امتیازات Call of Duty:Black Ops

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

Call-Of-Duty-Black-Ops.jpg

CaD:Black ops اولین نمره خود را از مجله OPM UK دریافت کرد.
البته این مجله قسمت های مختلف را به صورت مجزا نقد کرده است.
قسمت Single Player امتیاز 4/5 دریافت کرد.
به بخش فنی بازی 5/5 داده و اضافه کرده که پشتیبانی از تکنولوژی 3D باعث شده به زیباترین بازی در سری تبدیل شود.
به بخش MultiPlayer بازی هم امتیاز کامل 5/5 داده است، و همچنین گفته که این بخش بسیار بالانس تر شده و بسیار بهبود یافته و در حال کلی تجربه بهتری را نسبت شماره های قبلی در اختیار میگذارد.

آخرین ویرایش:
GS بهش مدال گیم پلی داده اونوقت ign به گیم پلیش 8 داده

خوب طرز فکر منتقدین با هم فرق داره. بعضی از منتقدین به برخی از نکات, حساسیت خاصی نشون میدن. واسه همین سلیقه ی متفاوت, امتیاز ها هم ممکنه فرق کنه

الان BO مگه 20 ساعت گیم پلی داره؟اونم نهایتا خیلی لفت بدی می شه 6 ساعت.
بییشتر اشاره من به سری های قبلی بود و اگر به قول شما 6 ساعته بازم اشتباه کردن همون 4 ساعت کافیه البته خوشحال یکم عقلشون کار کرده.
مگه الان نمره های بدی گرفته overll بازی از 9 پایینتر نیست فقط ign 8.5 داده که یادمه پارسال گیم اسپات به mw2 8.5 داد در کل بازی خوبی هست در حد شاهکار اینو میشه از نمراتش فهمید.
نه نمرات خیلی خوبی گرفته ولی به نظر منصفانه نیست نمراتش پایین تر mw2 باشه

این IGN هم تازیگا اسکل شده .. کلن یه سیری دارن GS و IGN یکیشون اسکل میشه اونیکی خوب میشه و دوباره یکی دیگشون اسکل میشه اون یکی خوب میشه :دی در آن واحد مثه آدم جفتشون نمره نمیدن :دی

این IGN هم تازیگا اسکل شده .. کلن یه سیری دارن GS و IGN یکیشون اسکل میشه اونیکی خوب میشه و دوباره یکی دیگشون اسکل میشه اون یکی خوب میشه :دی در آن واحد مثه آدم جفتشون نمره نمیدن :دی

نه برعكس به نظر من IGN هميشه قاطي پاتي هست نمره هاش ولي برعكس GS واقعا نمره هاش رو حساب هستن و فرق دو تا بازي رو خوب ميشه احساس كرد

این "سایه مجازی " رو خوب اومدی!:d
منم کار تریاکیا رو بیشتر از مدرن میپسندم!:d

خيلی هم خوب :biggrin1: واقعاً دم ترياکيا گرم :biggrin1:

بازی زيبايی ساختن!
تونستن با اين بازی خودشونو از زير سايه مجازی IW بيرون بکشن!

برچسب اعتیاد هم به این Treyarch زدین رفت.
من هم خودم به این تریاکیا ایمان دارم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or