امتیازات Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Cait Sith

Dauntless Feline Hero
کاربر سایت
IMG_20221206_180022.jpg
Men cry not for themselves but for their comrades

متای بازی فعلا با 45 نقد 77 هست
متا 77
اپن 79

Noisy Pixel - 95
PSX Brazil - 95
Player2 - 91
CG Magazine - 90
Areajugones - 90
Shacknews - 90
The Escapist - 90
Press Start - 90
Hey Poor Player - 90
The Games Machine - 88
Everyeye.it - 85
Multiplayer.it - 85
jeuxvideo - 85
Atomix - 85
Playstation LifeStyle - 85
Checkpoint Gaming - 85
PSU - 85
Worth Playing - 85
Game Pro - 84
IGN France - 80
Gaming Bolt - 80
Vandal - 80
True Gaming - 80
Well Played - 80
Gaming Bible - 80
VG247 - 80
Hobby Consolas - 80
Inverse - 80
RPG Site - 80
Gamespot - 80
Twinfinite - 80
Spazio Games - 79
Meristation - 78
IGN Italia - 78
God is Geek - 75
The Gamer - 70
GameBlog.fr - 70
GameSpew - 70
IGN Spain - 70
Push Square - 70
ScreenRant - 60
Games Radar+ - 60
Digital Trends - 60
VGC - 60
Metro.co.uk - 40

پ.ن: یکی از مدیرا عنوان تاپیکو ویرایش کنه اون ps5 رو ورداره

آخرین ویرایش:
FF VII پلی1 که الان به دردت نمیخوره بیست سی سال پیش باید میزدی. همون ریمیکو بزن
بازیم صبر کن اف بخوره
ریمیک رو زدم:-"
ولی وقتی ریمیک، سکوئله PS1ه باید زدش:-"
یه دو قرنی هست رو کنسول نصبه، ولی کی برم سراغش نمیدانم:-" ...هرچی هست تا قبل اومدن Rebirth میرم:-"

---

اون آهنگ آیاکا رو بعد از تموم کردن ریمیک ، گذرم خورد و شنیدم و الحق آهنگ خفنیست و حق میدم گفته میشه به خاطر این آهنگ حق بازی 10/10ه :-"

IGN - 8
"Even when its portable roots occasionally distract, Crisis Core –Final Fantasy 7– Reunion is the best way to play one of the PSP’s most beloved games, almost completely modernizing its graphics, combat, and music in the process."

Eurogamer - Recommended
"Despite something of an overdeveloped plot, Crisis Core Reunion goes beyond just a quick upgrade, making some fundamental improvements to visuals, sound and controls, and implements them with care. There are flaws, but it remains a joy to spend time with favourites Cloud, Aerith, and Sephiroth once more. [Eurogamer Recommended]"

Game Informer - 7.5
"For the ongoing Final Fantasy VII re-examination, which Square Enix has officially dubbed the Compilation of Final Fantasy VII, Crisis Core feels like required reading. Its place in the larger story is important and will likely grow in significance moving forward, but making your way through those story moments sometimes feels like a school assignment. Reunion is a well-executed remake of the 2007 game that delivers fun combat alongside a stilted story with an interesting and narratively important final act. If you plan on starting or continuing the Final Fantasy VII Remake journey, make sure to do your homework."

خلاصه نقدها: هیچ مشکل خاصی نداره، اما حضرات درکش نکردن. از هر بازی انتظار هزار ساعت گیم پلی و گرافیک ماورایی داشته باشی (و در عین حال تمومش کردی یه ماه بعد داستان و شخصیتاشو فراموش کنی) میشه همین نقدها.
اصلا اهمیتی به داستان و شخصیتهای فراموش نشدنی، سکانسهای تراژیک و احساسی منحصربه فرد، دیالوگهای به یادموندنی، پیام بازی و هر چیز مربوط به داستان و شخصیتها ابدا نمیدن.
اما مثلا شبیه ساز فلان حیوون بود یه کمم تم فان و گیم پلی خوب بهش اضافه میکردن تضمین بود متاش.
همینه که امثال من محدود به چند تا ip قدیمی و ریمستر و ریمیک شدن...

متا هنوز 77...
باید دید مجله وزین و اون منتقد معروف با هم متحد میشن زردش کنن یا نه😑

آخرین ویرایش:
IGN - 8

Eurogamer - Recommended

Game Informer - 7.5

خلاصه نقدها: هیچ مشکل خاصی نداره، اما حضرات درکش نکردن. از هر بازی انتظار هزار ساعت گیم پلی و گرافیک ماورایی داشته باشی (و در عین حال تمومش کردی یه ماه بعد داستان و شخصیتاشو فراموش کنی) میشه همین نقدها.
اصلا اهمیتی به داستان و شخصیتهای فراموش نشدنی، سکانسهای تراژیک و احساسی منحصربه فرد، دیالوگهای به یادموندنی، پیام بازی و هر چیز مربوط به داستان و شخصیتها ابدا نمیدن.
اما مثلا شبیه ساز فلان حیوون بود یه کمم تم فان و گیم پلی خوب بهش اضافه میکردن تضمین بود متاش.
همینه که امثال من محدود به چند تا ip قدیمی و ریمستر و ریمیک شدن...

متا هنوز 77...
باید دید مجله وزین و اون منتقد معروف با هم متحد میشن زردش کنن یا نه😑
این ریمستره، چه اهمیتی داره چه نمره ای می دن؟ نسخه اورجینال رو ملاک بگیر، این HD شدشه و تکلیف کسانی که می رن سراغش باهاش مشخصه

این ریمستره، چه اهمیتی داره چه نمره ای می دن؟ نسخه اورجینال رو ملاک بگیر، این HD شدشه و تکلیف کسانی که می رن سراغش باهاش مشخصه
درسته اما به اعتقاد من اون زمان بازیو نمیشناختن و اندرریت شد. یادش بخیر من مجله بازیرایانه رو گرفتم سال 2008 توش با ذوق و شوق ازش نوشته بودن که نسخه ژاپنی اومده و منتظر انگلیسین... همین شد که بازیو بعدا گرفتم و شد یکی از بهترین بازیای عمرم. هم رو psp سری 1000 م رفتمش هم بعدا 2000 خریدم رو اون، چقدر برای این و متال گیر پرتابل اپس هایپ شدم بگذریم...
اون زمان من فکر میکنم منتقدا چشم بسته بهش نمره دادن چون فرصتی نداشتن بازخورد کسایی مثل منو ببینن، ولی الان که n تا گیمر فن زک فیر و انجل و... شدن بخاطر کرایسیس کور نه، قضیه خیلی فرق کرده. حرف من سر همین اندرریت شدن بازی تو زمان خودشه که یه بخشیش برمیگرده که استقبال عظیم از بازی رو ندیده بودن. چرا الان باید این روند ادامه پیدا کنه‌؟
اونم الان که مینالن چرا وضع صنعت گیم اینه داستان بازیا فلان شده و همه زدن تو خط آنلاین و پول دراوردن از بازی و چی چی. حتی نینتندو که خونه اینطور jrpg هاست دولوپرها الان دقت کنی نسبت به زمان DS بازیهای از این دست با داستان غنی کمتر میسازن به مراتب...

Screenshot_20221211_144801_Gallery.jpg
به جرات این بازی پایه و بیس فاینال باز شدن من شد رو psp سری اول ۱۰۰۰ من بازیش کردم این بازی و انیمیشن نجات کودکان یه معجون کامل برای قبل تجربه کردن فاینال ۷ ریمیک ، اون موقع با چه مشقتی باکس ارتشو پیدا کردمو پرینت گرفتم یکی از زیبا ترین کاور های بازیهای psp بود.
il_570xN.2500297403_f7ny.jpg
زک برای من دوسداشتنی ترین و خاص ترین کرکتر دنیای فایناله به خصوص رابطه عمیق و احساسیش با اریث و تجربیاتش با کلاود جوان و جونای نام برای تبدیل شدن به سرباز کلاس A دقیقا این جمله سولجر A کلاس ملیونها بار تو دیالوگا تکرار میشد :D و وقایع قبل از اتفاقات شینرا ،قشنگ یه ریشه کامل از دنیا فاینال ۷ ته و درک کاملی از داستان میده.
الانم واقعادوس دارم که رو سوییچ تجربش کنم که همون حسو حال اون زمانو بده یه حماسه جاودانه این اثر واقعا.
هر چند که واقعا اینهمه ذوق و اشتیاقو تو وجودمون نابود کردنو و هیچ چیز دیگه لذت بخش نیس.

آخرین ویرایش:
این بازی زمان خودش به اندازه کافی صدا کرد اینم که فقط ‌HD شده و کمی بهبود پیدا کرده. منتقد جوری نمره دادن انگار یه بازی کاملا جدید هست.سگ کرایسیس کور به اون ریمیک که زده داستان ‌FF7 زیر رو کرده می ارزه.
بازی همه چی داشت از کارکتر های به یادموندنی مخصوصا دیدن روی چهره دیگه سفیروث تا دیالوگ و موزیک و داستان و روند طی شدن این داستان و البته پیام عالیش .خیلی خوب و وفادارانه ماجرا های قبل ‌FF7 ‌اورجینال تعریف کرد.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
View attachment 278854
به جرات این بازی پایه و بیس فاینال باز شدن من شد رو psp سری اول ۱۰۰۰ من بازیش کردم این بازی و انیمیشن نجات کودکان یه معجون کامل برای قبل تجربه کردن فاینال ۷ ریمیک ، اون موقع با چه مشقتی باکس ارتشو پیدا کردمو پرینت گرفتم یکی از زیبا ترین کاور های بازیهای psp بود.
View attachment 278855
زک برای من دوسداشتنی ترین و خاص ترین کرکتر دنیای فایناله به خصوص رابطه عمیق و احساسیش با اریث و تجربیاتش با کلاود جوان و جونای نام برای تبدیل شدن به سرباز کلاس A دقیقا این جمله سولجر A کلاس ملیونها بار تو دیالوگا تکرار میشد :D و وقایع قبل از اتفاقات شینرا ،قشنگ یه ریشه کامل از دنیا فاینال ۷ ته و درک کاملی از داستان میده.
الانم واقعادوس دارم که رو سوییچ تجربش کنم که همون حسو حال اون زمانو بده یه حماسه جاودانه این اثر واقعا.
هر چند که واقعا اینهمه ذوق و اشتیاقو تو وجودمون نابود کردنو و هیچ چیز دیگه لذت بخش نیس.
یادش بخیر
نگم برات umd این بازی رو چجوری گیر اوردم :دی سرباز بودم . آگهی این و تو دیوار دیدم ولی تهران نبود . شیراز بود. یه استراحت پزشکی جور کردم رفتم شیراز یکی از دوستامم اونجا دانشجو بود . خلاصه هم یه تخت جمشیدی دیدیم هم این بازی و گیر اوردم :دی یادمه سر گرافیکش و گیم پلیش میخکوب شده بودم

یادش بخیر
نگم برات umd این بازی رو چجوری گیر اوردم :دی سرباز بودم . آگهی این و تو دیوار دیدم ولی تهران نبود . شیراز بود. یه استراحت پزشکی جور کردم رفتم شیراز یکی از دوستامم اونجا دانشجو بود . خلاصه هم یه تخت جمشیدی دیدیم هم این بازی و گیر اوردم :دی یادمه سر گرافیکش و گیم پلیش میخکوب شده بودم
الان اون umd حکم طلا رو داره :D فکر گزاشتن اون umd و با اون صدای چفت شدن در psp هم لذت بخشه الان .....

یادش بخیر
نگم برات umd این بازی رو چجوری گیر اوردم :D سرباز بودم . آگهی این و تو دیوار دیدم ولی تهران نبود . شیراز بود. یه استراحت پزشکی جور کردم رفتم شیراز یکی از دوستامم اونجا دانشجو بود . خلاصه هم یه تخت جمشیدی دیدیم هم این بازی و گیر اوردم :D یادمه سر گرافیکش و گیم پلیش میخکوب شده بودم

الان اون umd حکم طلا رو داره :D فکر گزاشتن اون umd و با اون صدای چفت شدن در psp هم لذت بخشه الان .....
efa63706.jpg
20070916084311.jpg e667f2dd88bb160230c3f866b6854e73.jpeg
image_94f1a0c9-5d4a-4428-abcd-99acc3b39d3e.jpg
final-fantasy-7-crisis-core-reunion-collectors.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or