ااا من نمیدونستم. اقدامی هم کرد واسه گرفتن IP؟IP هیچوقت برا سونی نبود که بخواد بفروشه برا یونیورسال بود که آخرم افتاد دست اکتی
یعنی مطمئن بودم دلیل دوم حتما تو نقدها هست...که دلیل جوکیههمیشه و از قدیمالایام بین علما بحث بوده که ماریو کارت بهتره یا کرش تیم ریسینگ...دو طرف هم همیشه دلایل خیلی خوبی ارائه میدادن و هیچوقت نشد که کاملا برتری یکی بر اون یکی ثابت بشه
ولی نسخه دلوکس ماریو کارت 8 بدون تغییرات بزرگ و صرفا محتوای بیشتر و به همراه DLCهاش واسه سوییچ میاد و 92 93 میگیره ولی واسه CTR میزنن بازیو از هر نظر بهبود میدن و به زور 85 86 میشه. دلیل اصلی منتقدا چی بوده؟ 1. بازی سخته 2. ماریو کارت نیستبرو نقد گیم اسپات رو بخون...اسم منتقدشم Oscar Dayus ِ!
رسما اومده گفته توی بازی دهنم سرویس شد چون به هندلینگ ماریو کارت عادت دارم و یکمی طول کشید با این بتونم کنار بیام! 8/10
![]()
محتوا هم، نمیدانم یه آمار از مودها، Trackها و کاراکترهای MK8D بدید ببینیم دنیا دست کیه![]()
اکتیویژن خودش چی کار کرده؟؟؟اکتیویژن امسال روی دور هست، صرفا مدرن وارفر هم خوب از اب در بیاد یک سال ابرومند رو پشت سرگذاشته
ای پی اولش مال سونی بوده خیلی واضحه بعدش vu خرید بعدم acti
اکتیویژن خودش چی کار کرده؟؟؟
واقعا؟ lolاکتیویژن ناشر محضه... طبیعتا کاری که مدنظرتونه رو نمی کنه![]()
واقعا؟ lol
بهتره یه نگاهی به این لینک بکنی !
Activision - Wikipedia
مثل این میمونه که بگی اسکوار و سونی صرفا ناشرن! lol
بعد یکی مثله ماریو کارت بشه 94
اصلا بازی شاهکار متای 93 هم نوش جونشمی فهمم کرش رو دوست دارید. منم دوست دارم...
ولی "یکی مثل" ماریو کارتخو نگید این جوری...انگار یهو از آسمون افتاده زمین ماریو کارت 8 بعد متاش 93 (نه 94) شده. هیچ کسی هم منتظر اون بازی نبوده و اصن هم بازی خوبی نیست
شما جفت بازیارو تجربه کردین که انقدر با قاطعیت نظر میدین؟ دقیقا باز مایکروسافت چه ربطی به تاپیک این بازی داره؟ متای هورایزون 4 چه ربطی به اینجا داره دقیقا؟اصلا بازی شاهکار متای 93 هم نوش جونش
شما بگو چرا وقتی یه ریمیک فوق العاده که 40 دلار قیمتش هست و هیچ کم و کاستی از ماریو کارت نداره باید بهش نمره پایین تر از ماریو کارت بدن؟؟؟؟؟
اگر اسم این هاله مقدس نیست پس چیه؟؟؟
مایکروسافت ریس میسازه که دیگه نهایت ریس هست یعنی فکر نکنم هیچ استودیویی بتونه ریسینگ ارکید در حد هورایزن4 بسازه خب میگیره 92 حالا خودت بگو اگر همین بازی رو نینتندو میساخت الان متاش چند بود؟؟؟ به والله که الان 97 روی شاخش بود
شما فن نینتندو هستی قبول ولی اگر چشمت رو به روی این حقیقت ببندی که بازی های نینتندو مثل بقیه بازی ها نقد نمیشن و با هاله نقد میشن و خیلی وقت ها متایی که میگیرن بالاتر از استاندارد و ارزششون هست خودت رو گول زدی
اصلا بازی شاهکار متای 93 هم نوش جونش
شما بگو چرا وقتی یه ریمیک فوق العاده که 40 دلار قیمتش هست و هیچ کم و کاستی از ماریو کارت نداره باید بهش نمره پایین تر از ماریو کارت بدن؟؟؟؟؟
اگر اسم این هاله مقدس نیست پس چیه؟؟؟
مایکروسافت ریس میسازه که دیگه نهایت ریس هست یعنی فکر نکنم هیچ استودیویی بتونه ریسینگ ارکید در حد هورایزن4 بسازه خب میگیره 92 حالا خودت بگو اگر همین بازی رو نینتندو میساخت الان متاش چند بود؟؟؟ به والله که الان 97 روی شاخش بود
شما فن نینتندو هستی قبول ولی اگر چشمت رو به روی این حقیقت ببندی که بازی های نینتندو مثل بقیه بازی ها نقد نمیشن و با هاله نقد میشن و خیلی وقت ها متایی که میگیرن بالاتر از استاندارد و ارزششون هست خودت رو گول زدی
آها قصدم همین بود که هدف همچین حرفی از لفافه بیاد بیرون که کراش شد بازی اکتیویژن ! خیلی خوبیدآهاه، خب اون رو که گفت، اگه Call of هم بترکونه...
بعلاوه همین یکی هم از استدیوهای زیرمجموعه دراومده
فقط سکیرو از استدیو سکند پارتی اومده بیرون
اینی که تو گفتی عین این بود که گوریلا (فرست پارتی) و اینسومنیاک (سکندپارتی) برای سونی بازی خوب بزنن و جلوتر هم ناتی داگ (بازم فرست پارتی) یه پروژه خفن داشته باشه
بعد من بگم خود سونی چه غلطی کرد این وسط![]()
آها قصدم همین بود که هدف همچین حرفی از لفافه بیاد بیرون که کراش شد بازی اکتیویژن ! خیلی خوبید
کسی هم نگفت سونی ترکونده! باید نشست تا آخر سال رو دید بعد نسخه پیچید