امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
فقط چشماتون رو ببندید و تاپیک گرز 5 رو متصور بشید :D

There will be blood :D

تاپیک امتیازات این و دث استرندینگ به عنوان نبردهای خونین 2019 تو تاریخ BC به یادگار میمونه :D

متاش پایین بشه که خب بیست صفحه ترول میکنن ملت و میره پی کارش ولی بزنه و متاش بالای 90 بشه، کشتار دسته جمعی راه میندازم اینجا >:)>:)>:):D:D

بالای 86 شد هم به نظرم میتونی همچین حرکتی بزنی :دی ;));))

متاش پایین بشه که خب بیست صفحه ترول میکنن ملت و میره پی کارش ولی بزنه و متاش بالای 90 بشه، کشتار دسته جمعی راه میندازم اینجا >:)>:)>:):D:D
کلا از کشتار نمیشه جلوگیری کرد :D
روزه سختیه برا بازی سنتر
God help us all :D
---------------------
Ps:میگن living dead@ آخرین بار در حالی دیده شده که داشته فشنگ تو خشابش می زاشته که اگه متا بیشتر از 90 شد ببنده به تیر همه سونی فن ها رو,

دلیله غیبت بحث بر انگیزش همینه

آخرین ویرایش:
تاپیک امتیازات این و دث استرندینگ به عنوان نبردهای خونین 2019 تو تاریخ BC به یادگار میمونه :D
نه سونی زیاد این نسل ترول خورش ملس نیست، ولی مایکرو میخواد با گیرز کامبک بزنه و این بازی دست پخت حاجی فیل اسپنسره :D

این‌است که مورد خاصی میکنه تاپیک امتیازات رو :D

من پستا رو معمولا نمیخونم ولی خداییش چند صفحه پیش داشتید سر متای بازیای رمدی چونه میزنید؟ رمدی بازیاش کی متا +90 گرفت که این دفعه دوم باشه؟
max payne 89/80
max payne 2 86/84/73
alan wake 83

• Like
Reactions: vaan 2
بالای 90 بشه تاپیک امتیازاتش رو محشر کبری میکنم :D
اسکرین هایی توی اون تاپیک رو بشه که خشتک ها دریده کنن

• Like
  • Smile
Reactions: z2s sas and FUTURE
حالا 90 هم نشد ، مثلا شد 87 به بالا ، من به شخصه از صحنه ترول کناری گیری میکنم و میدان رو برای کشتار دسته جمعی باز میکنم :D

فقط یه سوال . اگه متا DS اومد شد پاینتر از MGSV میای اینجا با تفنگه " اومدن زیر دست سونی = ضعیفتر شدن " کشتار دسته جمعی راه میندازی ؟؟ :)) یا نه کلی موارد دیگه رو هم در نظر میگیری:D

آخرین ویرایش:
احتمال اینکه الن ویک 2 رو بسازه رمدی و متاش +90 بشه از متای +90 گیرز5 بیشتره:D
خوبه اولین قربانی خودش رو معرفی کرد >:):D اونایی که کامنتت رو لایک میکنن هم نفرات بعدی هستن lol :D

پ.ن: آقا بسه دیگه، خیلی اف تاپیک شد! :D

بالای 90 بشه تاپیک امتیازاتش رو محشر کبری میکنم :D
اسکرین هایی توی اون تاپیک رو بشه که خشتک ها دریده کنن
بشین بینیم بابا :D!!! یکی از لیدراتون تا حالا مسائل زیبایی راجع به متا مطرح کرده!!!

"متا مهم نیست گیمر ها باید برای درک سطح بازی به استریمر ها رجوع کنند!"

"متا و نقد ها همش کشکه و از روی ترحم و علاقه نقد میکنن و نمره میدن!"

و مثال های متعدد دیگه که حافظه یاری نمیکنه

اگه فرصتش پیش اومد هر کدومتون خواستید معرکه بگیره ، اوکی ولی حداقل به اون رفیقتون بگید پا نشه بیاد تو تاپیک گیرز!

هر چند سابقه تغییر موضع و عوض کردن حرفاش در کسری از ثانیه رو هم داره !!! ولی امیدواریم سر حرفاش در مورد متا ثابت قدم باشه!

ولی ما خیلی زیاد دیده ‌بودیم که بازی مولتی تبدیل به انحصاری معنوی بشه و کری بخونن‌ باهاش در واقع سال هاست که داریم می بینیم :D اتفاقا آخریش هم fail شدند

این آخری رو که اساسی فیل شدن ، دیگه از دکل اسکار صنعت گیم ، اصطلاحات نو ظهور و غیره هم نمیتونستن بالا برن !

آخرین ویرایش:
"متا مهم نیست گیمر ها باید برای درک سطح بازی به استریمر ها رجوع کنند!"

"متا و نقد ها همش کشکه و از روی ترحم و علاقه نقد میکنن و نمره میدن!"
من نمیدونم این مطلب رو کی گفته و چگونه براش توضیح آورده ولی کلیت این موضوع کاملا صحیحه
همونطور که در سینما هم کم نداریم کسانی که فیلم رو ندیده نقد میکنن یا نقدهای هدفمند انجام میدن، این جریان به طرق مختلف برای گیم هم وجود داره .
آخریش که عمومی شد هم نقد ace combat بود که طرف درجه سختی رو بلد نبوده (یا به هر دلیل کضایی دیگه) تغییر بده و بعد نقد منفی از آسونی بازی کرده.
متا و نقد آثار هنری میتونن در موارد تکنیکی مفید باشن. بقیش کاملا سلیقه ای و مودیه.
استریمرها اوضاعشون فرق میکنه. اونا گیمرن و مستقیمن از گیمرها امرار معاش میکنن! در نتیجه امکان هرگونه فساد و چرند گویی توشون کمتر میشه. شما هم میتونی صحت نقد یک استریمر رو با تصاویری که به صورت لایو می بینی بسنجی. اگر خوشت نیومد کانال رو عوض کنی!
قطعا برای همه پیش اومده که از عناوین با متای پایین بسیار لذت بردن ولی چون هنوز زیادن کسانی که متا و نقد رو مرجع قرار میدن، اون عناوین و بعضا استادیوهای سازندشون برای همیشه به خاطرات پیوستن. در این بین بازنده اصلی خود گیمرها!

به نظر بازی کنترل همون سبک Quantum break با کمی تغییرات در مبارزه و گیم پلی . لااقل کوانتوم داستان جالب و علمی داشت با محیط های جالب ولی این تا چیزی که دیدم مالی نبودش .

چند درصد احتمال میدی متاش +90 بشه؟

من نمی گم غیر ممکن ولی به نظرم احتمالش بیشتر از 1% نیست! اگر یه نمایش درست حسابی از بخش داستانی نشون می دادن می شد دقیق عیار بازی رو محک زد ولی بر اساس همین بازاریابی گنگ بازی میگم که همچین امیدی نباید از بازی داشت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or