امتیازات Call of Duty: Black Ops 7

امتیازات این بازی نسبت به نسخه های قبلی چه طور پیش بینی میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .

Terova

No Trolls
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
اخه میان جمع میبندن، یکی 2 تا تاپیک که نیست، شما هر تاپیکی بری 1 2 نفر هستند که با دفاع "بد" از مایکرو دارند بیشترین اسیب رو به اعتبار مایکرو وارد میکنند، یک سره هم جانماز اب میکشند،

بعد چه اشکالی داره کالاف با میراث خودش مقایسه بشه؟ شما خودت مگه مخالف سخت تاد هاوارد نیستی؟ کی دیدی من بیام بهت بگم چون داری بر اساس گذشته با عظمت بتزدا، امروز تاد رو میزنی پس بلد نیستی درست بحث کنی؟ از انتقادت ایراد گرفتم؟ بار ها دیدم سخت تاد رو زدی، بهت حق دادم...
این دیگه چه صیغه ایه؟ نه بحث نرمال رو دوست داری و توقع داری هر کی هر جا یه کلمه خوب از مایکروسافت گفت باید از آبرو و اعتبار کمپانی دفاع کنه هم اینقدر از ترول ناراحتی که نظر کسی ناراحتت کنه گنجینه اسکرین شات رو میکنی. بس کن دیگه.

اخه میان جمع میبندن، یکی 2 تا تاپیک که نیست، شما هر تاپیکی بری 1 2 نفر هستند که با دفاع "بد" از مایکرو دارند بیشترین اسیب رو به اعتبار مایکرو وارد میکنند،

بعد چه اشکالی داره کالاف با میراث خودش مقایسه بشه؟ شما خودت مگه مخالف سخت تاد هاوارد نیستی؟ کی دیدی من بیام بهت بگم چون داری بر اساس گذشته با عظمت بتزدا، امروز تاد رو میزنی پس بلد نیستی درست بحث کنی؟ از انتقادت ایراد گرفتم؟ بار ها دیدم سخت تاد رو زدی، بهت حق دادم...
آخه مشکل اینجاست که اینا اصلا کاری با اینکه کالاف چی بوده و چی شده ندارن وگرنه یادم نمیاد وقتی متای کالاف ۵۶ شد کسی صحبت از گوتی و اینا کنه.

اگه دقت کنی اصلا بحثی در مورد بد و خوب بودن خود بازی نیست.

خودشون نشستن چرتکه میندازن و به بالا پایین شدن درصد گرفتن سونی ذوق میکنن ولی به بقیه میگن سهامدار.

پ ن:
انصافا تاد هاوارد حقشه.

این دیگه چه صیغه ایه؟ نه بحث نرمال رو دوست داری و توقع داری هر کی هر جا یه کلمه خوب از مایکروسافت گفت باید از آبرو و اعتبار کمپانی دفاع کنه هم اینقدر از ترول ناراحتی که نظر کسی ناراحتت کنه گنجینه اسکرین شات رو میکنی. بس کن دیگه.
چی میگی؟ تو بار ها اومدی اینجا از "بلد نیستند درست بحث کنند" گفتی، منم با رسم شکل دارم بهت میگم این تو هستی که بلد نیستی بحث کنی، این تو هستی که بلد نیستی ایراد بگیری، این تو هستی که فنبوی هستی،

دیگه بقیه حرفات چه ربطی به پست من داره؟ تحمل ترول ندارم؟ یعنی تحمل اینکه تو منتقدین مایکرو رو "ترول" میکنی ندارم؟ هرکی ایراد میگیره رسما از "شخصیت" ساقطش میکنی، رسما هویت ادم رو له و پایمال میکنی چون از بازی مورد نظرت ایراد گرفتند؟ تعصب از این بیشتر؟ من کی این کار هارو کردم؟ کی کسی که از افت فاحش یک بازی ایراد گرفت رو شخصیتش رو زیر سوال بردم؟ کی کنسل کردم سر همچین چیزی؟ تو چند بار کردی؟ 10 بار؟ همیشه؟ جالبه بعد ژست خیلی پروگرسیو و منطقی هم میگیری، معیار تعیین میکنی کی میتونه بحث کنه کی نمیتونه،

بعدشم، اسکرین شات رو همین الان گرفتم، همین الان، گنجینه من تو مغزم هست، نه تو هارد کامپیوترم. بازم تو مغزم ازت یادمه، ادامه بدی به اونا هم میپردازم. دیگه ببخشید حافظه فعال خوبی دارم.

آخه مشکل اینجاست که اینا اصلا کاری با اینکه کالاف چی بوده و چی شده ندارن وگرنه یادم نمیاد وقتی متای کالاف ۵۶ شد کسی صحبت از گوتی و اینا کنه.

اگه دقت کنی اصلا بحثی در مورد بد و خوب بودن خود بازی نیست.

خودشون نشستن چرتکه میندازن و به بالا پایین شدن درصد گرفتن سونی ذوق میکنن ولی به بقیه میگن سهامدار.

پ ن:
انصافا تاد هاوارد حقشه.
من قبول دارم خیلی ها ترولر و هیتر هستند، حتی به نظرم کسی که مثلا مدام به یک بازی (=> سلیقه) میگه اشغال به شدت داره اشتباه و بی فرهنگ برخورد میکنه و به شکل واضحی فضا رو سمی و تحریک میکنه و خودش عامل تخریب فضا هست، من با کسی شوخی ندارم و نظرم رو در مورد همه میگم، این بدیهیه، اما درست نیست همه رو با هم جمع بزنیم و تعمیم بدیم. نه همه برای هیت میان اینجا نه همه برای دفاع از سهام فن بویانه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MyJinx
اتفاقا اکتیویژن امسال خوب به انتقادات فن ها و کسایی که به جزییات گیم پلی و سیستم های بازی توجه میکنن توجه کرده فقط متاسفانه با جماعتی که متاکریتیک براشون وحی منزل هست نمیشه بحث کرد در این رابطه :دی این ادای مطالبه گری هم واسه هموناییه که بازی به اون بزرگی که سینگل پلیر و مولتی پلیر و co-op داره رو برمیدارن فقط رو ضعیف ترین بخشش زوم میکنن که حس گیمر هاردکور بهشون دست بده :D
اتفاقا ما مستدل و اماری صحبت میکنیم. تاپیکم تایپکه امتیازاته ناسلامتی:))در مورد چی صحبت کنیم پس؟:D
هم فروش بازی و هم متای بازی بسیار کاهش داشته و این نشان از افت محسوس کیفیت بازیه. حالا شما این معیارهای عددی که استاندارد هستش رو قبول نداری من چیکارکنم؟ :D

قبول نداری و خیلی حال میکنی با بازی؟ خب نوش جونت بازیش کن :D .......ما داریم تو تاپیک نمرات بازی نمره و عملکرد بازی رو تحلیل میکنیم. خارج از چهارچوب موضوع تاپیک صحبت کردیم گزارش رو بی زحمت بزنید مدیران رسدیگی کنن.
تمام

.​

تا الان ۸۴ بوده

View attachment 400479

Developer: Treyarch ، Raven Software
Publisher: Activision
Release Date: 14 Nov 2025
Platforms: PC/Playstation 5,4/Xbox Series/Xbox One
View attachment 401173

View attachment 401096
امتیازات نسخه های قبل
BO 6 : 82
BO 5 : 76
BO 4 : 83
BO 3 : 81
BO 2 : 83
BO 1 : 87​

View attachment shkokqzuwobktvmxgdnlfvoeervjuthtsqhtjrbvqpbsyitxkqdpmktwykynbfhu.mp4

کاملتر کنیم امتیازات نسخه های BO:
73 : BO 7

BO 6 : 82

BO 5 : 76

BO 4 : 83

BO 3 : 81

BO 2 : 83

BO 1 : 87

خب این هم حتما اشتباست.
هر کسی این رو میگه مشخصه که طرف پلیر COD نیست خب.
همونطور که بخشی به LOL/Dota میگن نقطه بازی و... با اینها که نمیشه بحث کرد.

من خودم هم تقریبا 5 سالی میشه که نیستم ، البته قبل از 2019 هم یه 9-8 سالی میشد که نبودم ولی با بچه ها سر هایپ 2019 تصمیم گرفتیم که برگردیم و اتفاقا یه 6 ماهی رو باهاش زندگی کردیم.
منم به COD میگم شبیه ساز یورتمه و پلنگ و... ولی خب این اقتضای سنمه و دیگه خجالت میکشم بشینم اینها رو بازی کنم یا اصلا سردرد میگیرم بعد از دقایقی که بازی میکنم.

حتما این تعداد از پلیرهای میلیونی که COD داره بیخود و بیجهت به دست نیومده ، ملت احمق نیستن که بشینن یه آشغال و خسته کننده رو بازی کنن.
کی میتونه بگه ملت درکی ندارن ولی میشینن فورتنایت بازی میکنن ، یا...؟
همه این بازیها جذابیت های خودشون رو دارن ، جزئیات و ریزه کاریها و ویژگیهای هاردکور خودشون رو دارن که کسی جز پلیرهای اونها بهشون آگاه نیست.

ولی من حرفم این نیست.
میگم بازی هم متاش اومده پایین و هم پلیرهاش رو از دست داده و کلی ریزش داشته.
حالا یا پلیرها ازش عبور کردن چون بازیهای جایگزین دیگه ای تونستن جاشون رو پر کنن (این رو من شک دارم چون نزدیک ترین بتلفیلده که اصلا حس COD نمیده و جایی که باید رو نمیخارونه).

و یا خود اکتیویژن نتونسته این نسخه رو با نوآوری و ویژگیهای جذاب به شکلی به روز کنه که باید میبود.
یا همزمانیش با Arc/BF6 تحت تاثیر قرار گرفته و... که پلیرها رو بینشون تقسیم کرده.

یه زمانی بازیها از پنجره انتشار COD فرار میکردن ولی وجود این دو بازی شاید به پلیرهای COD هم ضربه زده و یه جورایی میشه گفت خیاط هم در کوزه افتاده.

من نمیدونم کدوم عامل بالا بیشتر دخیل بوده و یا شاید همشون...

میگم بازی از لحاظ تجاری و سطح انتظار داره افتضاح کار میکنه.
این صرفا معنیش این نیست که بخش مولتی پلیر بازی ویژگیهای خوبی رو هم نتونسته اضافه کنه.
خب کسی که پلیر بازی و مخصوصا بخش مولتی پلیرش نیست هیچوقت نمیتونه باهات بحث فنی و تکنیکی در این مورد رو داشته باشه.
نکته ی اصلی (بنظر من) سیاست عرضه سالیانه اکتی برگ برنده شون بوده.

مثلا از زمان عرضه اولین codها تا همین نسخه ops 7 همیشه اگه رقیب قدرتمندی (halo,battlefield و...) وجود داشته بازی به مشکل خورده و بخش های مختلفش مثل کمپین بیشتر زیر ذره‌بین رفته. ولی در نبود بازی رقیب مستقیم هر نسخه ش تقریبا رکورد قبلی خودشو زده (مخصوصا در هفته های اول)
مورد دیگه هم مثل سهام شرکت های بزرگ و بواسطه بخش های مختلف مولتی و warzone و... بازی همیشه یه کف حمایتی پلیر فعال داره که هیچوقت اجازه سقوط رو بهش نمیده! یعنی اگه بازی تو همه بخش ها هم گند بزنه عملا کف حمایتی اجازه سقوط آزاد رو بهش نمیده!

مطمئن باش به دلیل برند قدرتمند و اکوسیستم پویایی که اینا ساختن هم کف پلیر رو تقویت میکنن و هم به کمک (بتل پس، آیتم های شخمی تخیلی :D , رویداد ها و...) افت فروش رو هم جبران میکنن! سال بعد هم در کویر رقابت میان دوباره رکورد قبلی خودشون رو میزنن! :D

(یک موردی هم هست که ندیدم اینجا کسی بهش اشاره کنه. ما الآن در عصر سرویس های اشتراکی هستیم. یعنی اگه فردا روزی هوا رو هم اشتراکی کردن و بهمون فروختن نباید تعجب کنیم! :D پس اینجا مخصوصا برای بازی که مولتی هست بیشتر از فروش واحد، حفظ پلیر اهمیت داره. یعنی اگه تا سال بعد همین ارقام موند میشه گفت بازی x از y شکست خورد یا بخشی از پلیرهای وفادارش رو از دست داد)

بازی cod هیچوقت نه در حد HL و بازیهای مشابهش بوده و نه عمده مخاطبای این دو شبیه هم هستن.
اکثر طرفدارای COD سراغ مولتی پلیرش میرن و مولتی پلیر این بازی براشون مثه روتین روزانه زندگیشونه :Dدر نتیجه سخت بتونن دل بکنن ازش. نهایتا کیفیت مولتی و بازی بیاد پایین یه درصدی از اینا نمی خرن اون شماره رو ولی به محض اینکه نسخه بعدی یکم کیفیتش بهتر بشه بازم میرن سمتش.

خلاصه که با این چیزا تکون نمیخوره اکتی:D

.
منظور من این بود اونقدر کمپینش قوی باشه و بفروشه که برای بقیه هم وسوسه برانگیز باشه کمپین خوب بسازن.

منظور من این بود اونقدر کمپینش قوی باشه و بفروشه که برای بقیه هم وسوسه برانگیز باشه کمپین خوب بسازن.
دووم‌ امسال یه کمپین فوق العاده حماسی داشت ولی چقدر استقبال شد ازش؟ همین گیم پس دارها که جانانه دارن از BO7 دفاع میکنن چندتاشون دووم رو تموم کردن؟
به خودمون نگاه نکن تشنه یه شوتر داستان محوریم، نسل جدید عشقش همینه که توی COD با اسکین نیکی میناژ و گروت بپر بپر کنه یا فورتنایت بزنه! متاسفانه آمار زیادیم به خودشون اختصاص میدن.
البته که قطعا HL3 یه بمب اتمه ولی بازم حقیقت متاسفانه اینه که نسل جدید و پرتعداد اهمیت چندانی به شوتر داستان با تم جدی و بزرگسالانه نمیدن! وگرنه الان نسخه های جدید کیلزون و رسیستنس توی بازار کنسول خونگی PS5 داشتن پادشاهی میکردن نه که ریمستر نسل ۸و گوریلا بیاد بسازه و انگار نه انگار یه IP گادشون داره خاک میخوره.

الان باید برامون مهم باشه که یه بازی آشغال فروشش زیاده؟:دی این چیزیه که مثلا باید بهش افتخار کنیم؟
فقط در صورتی از فروش چنین بازیی میشه خوشحال بود که سهامدار جایی باشیم:دی ساخته شدن این زباله ها پشت سر هم فقط و فقط به ضرر صنعت گیمه، البته اگه واقعا به گیم اهمیت بدیم:دی
فن ایکس باکس دنبال منطق نیست

پ.ن: جالبه بدونید اونقدری که ملت Fortnite بازی کردن ٬‌ GTA V و Call of duty رو روی هم جمع بزنی بازم بهش نمیرسه! شاید بگید بازی رایگان هست ٬‌ در آمد فورتنایت تا الان حدود ۲۶ میلیارد دلار بوده!! سالی ۴ ٬ ۵ میلیارد دلار !!! درآمد دارن ازش ٬ پس الان بازی با متای۹۴ و ۹۸ و همه ip های غول مثل TLOU و رد دد و .... همه میشن زباله ! اگه با این منطق نگاه کنیم.

اینی که میگی مال زمان mw بود که cod متای 94 داشت و برای GOTY شدن می جنگید.....الان بتونن هم خیلی سمت اینکارا نمیرن:D. چون پول تو مولتی پلیر و وارزون و اسکین و اینجور چیزاس. اینام وقتی 30...40 میلیون پلیر تقریبا ثابت دارن که هر سال خرج این چیزا می کنن و مثه چاه نفت میمونه براشون:D دیگه نیازی ندارن برن سمت این چیزا برای فروش بیشتر.
یعنی این همه پول نمیذاره این نگاهو داشته باشن :D ( شرکتایی مثه راک استار یا ولو و سی دی پراجکت اینا استثنا هستن)

.

فن ایکس باکس دنبال منطق نیست

پ.ن: جالبه بدونید اونقدری که ملت Fortnite بازی کردن ٬‌ GTA V و Call of duty رو روی هم جمع بزنی بازم بهش نمیرسه! شاید بگید بازی رایگان هست ٬‌ در آمد فورتنایت تا الان حدود ۲۶ میلیارد دلار بوده!! سالی ۴ ٬ ۵ میلیارد دلار !!! درآمد دارن ازش ٬ پس الان بازی با متای۹۴ و ۹۸ و همه ip های غول مثل TLOU و رد دد و .... همه میشن زباله ! اگه با این منطق نگاه کنیم.
فورتنایت موهبتی بود که اپیک رو سرپا نگه داشت وگرنه با این بذل و بخششی که توی استورش میکنه تا الان کله پا شده بود! بازیی که افتاد به جون صنعت گیم و خلاقیت و پول و زمان باقی استودیوهارو مکید! همه افتادن دنبال رو اینکه فورتنایت خودمونو داشته باشیم و یکی یکی بدبخت شدن و مارن کلافه کردن.
فلاکت تا کجا که IP صاحب سبک و بزرگی مثل هیلو میخواد یه نسخه تماما انلاین محور بده که شبیه فورتنایت ساپورت بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or