امتیازات Cronos: The New Dawn

پیشبینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    59
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
بلوبر انگار از اون استودیوهاس که باید ایده بهش بدن کار کنه خودشون ایده پردازی بلد نیستند
والا بازی بدی نساخته! عموما هم از کلیت گیم رضایت داشتن! الان سبک وحشت تو حال و هوای دد اسپیس چیزی مگه داریم که کرونوس بخواد جلوش ضعیف باشه؟ بلد نبودن میشه کالیستو که پر از ایراد ریز و درشت بود!
بازی متاش ۸۰ شده اونم IP جدید توی ژانری که هر کسی بجز یسری صاحب سبک نمیتونه محصول ابرومندی بسازه! کجا خراب کردن الان؟ :D

آخرین ویرایش:
gsp.jpg
ign.jpg
پ.ن: من هم با نظر دوستمون موافقم. اصلا نمیشه گفت خراب کرده.
در مقایسه با ریمیک سایلنت هیل 2(اون هم با در نظر گرفتن شاهکار بودن نسخه اصلی) و بالا رفتن توقع از این استودیو، شاید بشه گفت انتظارات خیلی ها رو برآورده نکرده.

خدایی خوبه
مقایسه شه با اون آشغالی که اوایل نسل اون یکی استدیوئه تحت عنوان دنباله معنوی dead space میخواست به خوردمون بده... حتی اسم اون بازیه هم یادم رفت.
آیپی ترسناک جدید با کتاب حول و خوش ۸۰ واقعا خوبه

بلوبر کاملا درحال پیشرفته و داره هویت جالبی برای خودش میسازه
هیچکدوممون انتظار یه بازی ترسناک علمی تخیلی از اینا نداشتیم که با فاصله یک سال از ریمیک سایلنت هیل ۲ هم عرضه بشه
و در بهترین حالت فک میکردیم اینا میرن تا چند سال دیگه تا ریمیک سایلنت هیل بیاد
تجربه بیشتری دارن جمع میکنن و تو همه چی دارن بهتر میشن
بازی متاش ۸۰ شده و احتمالا بالاترم بیاد که یه بخشی ازین کاهش نمرات به خاطر ایرادات فنیه و اونا احتمالا با اپدیت ها وضعیت بهتری پیدا میکنن
بچه ها انگار دیگه زیر ۹۰ رو بازی نمیدونن :D
بابا اینا همش ازین ترسناکای بیخود واکینگ سیم(این نظر شخصیه) میساختن تا چند مدت پیش و اصن توانایی هندل کردن این همه سیستم گیم پلی رو نداشتن
با توجه به قدیمی تر بودن سایلنت یک دستشون برای ایجاد تغییرات گیم پلی و دیزاین سایلنت باز تر میشه
به نظرم بعد از اون بازی و احتمالا موفق بودنش بالاخره بتونیم سایلنت هیل پنجو هم ببینیم
اونجوری که لیاقت مجموعس

🔸تحلیل 8/10 - Gamespot
بی‌ شک Cronos جنبه‌ هایی دارد که تیم سازنده بهتر است در بازی ترسناک بعدی خود، آنها را بهبود ببخشد. به‌ ویژه اگر یاد بگیرند چه زمانی به جای مبارزه، مخاطب را با حسی عمیق از وحشت تنها بگذارند. چنین رویکردی میتواند جایگاه آثار آینده‌ شان را تا سطح آن بازسازی برجسته‌ شان ارتقا دهد.
البته این نقد، چیزی از ارزش‌ های کار بزرگ خودشان کم نمیکند. Cronos: The New Dawn نشان میدهد که بلوبر تیم دیگر فقط یک استودیوی شیفته‌ ی وحشت نیست، آنها بیش از یک دهه است که چنین بوده‌ اند. این بازی، گواهی بر تبدیل شدن بلوبر تیم به یک مرجع قابل اتکا در دنیای وحشت است.

🔻نقاط قوت:
✅ مبارزاتی نفس‌ گیر و پر هیجان که از لحظه‌ ی اول تا آخر شما را رها نمیکند.
✅ داستانی علمی تخیلی و ترسناک با ایده‌ ای بکر و جذاب حول یک بیماری همه‌ گیر.
✅ دنیایی پر از پاداش‌ های پنهان... و البته دشمنانی که غافلگیرانه سر راهتان سبز میشوند!
✅ موسیقی الکترونیک که به اتمسفر بازی روح میدهد.

🔻نقاط ضعف:
⛔️ سخت شدن ناگهانی بازی گاهی شما را در یک چرخه‌ ی مرگ بی‌ پایان گرفتار میکند.
⛔️ داستان نمیتواند آنطور که باید از نظر احساسی درگیرتان کند، شاید چون چهره‌ ی قهرمان بازی همیشه پشت کلاهخود مخفی است.

ظاهرا بازی یه Survival Horror واقعی و چالش بزرگی برای بعضی از منتقدها بوده. مثل اینکه کمبود و مدیریت منابع مخصوصا اوایل بازی برای خیلی ها میتونه دردسرساز بشه، اما برای طرفدارهای هاردکور SH مثل RE های کلاسیک میتونه لذت بخش باشه.
از اون بازی هایی هست که بنظرم اگر یوزر اسکور یا نقدهای استیم بخاطر سختی یکم بیش از حد پایین بشه و بازخوردهای منفی زیادی داشته باشه با یه آپدیت درجه سختی جدیدی به بازی اضافه کنند یا مشکل کمبود منابع برای بعضی‌ها رو بهتر کنند.

خدایی خوبه
مقایسه شه با اون آشغالی که اوایل نسل اون یکی استدیوئه تحت عنوان دنباله معنوی dead space میخواست به خوردمون بده... حتی اسم اون بازیه هم یادم رفت.
آیپی ترسناک جدید با کتاب حول و خوش ۸۰ واقعا خوبه
من که با کالیستو حال کردم

اتمسفر و گرافیکش بقیه موارد می شست می برد

• Like
Reactions: ehsan M
به خاطر سایلنت هیل انتظارات از این استودیو یهو غیر طبیعی رفته بالا :دی به عنوان بازی جدید اونم یک سال بعد از عرضه سایلنت هیل به نظرم واقعا خوب و قابل قبول عمل کرده. اونایی که بازی‌های این استودیو رو دنبال می‌کردن می‌دونستن که چند سال فقط در جا می‌زدن و چند تا بازی متوسط پشت سر هم عرضه کردن. ولی انصافا این دو تا بازی آخر نشون داده که استودیو تو یه مسیر درست افتاده.

نمره هاش که خیلی خوبن و مطمئنم اینم مثل بازی های قبلی شون برام یه تجربه ی کم نظیر میشه . تنها نگرانی من بابت پرفورمنسه بزرگترین ضعف بلوبر

• Like
Reactions: Thundersky
حالا ما هی خوردیم به بی پولی، چپ و راست بازی خوب میاد. بلوبر تیم قابل احترامیه. با ادای دین بسیار عالی به سایلنت هیل، اعتبارشون واسم بیشتر شد. حتما اگر شرایط اجازه بده حمایت میکنم

قشنگ محدوده ی متای بازی رو خوب پیشبینی کرده بودم، نهایت دیگه هشتاد بشه، بالاتر نمیره. ولی خب من چون حتی از Calisto هم خوشم اومد، پس اینم میخرم. میدونم گیم های عالی نیستن ولی خب سیک محبوبمه

• Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or