امتیازات Call of Duty: Black Ops 7

امتیازات این بازی نسبت به نسخه های قبلی چه طور پیش بینی میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .

Terova

No Trolls
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
60 میلیارد دلار بدی تا تعداد شرکت کنندگان لیگ زردت رو ببری بالا :)
من همه اش دارم فکر میکنم این که میگفتند اکوزیشن های بیشتری هم در راه هست (بعد اخری یعنی اکتی بلیز) رو ایا باید جدی بگیریم؟ :دی دیگه کی مونده؟ نکنه برن سراغ تیک تو مثلا؟ ای ای هم که سعودی داره میاد بالا سرش،

یوبی هم که میره سمت چین، میمونه همین تیک تو سی دی پراجکت یا استیم :دی همون استیم رو بخره به نظرم بهتره هم به دی ان ای مایکروسافت میاد پی سی گیمینگ هم به نام میزنه خیالش راحت میشه اشتهاش سیراب میشه امثال تیک تو و باقی هم سالم میمونند :دی حتی دیپ سیلور هم امیدوارم سراغش نرند و خودش بتونه رو پای خودش بمونه چقدر من دیپ سیلور رو دوست دارم، یا کپکام سگا نامکو اینا... امیدوارم همه اشون مستقل دووم بیارند و اجبارا نرند زیر مجموعه دیگری بشند، حتی بتزدام ای کاش مستقل بشه اینده یا حداقل مایکرو قدر این یکی رو بدونه، تس 6 خیلی مهمه بعدشم اف 5 و تکلیف بی جی اسم با اینا روشن میشه...

من همه اش دارم فکر میکنم این که میگفتند اکوزیشن های بیشتری هم در راه هست (بعد اخری یعنی اکتی بلیز) رو ایا باید جدی بگیریم؟ :دی دیگه کی مونده؟ نکنه برن سراغ تیک تو مثلا؟ ای ای هم که سعودی داره میاد بالا سرش،

یوبی هم که میره سمت چین، میمونه همین تیک تو سی دی پراجکت یا استیم :دی همون استیم رو بخره به نظرم بهتره هم به دی ان ای مایکروسافت میاد پی سی گیمینگ هم به نام میزنه خیالش راحت میشه اشتهاش سیراب میشه امثال تیک تو و باقی هم سالم میمونند :دی حتی دیپ سیلور هم امیدوارم سراغش نرند و خودش بتونه رو پای خودش بمونه چقدر من دیپ سیلور رو دوست دارم، یا کپکام سگا نامکو اینا... امیدوارم همه اشون مستقل دووم بیارند و اجبارا نرند زیر مجموعه دیگری بشند، حتی بتزدام ای کاش مستقل بشه اینده یا حداقل مایکرو قدر این یکی رو بدونه، تس 6 خیلی مهمه بعدشم اف 5 و تکلیف بی جی اسم با اینا روشن میشه...
مطمئن باش دیگه هیچ ناشری هرچقدرم پول پرست باشن حاضر نیستن برن زیر چتر اینا! افت کیفیت IP زیر دست اینا، مدیریت افتضاحشون و فدا کردن همه چی برای زنده نگه داشتن گیم پس باعث میشه ناشر گنده ای دیگه گول رقمای اینا نخوره.
بماند که زیر همین خرید اکتیویژن زاییدن. یه ناشر دیگه بخوان بخرن اشتراک گیم پس میشه ماهی ۱۰۰ دلار! :D

60 میلیارد دلار بدی تا تعداد شرکت کنندگان لیگ زردت رو ببری بالا :)
+ کیلو کیلو پول بریزی تو جیب سونی
زمانی مارکتینگ کاد دست سونی بود هر سال سونی ۲۰۰-۳۰۰ میلیون دلار هزینه میکرد ۵۰ درصد فروش کاد روی ps بود و ده درصد فروش بهش میرسید الان بدون یه قرون خرج کردن ۷۰ درصد بازار کاد رو گرفته و ۳۰ درصد کامل بهش میرسه .
جیم رایان تو خوابش هم نمیدید نتیجه خرید ۷۰ میلیاردی اکتیویژن ضرر و گرونی گیمپس برای xbox بشه از اون طرف سونی با ip کاد پول پارو کنه که به لطف مدیریت فیل اسپنسر شد .

اینکه زمان ریلیز چندتا سایت دستچین کنی و اونام نمرات بالا بدن که ملت بازی رو بخرن، بعد نمرات واقعی بیاد و بفهمیم با ترمال طرفیم، اوج کثافت کاری و حرومزادگیه.
امسال دومین باره که اینجوری گول میخورم. سر FC 26 هم نمرات اولیه اومد و متا ۸۵ بود، منم خوشحال، گفتم اینا آدم شدن و بدو بدو بازی رو خریدم. بعد که بازی کردم دیدم با نجاست خالص طرفم و متا در ادامه تا ۷۷ اومد پایین.

حالم بده 8-|

بابی کوتیک مشخصه انقدرم فحش می خورد مدیر بدی نبود.اکتیویژن یه ارزشی به مخاطب میداد حداقل.
حذف کلی کمپینم اتفاق میوفته.همین بتلفیلد هم کمپینش ضعیف از سر باز کنی بود.نسل جدید عاشق فورتنایت و امثال همیناست.نسل فست فودی اینستاگرامی.دیگه نه سری مدرن وارفیری تکرار میشه نه بلک اوپسی.هر سال همینا رو میدن و اسکین میفردشن و یه یوتیوبر عربده میکشه.
شاید بهتر باشه هر سال همون کمپینای قدیم بازی کنیم به یاد روز هایی که چقدر همه چیز عالی بود و متوجه نبودیم.(در همه زمینه ها)

منظور من این بود اونقدر کمپینش قوی باشه و بفروشه که برای بقیه هم وسوسه برانگیز باشه کمپین خوب بسازن.
نسخه قبل کمپین خوبی داشت، حالا نه عالی و اینا ولی خوب و قابل قبول بود. ولی فاصله بین BO5 و BO6، حدود چهار سال بود و منطقی هست کمپین خوب در بیاد :دی الان همون تیم با فاصله یک سال یه بازی دیگه عرضه کرده، یعنی همون کدهای قبلی رو کپی پیست کنن هم باز بیشتر طول می‌کشید 😅 خب معلومه یه چیز آشغالی در میاد.

دقیقا کالاف هایی که تو دوسال پشت سر هم نسخه اشون اومد کمپین رو گند زدن. اون از مدرن دو ۲۰۲۲ که کمپین خوبی داشت ولی پشت سرش مدرن ۳ اومد که کمپین خیلی ضعیفی داشت. یا همین بلک اپس ۶ که کمپین خوب و جون داری داشت ولی پشتش به فاصله یکسال بلک اپس ۷ اومد که بنا به نظر خیلیا فاجعه بوده. خوب یکی نیست به اینا بگه شما که این همه نیرو دارید و بودجه هم که زیاد دارید کمپین رو بدید حداقل به یک تیم دیگه بسازه . که قشنگ وقت بزارن. مگه ۵ ۶ ساعت چیه که همون هم گند بزنید بره. دلمون خوش بود امسال دوتا کمپین از دو شوتر معروف بازی می‌کنیم یکی از یکی مزخرف تر. ( کمپین بتل ۶ هم تعطیل بود)کلا به نظرم بهتره به غیر اینفینیتی وارد دوتا استودیو دیگه کمپین رو بدن استودیو raven بسازه( فقط خودش نه به عنوان نیروی کمکی) و خودشون مولتی رو به عهده بگیرن

در خصوص کمپین به نظرم کاملا حق با تیم تولیده که یه چیزی سر هم میکنه میده بیرون. من خودم البته همیشه همه CoD رو خریدم رو حساب کمپین، ولی خوب واقعیت اینه که درست کردنش بنا به دلایل زیادی منطق نداره. تیم تولید سه سال وقت داره یه بازی با این حجم محتوا دست کنه، واقعا عقلانی نیست بیاد بودجه و زمان رو صرف ساخت چیزی بکنه که نه تنها توفیری تو فروش بیشتر و در نتیجه سود آوری بیشتری نداره، که اصلا درصد خیلی کمی هم بازی میکننش و تقریبا همه خریداران به محض نصب بازی مستقیم میرن سمت مدهای آنلاین! ضمن اینکه کلا هم ملت از شوتر داستانی استقبال نمیکنن! برای من Doom جدید منتها علیه یه FPS داستانی خفن بود. به نظر من، هر چیزی که یه بازی خفن باید داشته باشه رو داشت و با کیفیت بالا ارایه میکرد، اما باز ظاهرا فروش خوبی نداشته! واقعا جای تیم تولید یا سرمایه گزار باشی میگی خوب عقلم کمه بیام پول بدم یه بازی بسازم که مشتری و خواهان نداره؟

حالا درسته یه مقدار بی ربطه ولی من هر دفعه به وضعیت Spec Ops هم فکر میکنم پشمام میریزه! یه شوتر سوم شخص درجه یک با داستان عالی که شکست تجاری شد و استدیو رو ورشکست کرد! هنوز هم درک نمیکنم چرا نمیخرن این بازی هارو؟

آخرین ویرایش:
تو مایکروسافت چیزی به اسم Quality Control ندارن؟ :-?
یا اگه دارن چجوری کار می کنه که یکی از درآمدزا ترین و کلیدی ترین محصولاتشون این جوری درمیاد.

من تنها سری ای که دیدم جایگاهش برای ناشر و سازنده اش کلیدی باشه و این قدر راحت آشغال بده بیرون Pokemon ـه. با این فرق که پوکمون خیلی وقته با یه روند ثابتی آشغال میده و ملت عادت کردن :دی این جا خیلی یهویی همچین چیزی شده

تو مایکروسافت چیزی به اسم Quality Control ندارن؟ :-?
یا اگه دارن چجوری کار می کنه که یکی از درآمدزا ترین و کلیدی ترین محصولاتشون این جوری درمیاد.

من تنها سری ای که دیدم جایگاهش برای ناشر و سازنده اش کلیدی باشه و این قدر راحت آشغال بده بیرون Pokemon ـه. با این فرق که پوکمون خیلی وقته با یه روند ثابتی آشغال میده و ملت عادت کردن :دی این جا خیلی یهویی همچین چیزی شده

طبیعیه به نظر من:دی وقتی شما هر سال بازی درست میکنی تو این ابعاد طبیعیه که چند تا نسخه یبار یکی خوب در نیاد! به مایکروسافت هم ربط چندانی نداره، چون زمان اکتی هم خوب همین وضع بود! مهم به نظرم CoD بعدیه. یعنی اول باید دید این CoD از نظر مالی و مخاطب چطور عمل میکنه. مثلا ممکنه متا داغون باشه اما برعکس کلی بفروشه و پول سازی کنه! اگه از این حیث بد باشه باید دید چطور مدیریتش میکنن و CoD بعدی رو با چه فرمولی میسازن و آیا میتونه دوباره به آمارهای قبلی برگرده یا نه. هنر اکتی تا الان این بوده که هیچ وقت شکست و افولش ادامه دار نبوده. سریع تونسته بحران رو کنترل کنه.

اگه مایکروسافت از پس این کار بر نیاد و سال بعد هم خراب باشه اون موقع میشه گفت دچار افول جدی شده.

به عنوان کسی که فقط کمپین COD براش مهمه و مولتی پلیرش حکم کشتن وقت رو داره براش. با توجه به چیزی که در سالهای اخیر از COD دیدم روند به این شکله.

هر COD با کمپین قوی دو الی سه سال از استودیویی که غایب بوده وقت میبره و طی این مدت یکی یا دوتا COD آبدوخیاری صرفا جهت کسب درآمد و تمرکز روی مولتی پلیر عرضه میشه

سال بعد احتمالا iw یه COD با کمپین خوب خوب میسازه.

MW 2019 کمپین عالی
Cold War کمپین متوسط
Vanguard مضخرف
2022 MW 2 کمپین عالی
MW3 کمپین مضخرف
BO 6 خوب
BO 7 مضخرف
سال دیگه نوبت کمپین بازاس ولی با این مدیریت مایکروسافت باید دید چی میشه

پشمام واقعا متا اینجوری تا حالا ندیده بودم :))
من جای مدیریت متا بودم ی کاری میکردم که زیر 40-50 نقد روز عرضه رو ثبت نمی‌کردم ، یعنی یا حداقل این تعداد سایت ریویو رو می‌دیدم و میگفتم اوکی ثبت میکردم کمترش رو نه.یارو می‌ره 20تا سایت رو گلچین می‌کنه یه 83-84 ردیف می‌کنه کلی پلیر رو خر می‌کنه بعدش میبینی بازی در حد 69 هم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or