امتیازات Dark Souls II

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Dark_Souls_II_cover.jpg

سازنده: From Software
ناشر: Bandai Namco Games
سبک: Action role-playing
پلتفرم: PC - PlayStation 3 - Xbox 360

-----------
اولین امتیاز این بازی از یک مجله آلمانی بدست آمده
در گذشته به Dark Souls امتیاز 88% و به Demon’s Souls امتیاز 82% را داده بوده است

M!Games: 90%

-----------
Eurogamer -9/10
GameInformer: 9.75/10

AusGamers: 9.6/10
M!Games: 90%
Famitsu: 9/10/9/9
IGN: 9/10
Gamespot: 9/10
Destructoid: 9/10
Polygon 9/10
EGM: 8.5/10
OXM: 8/10
US Gamer: 5/5
Gamesradar 4.5/5
Escapist: 4.5/5
HardcoreGamer: 4.5/5
Rev3: 4/5
Kotaku: Yes
EDGE - 9/10
CVG - 10/10
Digital Spy: 10 / 10
LevelUp: 9.5 / 10
LaPS3: 9.3 / 10
Play UK: 9/ 10
IGN Italia: 9.5 / 10
Merlin'in Kazanı (Turkey): 9.4 / 10
Multiplayer.it: 9.3 / 10
Vandal Online: 9.3 / 10
Push Square: 9 / 10
Eurogamer Portugal: 9 / 10
Gamer.no: 9 / 10
Eurogamer Italy: 9/ 10
Digitally Downloaded: 9 / 10
Metro GameCentral: 9 / 10
Digital Chumps: 8.6 / 10
Gamereactor Denmark: 8 / 10
Gameblog.fr: 8 / 10
91251109965075095223.jpg

آخرین ویرایش:
میدونین نکته ی بسیار خوشحال کننده چیه؟این بازی بدون میازاکی ترکونده،و بازی میازاکی هم هنوز مونده و اونم که ترکوندنش حتمیه دیگه \m/

این روز فرخنده رو به تمام فن های دارک سولز تبریک میگم :punk::excited::clap::smoke:

آخرین ویرایش:
فک نمیکردم متای بازی از 70 بیشتر بشه.

واقعا ترکوند دست و پنجشون درد نکنه معمولا شماره دومی ها به فنا میرن ولی با این نمرات خلافشو ثابت کرد.:-bd

ایول ! بازی ترکونده ... :bighug:
بالاخره یه بازی که واقعا ارزش خریدن داره !!!

امیدوارم از اون سمت متای Metal Gear Solid : Ground Zeroes هم خوب بشه , این شب عیدی بیکار نمونیم !!! :d

وقتی شروع میکنی به بازی کردنش میفهمی که بازی به هیچ وجه افت نکرده بلکه بهترم شده واقعا فکر نمیکردم با وجود عوض شدن کارگردانش بازی اینقدر خوب بمونه و حتی پیشرفت کنه خیلی خوشحالم این متا حق بازیه و امیدوارم بالاترم بره
متای هر دوتا نسخه (PS3,X360 ) از 8 نقد 91
باید یه فرقی بین مرکوری با اینا باشه دیگه..!!!به این میگن امتیاز ببین چه قشنگ بازی رو نقد کردن آدم از خوندنش کیف میکنه..!!!بهترین بازی من رو این مرکوری عوضی خراب کرد رفت..!!باز خدا پدر اینا رو بیامرزه شبه عیدی یه بازی باهاش زندگی کنم رو ریلیس کردن..!!واقعا آفرین به این ژاپنی ها که بهترین RPG ها رو درست میکنن..!!هرروز به اشتباهشون پی میبرن و بهتر میشن.!!

اصلا انتظار چنین نمرات فوق العاده ای نداشتم!
نمرات در یک کلام خارق العاده هستن و عطشم برای تجربه ی این بازی دو چندان شد ( البته رو پی سی!)
تبریک به عشاق نقش آفرینی!
اولین نقش آفرینی از سه نقش آفرینی بزرگ 2014 سربلند بیرون اومد مونده دو تا بازی دیگه! از قضا انتظاراتمون از ویچر 3 و عصر اژدها از این هم بیشتر بوده و بنابراین باید توقعمون از اون دو تا بازی متای بالای 91 باشه که اگه بشه چی میشه!:bighug:
این بازی نشون می ده که پرچم نقش آفرینی خیلی بالاس :x

گیم اسپات یه مدتی هست تو آفسایده کلا ، زیاد به نمره هاش توجه نکن ;)

با اعشار کاری ندارم ، گیم اسپاتی یه مدتی هست تو آفسایده :دی
فقط همین رو بگم که بازی رو VanOrd نقد کرده از ایشون هم منتقد درست حسابی تر نداریم !! :دی
خودش هم فن DSـه :دی
25406694960456038655.png

54314483982885492512.png
اینکه فعلاً 10 تا نقده ولی جالبه همین دیروز دوستان میگفتن هیچ بازی امسال نمیره بالای 90 :-/ :دی

فقط همین رو بگم که بازی رو VanOrd نقد کرده از ایشون هم منتقد درست حسابی تر نداریم !! :دی
خودش هم فن DSـه :دی
البته یه سری نکات هست ولی در عوض یه سری نکات دیگه هم هست که باعث میشه نتونی نمره ای کمتر از نسخه قبلی بدی بهش :دی حالا Kevin نمیدونم چی دیده از بازی ولی من که چیزی ندیدم :دی

من اول از این بازی به شدت نفرت داشتم . ولی خیلی برام جالب بود این بازی چون واقعا شمشیری که دستم بود حس واقعی میداد
رفتم آموزش های یوتوب بعد یاد گرفتم باید چکار کنم
بعدا
ااین بازی یکی از بهترین بازی ها من شد حتی بیشتر از Gta

امیدوارم نسخه های بعدی این بازی هم ساخته شه
چون فوق العادست :x

آخرین ویرایش:
این Gamespot خیلی وقته که فاتحش خونده شده واقعا حق این بازی کمتر از نمره ی 9.5 نیست [-(
منکه مشکلی با Dark Souls روی PC نداشتم برای همین از حالا شدیدا منتظرم که نسخه ی PC بیاد تا بتونم این شاهکار رو تجربه کنم b-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or