امتیازات Call of Juarez: Gunslinger

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
آخرین ویرایش:
Call Of Juarez_Bound In Blood که واقعا در سبک خودش شاهکاری بود، Cartel رو نمی دونم ظاهرا یه مقدار زد تو خاکی ولی این یکی که دوباره به همون سبک Bound In Blood برگشته باس راضی کننده باشه

سیستم Arcadeـه Shootingـه بازی خارق‌العادست، انتهای Funـه این بازی. از خیلی بازی‌های 60 دلاری بهتره. به نظر من از Bound In Blood هم خیلی بهتره.

سیستم Arcadeـه Shootingـه بازی خارق‌العادست، انتهای Funـه این بازی. از خیلی بازی‌های 60 دلاری بهتره. به نظر من از Bound In Blood هم خیلی بهتره.

برعکس من اصلا باهاش حال نکردم ! نمی دونم چرا احساس می کنم شماره 1 و 2 دیگه تکرار نمی شند

برعکس من اصلا باهاش حال نکردم ! نمی دونم چرا احساس می کنم شماره 1 و 2 دیگه تکرار نمی شند

شاید چون گرافیک Cell Shade شده باهاش مشکل داری. به نظر من گیم پلی بازی بی‌نهایت Funـه.
به نظر من که از دو نسخه‌ی اول هم بهتره (GamePlay Wise).

یکی از دوستان مردی کنه این فیکس 3.55 بازی را به ما بده ما از این عنوان جا نمونیم از سایت p30day گرفتم ولی دستگاه هنگ میکنه بقیه هم ظاهرا همین مشکل را داشتن حالا یه فیکس درستا حسابی به ما معرفی و لینک کنید ایشاا... خدا خیرتون بده دوستان

یکی از دوستان مردی کنه این فیکس 3.55 بازی را به ما بده ما از این عنوان جا نمونیم از سایت p30day گرفتم ولی دستگاه هنگ میکنه بقیه هم ظاهرا همین مشکل را داشتن حالا یه فیکس درستا حسابی به ما معرفی و لینک کنید ایشاا... خدا خیرتون بده دوستان

مشخصات سیستمت چیه برادر؟
سایت اسکیدرو بگرد شاید پیدا کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or