امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
پس با این اوصاف ما که میخوایم مولتی بزنیم بیشتر باید بریم زیر پرچم BF3 درسته!؟

هرجا رو نگاه میکنی میگه همون قبلیه انگار!
ولی از مولتی بتل 3 به شدت تعریف شده....

هاها. تو متا user score بازی 3.2 هست. معلوم شد با چه بازی طرف هستیم :))

پ.ن. میگم دیگه بحث بتل رو تو این تاپیک نیارید منم هیچ علاقه ای به این تاپیک خودم شخصا ندارم. شما از بازی خودتون تعریف کنید با بازی بقیه هم کاری نداشته باشید ما هم نمیایم تو تاپیک شما. خوب شد؟

آخرین ویرایش:
اگه یه پست دیگه ببینم در مورد شیرین زبونی طرفداران بازی و به جنگ دعوت کردن اعضای روبرو اخطار میدم. بعدا ناراحت نشید. از صبح کارو زندگیمونو ول کردیم نشستیم شیرین کاری های ملت رو تماشا می کنیم.
ببخشید جناب فردین خان جسارت نشه ها ولی خودت هم از این پست هایی که الان داری پاک میکنی کم ندادی. طرفدارای اون بازی ای هم که خودت طرفشی از این پست ها کم ندادن.تاپیکی در مورد این 2 بازی وجود نداره که توش از این پست ها نباشه.بیشتر هم طرفداران بازی ای که خودت هم طرفدازشی.
یه زمانی یادمه خود شما خط و نشون میکشیدی حالا هم که مسئله ی حادی پیش نیومده فقط جواب اونها داره داده میشه.

Last edited by a moderator:
من واقعا موندم که شما دارید سر چی بحث میکنید. من خودم طرفدار bf3 هستم شدید و اصلا به mw3 امید نداشتم ولی الان که این امتیازات رو دیدم خوشحال شدم که با یه بازیه خوب دیگه طرفیم . اخه من نمیدونم واسه شما چه فرقی میکنه این بهتر باشه یا اون بهتر. چه بهتر که هر دوشون خوب باشن که ما بیشتر حال کنیم. نه؟

دوستان عزیز بیاید به جای این همه تخریب بشینید ببینید این 2 بازی چه جوری بوده!!! ؟ ایرادی که بهش وارده همه سایتها و مجلات بهش اشاره کردن کردن ! Too Familier منم گفتم بازی که هر سال یه چیزی رو بده رنگشو عوض کنه فایده نداره به خدا من دارم الان با *** آمریکا تو Steam بازی میکنم Font ها رو هم عوض نکردن!!! من اینجا Trolll نکردم فقط نظراتمو گفتم !!! حالا کسی مثل بچه ها بیاد جواب بده خو حرکت زشتیه حداقل سن شما دوستان دیگه بالای 15 هست یکمی رعایت کنید 2 روز دیگه میخواید یه جا توی شرکتی محل کارتون بحث کنید!!! اینجوری جواب کسی رو نمیدن!

• Like
Reactions: Daedalus
ببخشید جناب فردین خان جسارت نشه ها ولی خودت هم از این پست هایی که الان داری پاک میکنی کم ندادی. طرفدارای اون بازی ای هم که خودت طرفشی از این پست ها کم ندادن.تاپیکی در مورد این 2 بازی وجود نداره که توش از این پست ها نباشه.بیشتر هم طرفداران بازی ای که خودت هم طرفدازشی.
یه زمانی یادمه خود شما خط و نشون میکشیدی حالا هم که مسئله ی حادی پیش نیومده فقط جواب اونها داره داده میشه.
بهنام جان پست شما رو پاک نکردم چون نخواستم احساس کنی که طرف بف 3 رو میگیرم. خوشبختانه پیشونیم بازه در این مورد به اندازه کافی تو تاپیک های MW3 هم اخطار دادم به کسایی که اومدن و طلب جنگ کردن از سمت شماها. تاپیک هایی هم کوری خوندیم برای همدیگه تاپیک های مقایسه و اخبار بوده. اما این تاپیک امتیاز هاست و بازم میگم که تا اندازه ای که تونستم طرف هر دو سمت رو گرفتم. منکر این نیستم که من طرفدار بف هستم اما خوب هر چیزی جایی داره. الان این تاپیک جاش نیست. دوستان شما میان جوری حرف میزنن که طرفدارای سمت دیگه رو تحریک میکنن و فکر نکنم کار خوبی باشه. اگر شما در جای دیگه پستی دیدی که طرفدارای بف 3 حرف تحریک آمیز زدن به من بگید تا خودم رسیدگی کنم.

کم مونده رسما فحش خار مادر به هم روانه کنن.

هی روزگار ، تا قبل از ظهور بتل فیلد سه ( و نهایتا قبل از ساخت بتلفیلد بد کمپانی دو) همه cod باز بودن ، اما حالا cod باز جماعت شده نوب ، بتلفیلد باز جماعت شد گیمر حرفه و ته هارکور:d و از اینا !!!!!!!!! دوتا بازی شوتره دیگه جای اینکه تو کل کل و دفاع از بازی مورد علاقتون وقت تون رو تلف کنید برید از این دوتا بازی لذت ببرید :d

پ ن :

پیشینه ی BF خیلی قدیمیه ! گرچه تا حدودی باهات موافقم اما همه رو اینطور خطاب نکن
biggrin1.gif
جسارت نشه دوست عزیز من جمع نبستم:d

آخرین ویرایش:
هی روزگار ، تا قبل از ظهور بتل فیلد سه ( و نهایتا قبل از ساخت بتلفیلد بد کمپانی دو) همه cod باز بودن ، اما حالا cod باز جماعت شده نوب ، بتلفیلد باز جماعت شد گیمر حرفه و ته هارکور:d و از اینا !!!!!!!!!
پیشینه ی BF خیلی قدیمیه ! گرچه تا حدودی باهات موافقم اما همه رو اینطور خطاب نکن :دی

BF3 هشتاد و نه هستش

نسخه ی PC از 29 نقد : 91
نسخه ی X360 از 16 نقد : 83

---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

ـه ـه :d

ـحواسم نبود میانگین امتیازات BF3 مساوی 86 است اما مال MW3 90 است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or