اگه راهنماهای یوتیوب رو ببینید خودتون متوجه می شید که چقدر توی این بازی باید استراژیک و حساب شده عمل کرد. البته کنترل سخت و واقعی بازی با وجود اینکه راه کشتن دشمن رو بلدید هم کار رو سخت تر می کنه ولی خداییش کشتن هیچ غولی فکر نمی کنم لذتش به کشتن غول های این بازی برسه!:دی وقتی یه غول رو می کشی و یه مرحلش تموم میشه انگار دنیا رو بهتون دادن!:دی با وجود اینکه سازندهاش رو به فحش بستم و اعتقاد دارم عقده ای هستن ولی همیشه تصمیم داشتم یه مدت وقت بزارم بازی رو تموم کنم و حتما هم می کنم!

سازنده بازی اعلام کرده این بازی دنباله Demon's Soul ـه :دی.
دنباله نیست spiritual successor هست

من که کنسول ندارم و خیلی دلم میخواست مثل شماها داشته باشم و کنسولمو بکوبم تو دیوار!!!
خوب شماها برید بازی کنید وبرای من تعریف کنید.
پس خودتون رو برای روزهای عصبانیت,درد و کنسول ها و دسته هایی که قرار هست شکسته بشن اماده کنین:d

Demons soul بازی خیلی سختی نبود یکم حوصله میخواست تا کسی یاد بگیره روش کشتن دشمنارو پیدا کنه واسه همین بعضی وقتا حوصله آدم سر میرفت رو مخی میشد تقریبا مثل بازیای مهارتی کنسولای دو بعدی بود که هر رئیسی کشتن یه طرفند خاصی داشت امیدوارم این بازی یکم این قضیه رو تعدیل کرده باشه هک اند اسلشی تر شده باشه تا به قول معروف عامه پسندتر بشه.

آخرین ویرایش:
دهنت صاف می شد یکی که صد برابر ازت قوی تر بود یه دفعه جلوت سبز می شد......اول بازی:|

دقیقا

مثل موقعی که اول بازی اون سرباز قرمز ها با یه ضربه دخل ادمو میاوردن

یادش بخیر این همه با ذوق و شوق میرفتیم جلو یه مرتبه باید مرحله رو از اول میرفتیم:((

اصلا اینجوری نبود! همه دشمن ها یه روش خاص واسه کشتن بی دردسر دارن اگه راهنماهای یوتیوب رو ببینید خودتون متوجه می شید که چقدر توی این بازی باید استراژیک و حساب شده عمل کرد. البته کنترل سخت و واقعی بازی با وجود اینکه راه کشتن دشمن رو بلدید هم کار رو سخت تر می کنه ولی خداییش کشتن هیچ غولی فکر نمی کنم لذتش به کشتن غول های این بازی برسه!:دی وقتی یه غول رو می کشی و یه مرحلش تموم میشه انگار دنیا رو بهتون دادن!:دی با وجود اینکه سازندهاش رو به فحش بستم و اعتقاد دارم عقده ای هستن ولی همیشه تصمیم داشتم یه مدت وقت بزارم بازی رو تموم کنم و حتما هم می کنم!

حتما هم می کنی؟ اگه بر عکس شد چی:d

من اصلا rpg باز نیستم تو حوصله داری زلدا 50 ساعته می ری من با لگد..... کلا روی مخ بود اما قشنگ بود

البته زلدا رو نمی شه گفت rpg فقط یه مثال بود:d

اتفاقا تموم کردنش برای بار اول خیلی آسونتر از تموم کردنش تو new game+ بود.
تو همون bolotarian با دو ضربه خط خون یک متری تموم میشه:d
امیدوارم این شماره هم همین سختی رو داشته باشه. . .

OXM:
from what I've seen so far, Dark Souls is going to be bigger than Skyrim. It might not be as infinitely playable, but in terms of the quantity of unique content to explore I can't see anything else that's coming out this year squaring up against something as big as this​
.
دیگه نمیتونم صبر کنم...

دیگه زیادی گنده حرف زده به نظرم. یارو جو گیر شده.

شُما چند دقیقه از بــازی رو بازی کردی اینطوری نظر میدی؟ نسخه ی قبلی که میانگینش 91 شد. این هم قطعاً بالای 85 میشه میانگینش (با توجه به سابقه ی استودیو و 2 نمره ای که منتشر شده).

بی صبرانه منتظرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or