امتیازات Cyberpunk 2077

پیش بینی امتیازات بازی Cyberpunk 2077

• مجموع رای دهنده‌ها
    342
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
Cyberpunk 2077

20201211_131634_copy_403x232.jpg

Initial release date: 10 December 2020
Developers: CD Projekt, CD Projekt RED
Designers: Mike Pondsmith, Konrad Tomaszkiewicz
Publishers: CD Projekt, CD Projekt RED
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
open
76
➰➰➰➰➰
meta
Ps4|xbox one|pc
86◇61◇57
Ps5|XSX
75◇87
نقد های روی pc

GameOver.gr 10/10
PLAY! Zine 10/10
Digital Spy 10/10
Meristation 10/10
PC Games 10/10
God is a Geek 10/10
The Digital Fix 10/10
IGN Japan 10/10
Gameblog.fr 10/10
Gameblog.fr 10/10
M3 10/10
TheGamer 10/10
VG247 10/10
VGC 10/10
GameSpew 10/10
GamesRadar+ 10/10
LEVEL (Czech Republic) 10/10
〰〰〰〰〰〰
Hobby Consolas 9.8/10
SpazioGames 9.5/10
The Games Machine 9.5/10
Stevivor 9.5/10
Areajugones 9.5/10
Multiplayer.it 9.4/10
MGG Spain 9.4/10
IGN Italia 9.3/10
Vandal 9.3/10
Game World Navigator Magazine 9.3/10
Gamersky 9.1/10
GameStar 9.1/10
GRYOnline.pl 9/10
3DJuegos 9/10
GameMAG 9/10
IGN 9/10
Power Unlimited 9/10
PCGamesN 9/10
Game Informer 9/10
GameWatcher 9/10
RPG Site 9/10
Carole Quintaine 9/10
Eurogamer Italy 9/10
Everyeye.it 9/10
Games.cz 9/10
4Players.de 9/10
TrueGaming 9/10
PC Invasion 9/10
GamingBolt 9/10
Hardcore Gamer 9/10
MMORPG.com 9/10
Game Debate 9/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ragequit.gr 8.9/10
Impulsegamer 8.6/10
New Game Network 8.6/10
Merlin'in Kazanı (Turkey) 8.5/10
Everyeye.it 8.5/10
JeuxActu 8.5/10
Millenium 8.5/10
DualShockers 8.5/10
Riot Pixels 8.4/10
Screen Rant 8/10
Trusted Reviews 8/10
Gamer.nl : 8/10
Comicbook.com: 8/10
Metro GameCentral 8/10
Gamer.no 8/10
GameCrate 8/10
AusGamers 8/10
Gaming Nexus 8/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
PC Gamer 7.8/10
Destructoid 7.5/10
Critical Hit 7.5/10
Easy Allies 7.5/10
CGMagazine 7.5/10
Noisy Pixel 7.5/10
GameSpot 7/10
PCMag 7/10
Attack of the Fanboy 7/10
Shacknews: 70
Malditos Nerds 7/10
We Got This Covered 7/10
Game Revolution 7/10
Worth Playing 7/10
RPG Fan 7/10
Edge Magazine 7/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
GamesBeat 6/10
Guardian 6/10
KeenGamer 6/10
Slant Magazine 6/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Quarter to Three 4/10

Atomix 9/10
KeenGamer 8.7/10
VideoGamer 8/10
LaPS4 7.1/10
GAMINGbible 7/10
Digital Chumps 7/10
GameSpace 7/10
Worth Playing 6.5/10

GameGrin 6.5/10
GamingBolt 6/10
Gamers Heroes 6/10
Cultured Vultures 6/10
VGC 6/10
DarkStation 6/10
PlayStation Universe 6/10
BaziCenter 6/10
RPGamer 6/10
Game Rant 6/10
TheSixthAxis 6/10
Playstation Official Magazine UK 6/10
Hobby Consolas 5.5/10
PlayStation LifeStyle 5/10
Hey Poor Player 5/10
PSX-Sense.nl 5/10
Multiplayer.it 4.5/10
IGN 4/10
Gameblog.fr 4/10
Areajugones 4/10
USgamer 4/10
EGM 4/10
Jeuxvideo.com 3.5/10
GRYOnline.pl 3/10
Push Square 3/10

Xbox Tavern 9.4/10
TrueAchievements 9/10
TheXboxHub 9/10
Xbox Achievements 8.5/10
Daily Star 8/10
Generación Xbox 8/10

Vgames 7.5/10
GamePro Germany 6.8
Gaming Age 6.7/10
Siliconera 6/10
Game Informer 5.5/10
Pure Xbox 5/10
IGN 4/10
Post Arcade (National Post) 4/10
COGconnected 4/10
Jeuxvideo.com 3.5/10

Screenshot_20230920-183145_Samsung Internet.jpg

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

Phantom Liberty

ezgif.com-resize-5.gif
Initial release date: 26 Sep 2023
PC, PlayStation 5,
Xbox Series X/S

META
PS5 ---> 87
XSX ---> 90
PC ---> 89

OPEN
89

Screenshot_20231008-113544_Samsung Internet.jpg
به روز میشه...​

آخرین ویرایش:
بهتر هست اون نمره ۸۹ هم توضیح بدهند که با چه سیستم ها و مانیتورها و فریم دهی بدست آمده . جنجالی ترین چیزی بود که من دیدم . تقصیر خود کمپانی هست که تاریخ عرضه دادند وگرنه سال دیگه عرضه می کردند اوضاع بهتر بود
همه همینو میگن که بازی بیشتر تاخیر میخورد بهتر بود ولی دقت کنید بازی 8 سال زمان برده شده این! هرشرکتی یه توانایی داره در این مورد خاص (حالا باز میگن ویچر!) توانایی این شرکت در یک پروژه 8 ساله همین بوده شاید یه ip دیگه رو بهتر کار کنه ولی این پروژه تواناییشون همینه دیگه

شاهکار مدیریتی یعنی اینکه بهترین ورژن کنسولی بازیت نسخه نسل 9 ولی ذره ای روش مانور ندی ! از اون ور حتی رو سایت متا صفحه نداره که حداقل اون نسخه رو جداگونه نقد کنن :| واقعا این چه خودکشی بود CDPR کردی ؟ من تو تاپیک خود بازی هم گفتم هر عقل سالم دیگه ای بود ورژن نسل هشتی بازی رو تاخیر میزد و تمام مارکتینگش رو میبرد رو نسل بعد . کار خاصی هم نمیخواست بکنه نسخه بکوارد رو در قالب نسخه نسل نه بیرون میداد RT رو هم با اپدیت بعدا به بازی اضافه میکرد . نسخه نسل هشت نهایت 6 ماه دیگه منتشر میشد تا اون موقع کسی براش مهم نبود پرفرمنسش چی میشه چون دیگه همه کنسول نسل نهمی داشتن . الان میخوام بدونم این 4 میلیون پیش خرید کنسولی ارزش چنین گند کاری رو داشت ؟ CDPR بلند نشده چنان سیلی خورد که تا عمر داره یادش نمیره این قضیه صد درصد رو ساخت ویچر بعدی هم اثر میزاره :|

همه همینو میگن که بازی بیشتر تاخیر میخورد بهتر بود ولی دقت کنید بازی 8 سال زمان برده شده این! هرشرکتی یه توانایی داره در این مورد خاص (حالا باز میگن ویچر!) توانایی این شرکت در یک پروژه 8 ساله همین بوده شاید یه ip دیگه رو بهتر کار کنه ولی این پروژه تواناییشون همینه دیگه
لقمه کوچک تر مناسب توانایی وردارند بهتره . یک شرکت هزار نفر نیروی کار داره یک شرکت دویست نفر . برابر نیستند . کلیات پروژه متناسب با پتانسیل اجرایی اون واحد باید باشه . سایبرپانک مقیاس کوچک تری داشت با کارها و فعالیت‌های کمتر ولی با کیفیت الان نمرات به مراتب بالاتر و بهتر بدون مهندسی شدن داشت

• Like
Reactions: Bellic
شاهکار مدیریتی یعنی اینکه بهترین ورژن کنسولی بازیت نسخه نسل 9 ولی ذره ای روش مانور ندی ! از اون ور حتی رو سایت متا صفحه نداره که حداقل اون نسخه رو جداگونه نقد کنن :| واقعا این چه خودکشی بود CDPR کردی ؟ من تو تاپیک خود بازی هم گفتم هر عقل سالم دیگه ای بود ورژن نسل هشتی بازی رو تاخیر میزد و تمام مارکتینگش رو میبرد رو نسل بعد . کار خاصی هم نمیخواست بکنه نسخه بکوارد رو در قالب نسخه نسل نه بیرون میداد RT رو هم با اپدیت بعدا به بازی اضافه میکرد . نسخه نسل هشت نهایت 6 ماه دیگه منتشر میشد تا اون موقع کسی براش مهم نبود پرفرمنسش چی میشه چون دیگه همه کنسول نسل نهمی داشتن . الان میخوام بدونم این 4 میلیون پیش خرید کنسولی ارزش چنین گند کاری رو داشت ؟ CDPR بلند نشده چنان سیلی خورد که تا عمر داره یادش نمیره این قضیه صد درصد رو ساخت ویچر بعدی هم اثر میزاره :|
اصلا CD همچین شرکتی نبود ، اینا شیطان رفته داخل جلدشون . اون زمان که WITCHER 3 معرفی شد ، نسل هفت هنوز تو اوج هیجان و عظمت خودش بود و قرار بود بازیهایی مثل GTAV و TLOU و WATCH DOGS و DESTINY و ASSASSINS CREED IV براش عرضه بشن ، اما اینا با شهامت اومدن و گفتن بازی رو برای نسل حاضر منتشر نمیکنن ، زیرا توانایی اجرایی بازی رو ندارن ( اگه میخواستن میتونستن همین افتضاح سایبر رو اون زمان هم به عمل بیارن ) و من خیلی حال کردم با اینا و میگفتم به به قراره یه بازی کاملا نس بعدی و انقلابی رو ببینم و واقعا هم اینطور شد .
منی که شاید هر روز به اکتیویژن فحش بدم ، الان قدر این شرکت رو میدونم ، چون هر چقدر هم شیردوشی کنه ، حداقل خیالم راحته نسخه ای که برای من ارایه میکنه پرفکت ترین نسخه ممکن هست

تاره اون بهترین ورژن کنسولی نسل نه هم داره همون ورژن نسل هشت اجرا میشه با بکوارد به لطف قدرت خام نسل بعد وضعیتش خیلی بهتره
Ign داخل توییتر یک ویدیو مقایسه ای گذاشته زیرش زده ورژن نسل بعدی هم همون نسل قبل هست یعنی مدیریتشون از فاجعه هم اونورتره هنوز ورژن کنسول نسل بعدی اپدیت نسل بعدی نگرفته

• Like
Reactions: kamyy
اینا اگه با سیاست الانشون میخواستن ویچر ۳رو بسازن و منتشر کنن رو نسل ۷ منتشر میشد خدا میدونست چه بلایی سر کیفیت کلی بازی میومد!
نمیدونم بخاطر پول بوده بخاطر جوگرفتگی بوده چی بوده که رسیدن به اینجا!تاسف باره!
منه سازنده بهتر از هرکی میدونستم بازیم چه وضعیتی داره و با وجود همچین آشفتگیی هربار تو مصاحبه و اخبار اعلام رضایت کنم و وعده و وعید بدم نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ولی نهایت کثیف بودنه!
بندگان خدا اصلا در حد و اندازه ای نیستن که چه خودشون و چه بقیه بصورت مستقیم و غیرمستقیم بالا میبردنشون!فیکس کردن این بازی رو نسل ۸ که قطعا وظیفشونه و پس فردام درست شد یه عده نیان بگن لطف کردن و ... که باز بساط این چندسال قبل راه بیفته!
سر عنوان بعدیشون قطعا حساسیتها روشون خیلی خواهد بود که مورد اولش نداشتن اعتماد خریدارانشونه!

جدا از باگ ها، یه سری موارد دیگه تو بازی هستن که واقعا عجیبن.

من خودم زیاد به پلیسا کاری نداشتم ولی این چند روز ویدئوی های نحوه خلاف کردن و بعد spawn شدن پلیس ها رو دیدم و خودم هم بعد توی بازی امتحان کردم...
بازی رسما سیستم خلاف و تعقیب و گریز از دست پلیس و ... نداره. وقتی به npc ها و پلیس حمله کنید، اون گوشه تصویر درجه خلاف میره بالا و بعد دور و اطراف بازیکن پلیس ظاهر میشه :| فرقیم نمیکنه وسط خیابون باشه، بالای یه ساختمون بلند یا .... یعنی این بخش بازی در دست کار بوده و به تاریخ انتشار نرسیده، و همینجوری یه چیزی سرهم کردن که توی بازی باشه. (منو یاد پروژه های دانشگاه انداخت :-" اون موقع میگفتیم یه چیزی رو فقط با تف سر هم کنیم که به تحویل برسه :-")

یا مثلا نبود قابلیت تغییر ظاهر و ... بعد از شروع اولیه بازی، با توجه به دنیای بازی این مورد واقعا عجیبه که توی بازی نیست.

یا بخش crafting و اپگرید کردن ایتم ها که انگار بدون تست کردن فقط پرت شده توی بازی.

باگ ها رو میشه تا یه جایی تحمل کرد ولی واقعا نباید بازی رو توی این وضع منتشر میکردن، مسئله اینجاست بقیه بخش های بازی خیلی خوبن (داستان، کوئست ها، شخصیت پردازی، خود دنیای بازی و ..) ولی خوب بازی ناقصه و هنوز کامل
نشده.

آخرین ویرایش:
اون متای اولیه ۹۰ بازی که فقط (منتقدایی که PC قدرتمند داشتن نقد کردن )همون نهایت امتیاز متایی بود که بازی میتونست در حالت ایده آل بدست بیاره. چون نسخه ای که اونا بازی کردن بالاترین کیفیت رو داشت و کمترین باگ و خوب اون حالت ایده آلی هست که این بازی میتونه باشه.
بازی خیلی خوب هست و در این شکی نیست ولی استدیو نباید اجازه میداد انقدر لقبای گنده گنده به این بازی چسبیده بشه ( جهان باز نسل بعدی و اینده گیمینگ و فلان بهمان) و باید کنترل میکرد این فضا رو اما بدتر بهش دامن میزد ! این بازی در حالت ایده آلشم روی PC های گرون قیمت بازم فرسنگ ها با این القاب فاصله داره. و خوب این هایپ الکی نباید شکل میگرفت و فک میکنم مقصرش خود سی دی پروجکت هست که از موفقیت ویچر ۳ روی هوا بودن و فک میکردن در حد راکستار و ND و سانتامونیکا و فرام سافت وار هستن.
به هر حال کار هایی که در قبال نسخه کنسولی این بازی کردن قابل بخشش نیست ولی امیدوارم بتونن خودشون رو جمع کنن و یه استدیو خوب این صنعت وارد بحران بدی نشه

موضوع اینه که بازی رسما هنوز ورژن نسل 9 نداره و اینی که شما میگی داره بهتر اجرا میشه فقط به لطف قدرت خام کنسول های نسل بعد و قابلیت بکوارد هست و نتیجش اینه که فقط فریم ریت بهتری بهت میده ولی با جزییات و گرافیک در حد خیلی متوسط یا حتی پایین نسل 8 اونم با انواع و اقسام باگ ها
اینا نسخه نهایی و اصلی نسل 9 هم گفتن شاید به 2021 هم نرسه ! پس کلا ورژن کنسول ها رو از دم باید حداقل 1 سال تاخیر میزدن حتی ورژن PC هم میتونستن اپتیمایزتر کنن و حدود 6 ماه تاخیر بزنن
کلا یه گند عجیبی مدریت CDPR زد که به شدت استدیو رو زیر سوال برد

البته به این سادگی هم نبوده احتمالا که بخوان بیخیال نسخه نسل هشتم بشن یا راحت تاخیر بزنن ، هم از لحاظ فروش و هم شاید قراردادهایی که بوده ، بطور مثال فروش باندل اختصاصی X1X از قبل و ...
ولی در کل خیلی شرایط بدی براشون بوجود اومده و بعیده به این راحتیا به حالت نرمال برگردن ...

آقا من قبول دارم CDPR واقعا سر عرضه این بازی مخصوصا نسخه کنسولی گند زد و کلی هم دروغ گفت کاملا درسته یه حقیقتیم هست اونم اینه که تیم سازنده قطعا تو این چندسال نتونسته مشکلات بازی رو حل کنه حتی اگه تاخیرم میخورد بازم همین میشد.

خودمم بخاطر وضع نسخه ps4 ریفاند کردم قبل از عرضه
اگه CDPR این گندکاریا رو نمیکرد متاش حقیقتا درست مثل ویچر3 رو 93 میچرخید واقعا که بخاطر سودجویی از نسل8 پتانسیل بازی رو از بین بردن

اما از این فکت نمیشه گذشت که بازی خودش چیز خفنی هست! من خودم کسانی رو دیدم که رو کنسول با وجود تمام مشکلاتش با بازی حال کردن و هنوزم دارن بازی میکنن!
پس دوستان خواهشا اون بحث تاپیک VS رو اینجا نیارید لطفا هم من و هم شما خوب میدونیم که این حرفاتون مثل "بزرگترین کلا برداریه تاریخ" یا چمیدونم بهانه آوردن سر داستان و گیم پلی بازی رو جدی نمیگید و حتی خودتنم قبولش ندارید...

جدی میگم شما عزیزان که هیتر نیستید حقیقتا و فقط میخواید مایکروسافتو ترول کنید این چیزا ببرید همون تاپیک VS کسیم ناراحت نمیشه تاره با همم یکم میخندیم :D

مثل اینکه یادتون رفت که یه زمانی چقدر با این توییت زیر حال میکردیم ولی الان اکثرتون چسبیدین به اون قضیه بخدا درست نیست اینکار.
مرسی دوستان موفق باشیم.

rrr.jpg

آخرین ویرایش:
آقا من قبول دارم CDPR واقعا سر عرضه این بازی مخصوصا نسخه کنسولی گند زد و کلی هم دروغ گفت کاملا درسته یه حقیقتیم هست اونم اینه که تیم سازنده قطعا تو این چندسال نتونسته مشکلات بازی رو حل کنه حتی اگه تاخیرم میخورد بازم همین میشد.

خودمم بخاطر وضع نسخه ps4 ریفاند کردم قبل از عرضه
اگه CDPR این گندکاریا رو نمیکرد متاش حقیقتا درست مثل ویچر3 رو 93 میچرخید واقعا که بخاطر سودجویی از نسل8 پتانسیل بازی رو از بین بردن

اما از این فکت نمیشه گذشت که بازی خودش چیز خفنی هست! من خودم کسانی رو دیدم که رو کنسول با وجود تمام مشکلاتش با بازی حال کردن و هنوزم دارن بازی میکنن!
پس دوستان خواهشا اون بحث تاپیک VS رو اینجا نیارید لطفا هم من و هم شما خوب میدونیم که این حرفاتون مثل "بزرگترین کلا برداریه تاریخ" یا چمیدونم بهانه آوردن سر داستان و گیم پلی بازی رو جدی نمیگید و حتی خودتنم قبولش ندارید...

جدی میگم شما عزیزان که هیتر نیستید حقیقتا و فقط میخواید مایکروسافتو ترول کنید این چیزا ببرید همون تاپیک VS کسیم ناراحت نمیشه تاره با همم یکم میخندیم :D

مثل اینکه یادتون رفت که یه زمانی چقدر با این توییت زیر حال میکردیم ولی الان اکثرتون چسبیدین به اون قضیه بخدا درست نیست اینکار.
مرسی دوستان موفق باشیم.

View attachment 186815
شما فرض کن برادرت که عاشقشی جونتم براش میدی خیلی راحت بهت دروغ بگه و بخواد سرت کلاه بزاره. شما دیگه دلت باهاش صاف نمیشه. حداقلش اینه یه مدتی طول میکشه تا دوباره بتونی بهش اعتماد بکنی.

داستان CDPR هم برای خیلی از گیمرها اینه الان. اینکه شما بازیت بد باشه حداقل میشه تفسیر کرد که سعی خودتو کردی ولی نتونستی. ولی این کاری که CDPR با قشر بزرگی از گیمرها کرده اسمش دروغ و کلاه برداریه. هیچ چیزی هم الان این حس بدی که تو خیلی از ما به وجود اومده رو بر طرف نمیکنه الی اینکه زمان حلش کنه. امیدوارم بخاطر خاطرات خوب گذشته هم که شده از این داستان درس بگیرن و دفعه بعد صداقت پیشه کنن.

شما فرض کن برادرت که عاشقشی جونتم براش میدی خیلی راحت بهت دروغ بگه و بخواد سرت کلاه بزاره. شما دیگه دلت باهاش صاف نمیشه. حداقلش اینه یه مدتی طول میکشه تا دوباره بتونی بهش اعتماد بکنی.

داستان CDPR هم برای خیلی از گیمرها اینه الان. اینکه شما بازیت بد باشه حداقل میشه تفسیر کرد که سعی خودتو کردی ولی نتونستی. ولی این کاری که CDPR با قشر بزرگی از گیمرها کرده اسمش دروغ و کلاه برداریه. هیچ چیزی هم الان این حس بدی که تو خیلی از ما به وجود اومده رو بر طرف نمیکنه الی اینکه زمان حلش کنه. امیدوارم بخاطر خاطرات خوب گذشته هم که شده از این داستان درس بگیرن و دفعه بعد صداقت پیشه کنن.
والا منم نگفتم که اینکار CDPR اشتباه نبوده یا کلاه برداری نیست گفتم خودمم ناامید شدم و نخریدمش حس کردم کلاه بدیم داشته میرفته سرم... قبل از اینکه گندش دربیاد اتفاقا گفتم که به ضرر CDPR تموم میشه این داستان

ولی آقا شما بگو میتونی اسمش اینکارو بزاری بزرگ ترین کلاه برداریه تاریخ گیم؟ یا میتونی بازی نکرده و فقط بخاطر پرفورمنس بد بازی رو کنسول بگی داستان و گیم پلیه بازی مفت نمی ارزه؟ خداییش نمیتونی

حقیقتا شرکتایی بودن و هستن که از این بدترشم انجام دادن و عذرخواهیم نکردن طلب کارم شدن!
منظور من دوستانیه که فقط بخاطر اون قضیه VS دارن شلوغش میکنن و بجز باگ و پرفورمنس بد بازی رو کنسول سراغ داستان یا گیم پلیش میرن و هی میگن که نسخه pc هم به داغونیه نسخه کنسوله در حالی که هنوز بازیشم نکردن!
من یدونم خودشونم حرفای خودشونو قبول ندارن و تهش بعد آپدیتا میرن بازی میکنن حالشو میبرن :D

من خودم شخصا دیدم یسری رو کنسول با وجود همون فریم بد و 480p میگن گیم پلی و داستان بازی واقعا خوبه خوش به حالشون شخصه تحمل فریم بدو ندارم!

یسری دیگه هم هستن که چند وقتیه قبل از عرضه بازی همش دلشون میخواست بازی رو با GTA زمین بزنن والا شما خودت بگو مقایسه RPG OW با OW اکشن عقلانی هست؟ والا من خودم واسه فان یه مقایسه دیدم GTA5 واقعا تو بحث فیزیک و خیلی از جزئیات بهتره از سایبر ولی بازم مقایسه RPG با OW اکشن از یه سازنده قدیمی با هزاران کارمند درست نیست.

من منظورم این بد واگرنه تو بحث کلا برداری که کاملا با شما و دوستان معترض موافقم خاک تو سرشون همین یک ساعت پیشم اعتراف کردن که وقتی برای نسخه کنسولی نزاشتن منم امیدوارم درس بگیرن از اینکارشون حدد یک ماه پیشم گفم که از این مدیر CDPR اصلا خوشم نمیاد و یه جایه کار میکلنگه :D

Cyberpunk 2077 Aiming to Be a 'Playable, Stable Game without Glitches and Crashes'

حقیقتا شرکتایی بودن و هستن که از این بدترشم انجام دادن و عذرخواهیم نکردن طلب کارم شدن!
میشه یک شرکت نام ببری روندی که CDPR رفت و کاری که برای نقدهای اولیه انجام داد رو قبلن انجام داده باشه؟

با علم به اینکه یه اشغالو داری منتشر میکنی سر چند میلیون نفرو کلاه بزاری بعد بیای یه بیانیه به اسم عذرخواهی منتشر کنی توش بگی میتونید ریفاند کنید در عمل هم امکان ریفاند نباشه جای دفاع کردن نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or