امتیازات Captain America: Super Soldier

Ezio da Firenze

کاربر سایت
3471.jpg

Eurogamer : 5/10

• Like
Reactions: Amino-Danger
دخترا طرفدار Justin Bieber هم هستن:d
با این نمرات رسماً کلِ انتظاراتم رو از یه برداشت عالی از کمیک و یه بازی در حد Batman به فنا داد. انتظار بیشتری از این یکی داشتم.

این جاستین بره بمیره باو:d.دخترا فقط فکر میکنن یک پسر دختر نماست که فقط موهاش کوتاهه=))
جالب اینجاست که من اصلا از این بازی انتظار نداشتم:d

iron man , hulk و Thor کم بود این هم به لیست شاهکار های sega اضافه شد . . . .
همین هالکی که sega گند زد بهش نسخه قبلیش The Incredible Hulk: Ultimate Destruction
از ign 8.4/10 گرفته بود
X-Men Origins: Wolverine هم اگه بخاطر فیلمش نبود خیلی بهتر در میومد
Marvel Ultimate Alliance یکش خیلی خوب بود
The Punisher هم 8
همین بازی Spider-Man 2 از ign امتیاز 9 گرفته :d
مشکل اصلی استودیو های خوبه که رو اینجور بازی ها کار نمیکنن . . . .

من به عنوان يك فن سگا اصلا دوست ندارم شركت مورد علاقم چنين بازيهاي ضعيفي عرضه كنه ولي در حالت كل اينجور بازيها بسيار سودده هستند و زياد امتيازاتشون مورد توجه نيست چون افرادي كه بازيشون ميكنند بيشتر طرفداراي كميك و فيلمها هستند نه گيمرها.

يعني يكي از بهترين سياستهاي سگا در چند سال اخير همين عرضه اين بازيها بوده كه بخش عمده فيلم بازيها رو در اختيار داشته و سود كلاني از اين عرصه كسب كرده و باعث شد كه امسال بعد از نينتندو دومين شركت در ژاپن به لحاظ سوددهي باشه و با اينكه اكثر شركتهاي ژاپني اصلا وضعيت خوبي ندارن اين شركت كاملا سرپاست.

در كنار بازيها خوبي مثل Total War,Bayonetta,Yakuza,Condemned,Vanquish,Vitua Tennis, كه اين شركت در چند سال اخير براي گيمرهاي حرفه اي مثل من عرضه كرده اين چنين بازيهاي هم براي سود شركت خوبه.

من فکر می‌کنم دلیل اینکه اقتباسا از فیلم‌ها خوب از آب در نمیاد فشاریه که رو استودیو سازندست. مثلاً همین Harry Potter رو نگاه کنید. یکی از شروط اصلی‌ای که ناشر برای سازنده در این جور آثار ایجاد می‌کنه اینه که بازی تقریباً همزمان با اکران فیلم منتشر شه. واسه همین سازنده مجبوره برای ساخت بازی عجله کنه و نتیجه چیزی می‌شه که از Green Lantern, Thor, Captain America, Hulk دیدیم. در جهت دیگه عناوینی مثل Batman یا Spider-Man رو می‌بینم که هیچ فشاری روی استودیو برای زود منتشر کردن نبوده و دستِ سازنده برای ایجاد تغییر در داستان بر اساس اصول پایه‌ای کمیک کاملاً بازه. نتیجه اینه که اکثر اوقات شاهد یه عنوان یا کیفیت هستیم که هم طرفداران جدید رو به سمت خودش جذب می‌کنه،هم فن‌های کمیک و فیلم‌های اثر رو خوشحال نگه می‌داره.

به نسبت ironman و hulk باید خیلی بهتر باشه ..
ولی خودمونیما دوره اینجور بازیها و کمیک ها بسر اومده دیگه ;;) حداقل واسه ما ایرانیا دیگه جذابیت آنچنانی فکر نکنم این شخصیت های Marvel داشته باشن .

دوست عزیز من که از رو هوا حرف نمیزنم.حتما یه چیزی میدونم که میام اظهار نظر میکنم دیگه...:):)

حدّاقل از نظر امتیازی که بهتره Green lantern. اما گه بازی کردید و این حرف رو میزنید که خُب، نظر شخصیتونه و کاریش نمیشه کرد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or