امتیازات Call of Duty:Black Ops

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

Call-Of-Duty-Black-Ops.jpg

CaD:Black ops اولین نمره خود را از مجله OPM UK دریافت کرد.
البته این مجله قسمت های مختلف را به صورت مجزا نقد کرده است.
قسمت Single Player امتیاز 4/5 دریافت کرد.
به بخش فنی بازی 5/5 داده و اضافه کرده که پشتیبانی از تکنولوژی 3D باعث شده به زیباترین بازی در سری تبدیل شود.
به بخش MultiPlayer بازی هم امتیاز کامل 5/5 داده است، و همچنین گفته که این بخش بسیار بالانس تر شده و بسیار بهبود یافته و در حال کلی تجربه بهتری را نسبت شماره های قبلی در اختیار میگذارد.

آخرین ویرایش:
يادش به خير همه دوستانی که الان از بازی تعريف ميکنن بعد از رفتن دو عزيز نوب پرور از IW با COD خداحافظی ميکردن و ميگفتن سقوط ميکنه و ... :)) :d

حالا خوبه کلا یه امتیاز بیشتر در نیومده ها! اگه یادم باشه اولین امتیاز WAW هم 10 بود از یکی از مجلات معتبر Playstation که کلی هم تعریف کرده بود و بعدش یه چیز دیگه شد! زیاد جو گیر نشید رفقا!

cod:bo که عالیه و امتیازاتش به احتمال 70% زیر 9 نمیره ولی بعضی از دوستان جوگیر شدن iw خالق این سری هست و من نمیدونم mw2 چیکار کرده که شده noob2 اینو بگم که tryarch توی نسخه waw همون cod4 رو داد بیرون فقط جنگ جهانی بود اکثر مراحلش شبیه cod4 بود و روند پیشروی بازی هم همینطور حتی hud بازی رو هم عوض نکرده بودن نمیخوام بگم waw بد بود ولی دلیل موفقیتش این بود که المان ها و خلاقیت های نسخه چهارم رو به زیبایی وارد waw کرده بودن درکل خدارو شکر که امسال تری ارک به غیر از ایده گیری خوب از iw از خودش هم خلاقیت نشون داد منتظر نمره های بعدی هستم

اتفاقا من یکی خیلی برو بچه های تریاکی رو دوست دارم(برعکس همگان،WAW رو اورج خور کردم ولی MW ؤو نه،به دلایل فنی:دی)

کلا الان بهترین سازنده COD همین برو بچه های معتاد تریاکی هستند:دی IW که مرد،فقط همینا موندن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
اخه همون waw هم بازی بود؟
اصلا هوش مصنوعی مسخره اون بازی رو کی میتونست تحمل کنه؟
---------
خدا کنه این یکی مقل اون فنا نشه:>
waw کپی cod4 بود فقط جنگ جهانی شده بود و گرافیکش رفته بود بالاتر از لحاظ هوش مصنوعی هم سه تا cod اخری همشون یکی بودن و هوش مصنوعی قابل قبولی داشتن

cod:bo که عالیه و امتیازاتش به احتمال 70% زیر 9 نمیره ولی بعضی از دوستان جوگیر شدن iw خالق این سری هست و من نمیدونم mw2 چیکار کرده که شده noob2 اینو بگم که tryarch توی نسخه waw همون cod4 رو داد بیرون فقط جنگ جهانی بود اکثر مراحلش شبیه cod4 بود و روند پیشروی بازی هم همینطور حتی hud بازی رو هم عوض نکرده بودن نمیخوام بگم waw بد بود ولی دلیل موفقیتش این بود که المان ها و خلاقیت های نسخه چهارم رو به زیبایی وارد waw کرده بودن درکل خدارو شکر که امسال تری ارک به غیر از ایده گیری خوب از iw از خودش هم خلاقیت نشون داد منتظر نمره های بعدی هستم
چون MW2 نوب بازی شده بود همین که واسه PC یه mode tools و decid Server نذاشته بودن خودش دیگه مشخصه چیه:دی

waw کپی cod4 بود فقط جنگ جهانی شده بود و گرافیکش رفته بود بالاتر از لحاظ هوش مصنوعی هم سه تا cod اخری همشون یکی بودن و هوش مصنوعی قابل قبولی داشتن
کپی کردن از یه بازی دیگه که شاهکار نیست.همه از MW1 استقبال کردنند چون نوآوری داشت.
هر بازی که از یه بازی دیگه کپی کنه شکست میخوره و همه ی نمره هاش کم میشه

کپی کردن از یه بازی دیگه که شاهکار نیست.همه از MW1 استقبال کردنند چون نوآوری داشت.
هر بازی که از یه بازی دیگه کپی کنه شکست میخوره و همه ی نمره هاش کم میشه
این همه بازی از بازی های دیگه الگو میگیرن و موفق میشن (کلمه کپی کردن اصلا درست نیست)نمونش cs و aw و.......... تازه مگه cod چیکار کرده خودش داره از رو خودش تقلید میکنه مهم اینه که در حد و اندازه نامش ظاهر میشه از waw هم استقبال زیادی شد چون شما خوشت نمیاد یعنی استقبال نشد برو وامار waw رو تو لیست بازی های پر طرفدار live ببین . mw2 هم هیچ نوآوری نداشت همون cod4 بود با گرافیک بالا و داستان جدید و امکانات بهتر cod4 هم توی سری cod نواوری داشت نه تو دنیای گیم مثلا شما بگو به من cod4 به غیر از مدرن شدن و داشتن یک داستان و گرافیک جدید چه چیز دیگه ای داشت حتی hud باز هم همون cod2 بود نواوری رو بازی kz2 اورد با سبک جدید کاور گیری تو بازی های اول شخص نه cod4 که فقط مدرن شد بازهم میگم cod4 یک جهش بزرگ تو سری cod بود . تمام نواوری هایی که داشت از cod2 قرض گرفته بود.

این همه بازی از بازی های دیگه الگو میگیرن و موفق میشن (کلمه کپی کردن اصلا درست نیست)نمونش cs و aw و.......... تازه مگه cod چیکار کرده خودش داره از رو خودش تقلید میکنه مهم اینه که در حد و اندازه نامش ظاهر میشه از waw هم استقبال زیادی شد چون شما خوشت نمیاد یعنی استقبال نشد برو وامار waw رو تو لیست بازی های پر طرفدار live ببین . mw2 هم هیچ نوآوری نداشت همون cod4 بود با گرافیک بالا و داستان جدید و امکانات بهتر cod4 هم توی سری cod نواوری داشت نه تو دنیای گیم مثلا شما بگو به من cod4 به غیر از مدرن شدن و داشتن یک داستان و گرافیک جدید چه چیز دیگه ای داشت حتی hud باز هم همون cod2 بود نواوری رو بازی kz2 اورد با سبک جدید کاور گیری تو بازی های اول شخص نه cod4 که فقط مدرن شد بازهم میگم cod4 یک جهش بزرگ تو سری cod بود . تمام نواوری هایی که داشت از cod2 قرض گرفته بود.
الان AW از رو چی تقلید کرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or