مشکل اینجاست که هیچکس نمیتونه خوب بحث کنه. فقط استناد به آمار و ارقام و سلایق فلان کس چون اصلا بحث کیفیت نیست، بحث کیف و حال و سهامدار بازیه. یک نفرتون بلد نیست یک کلام درست حسابی از بازی ایراد بگیره، قشنگ در حد همون فن بوی های مایکرو که میان به Death Stranding میگن شبیه ساز کولبری اینجا هم یه عده همون لفظ بپر بپر رو یاد گرفتن تکرار میکنن.
خب این هم حتما اشتباست.
هر کسی این رو میگه مشخصه که طرف پلیر COD نیست خب.
همونطور که بخشی به LOL/Dota میگن نقطه بازی و... با اینها که نمیشه بحث کرد.
من خودم هم تقریبا 5 سالی میشه که نیستم ، البته قبل از 2019 هم یه 9-8 سالی میشد که نبودم ولی با بچه ها سر هایپ 2019 تصمیم گرفتیم که برگردیم و اتفاقا یه 6 ماهی رو باهاش زندگی کردیم.
منم به COD میگم شبیه ساز یورتمه و پلنگ و... ولی خب این اقتضای سنمه و دیگه خجالت میکشم بشینم اینها رو بازی کنم یا اصلا سردرد میگیرم بعد از دقایقی که بازی میکنم.
حتما این تعداد از پلیرهای میلیونی که COD داره بیخود و بیجهت به دست نیومده ، ملت احمق نیستن که بشینن یه آشغال و خسته کننده رو بازی کنن.
کی میتونه بگه ملت درکی ندارن ولی میشینن فورتنایت بازی میکنن ، یا...؟
همه این بازیها جذابیت های خودشون رو دارن ، جزئیات و ریزه کاریها و ویژگیهای هاردکور خودشون رو دارن که کسی جز پلیرهای اونها بهشون آگاه نیست.
ولی من حرفم این نیست.
میگم بازی هم متاش اومده پایین و هم پلیرهاش رو از دست داده و کلی ریزش داشته.
حالا یا پلیرها ازش عبور کردن چون بازیهای جایگزین دیگه ای تونستن جاشون رو پر کنن (این رو من شک دارم چون نزدیک ترین بتلفیلده که اصلا حس COD نمیده و جایی که باید رو نمیخارونه).
و یا خود اکتیویژن نتونسته این نسخه رو با نوآوری و ویژگیهای جذاب به شکلی به روز کنه که باید میبود.
یا همزمانیش با Arc/BF6 تحت تاثیر قرار گرفته و... که پلیرها رو بینشون تقسیم کرده.
یه زمانی بازیها از پنجره انتشار COD فرار میکردن ولی وجود این دو بازی شاید به پلیرهای COD هم ضربه زده و یه جورایی میشه گفت خیاط هم در کوزه افتاده.
من نمیدونم کدوم عامل بالا بیشتر دخیل بوده و یا شاید همشون...
میگم بازی از لحاظ تجاری و سطح انتظار داره افتضاح کار میکنه.
این صرفا معنیش این نیست که بخش مولتی پلیر بازی ویژگیهای خوبی رو هم نتونسته اضافه کنه.
خب کسی که پلیر بازی و مخصوصا بخش مولتی پلیرش نیست هیچوقت نمیتونه باهات بحث فنی و تکنیکی در این مورد رو داشته باشه.