امتیازات Call of Duty: Black Ops 7

امتیازات این بازی نسبت به نسخه های قبلی چه طور پیش بینی میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .

Terova

No Trolls
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
اما جالبه یک عده به سختی معتقدند (خودشون بازی کردن) که امسال کال اف دیوتی گند زده و بتلفیلد عالی کار کرده، یک عده هم در مقابل معتقدند کال اف دیوتی عالی کار کرده و بتلفیلد گند زده :دی

تو همین فروم خودمون از هر 2 دسته داریم، فکر کنم نتیجه گیری منطقی این هست که هر 2 بازی باید حواسشون جمع باشه، با توجه به میانگین بازخورد منفی خیلی بیشتر کاد، ایشون بیشتر باید مراقب باشه...

• Like
Reactions: VEGETAR
cod پلیرها به متا اهمیت نمی دن .
زیاد نگران متا نباشید
غیر از اینکه bo6 که این قدر می کوبیدنش پر فروش ترین بازی تاریخ cod station در عرض کمتر از یک سال شد تو us، حتی mw3 ۲۰۲۳ با متای ۵۶ هم که صداپیشه کریتوس تو استیج گیم اواردز مسخرش می کرد ، بیشتر از gow رگناروک با متا ۹۴ فروخت رو این کنسول و همچنین mw2 2022 با متا ۷۵🤣
2CD420D3-183D-4A2C-8643-E41AE24A4D53.jpeg

یه نکته ای که این وسط وجود داره اینه که این نقدها برای کمپین بازیه و با توجه به اون نمره کلی داده شده؟
یا همه رو با هم دیدن ؟ ( بخش مولتی پلیر ، زامبی و...)

چون من تا جایی که دیدم کمپین که علاوه بر فاجعه سال بودن حتما با اختلاف ضعیف ترین تو سری هم بوده.
حتی MW3 یا BO3 (که یکی از اون یکی بدتر بوده) هم منطق و کیفیت بیشتری پشت بخش کمپین بازیهاشون وجود داشت.

من فکر میکردم امسال منتقدها حالا نه همشون مثل BF6 بین کمپین و مولتی پلیر تفکیک قائل میشن و تر و خشک رو با هم نمیسوزونن.

ولی در کل فکر نکنم این نمره متا خیلی بخش مولتی پلیر/زامبی رو نمایندگی کنه ، کمپینی رو که به نظرم دادن AI براشون طراحی کنه کلیت بازی رو به دهن منتقدها تلخ کرده و نمره رو تا این حد کشونده پایین.
چون من چیزی که از مولتی پلیر میبینم همون مزخرفیه که پلیرها مثل پلنگ تو مپ یورتمه میرن و شیرجه میزنن... که سالهای قبل هم بوده و من دیگه نمیتونم تحملش کنم.
همین ویژگیها تو بازیهای قبلی نمره خوبی بهشون داده میشده.

===================

آخرین ویرایش:
زیاد نگران متا نباشید
غیر از اینکه bo6 که این قدر می کوبیدنش پر فروش ترین بازی تاریخ cod station در عرض کمتر از یک سال شد تو us، حتی mw3 ۲۰۲۳ با متای ۵۶ هم که صداپیشه کریتوس تو استیج گیم اواردز مسخرش می کرد ، بیشتر از gow رگناروک با متا ۹۴ فروخت رو این کنسول و همچنین mw2 2022 با متا ۷۵🤣
View attachment 401124
الان باید برامون مهم باشه که یه بازی آشغال فروشش زیاده؟:دی این چیزیه که مثلا باید بهش افتخار کنیم؟
فقط در صورتی از فروش چنین بازیی میشه خوشحال بود که سهامدار جایی باشیم:دی ساخته شدن این زباله ها پشت سر هم فقط و فقط به ضرر صنعت گیمه، البته اگه واقعا به گیم اهمیت بدیم:دی

زیاد نگران متا نباشید
لذت میبری از این متا ها؟ :D

مشخص هست بازی کال اف دیوتی با سابقه ان ساله فقط تو 2 سال اخیر که زیر دست مایکرو بوده و نتیجه اش شده این میانگین، مخاطب جمع نکرده، مخاطب این بازی 20 25 سال هست داره شکل میگیره،

بعد ببین واقعا جدی میگم ورسز نبین، یعنی واقعا خوشت نمیاد میانگین 84 میموند؟ 94 میشد؟ دوران مدرن وارفر یادته؟ وقتی بلک اپس 1 برای اولین بار تریلر ازش دیدیم یادته؟ ابهت کال اف دیوتی یادته دیگه؟

بده برگرده به این حد؟ دقت کن، اینجا کسی یک بازی با متا 93 رو ترول نمیکنه بهش نمیگه سینما زده، اینجا کسی یکی از بهترین اکشن ادونچر های تاریخ (فکت) رو ترول نمیکنه، داریم به بازی که واقعا یک روزی بزرگ بوده، مایتی بوده، و الان کوچیک شده حقیر شده از نظر اعتبار، داریم به این میپردازیم،

1 ثانیه، از فاز ورسز در بیاین، خودتون واقعا این ایده ال هارو ندارین؟

واقعا فکر میکنی 2 روز دیگه اینترگلکتیک میانگین بازخوردش بشه 85 و بازی بعدی ناتی داگ بشه 75 و اون یکی بشه 65 و 55، سونی فن میاد میگه نگران نباشید و این حرفا؟ سونی الان که هنوزم در اوج هست همین پارسال بیگ وینر گوتی داشته هر سال بمب هسته ای داره رکورد همه چی فروش بازخورد بازی سوپر بازخورد مثبت همه چی رو میشکونه، میبینی سونی فن ها چقدر ایده ال گرایانه اول و اخرش رو یکی میکنند و سونی رو فحش میکشند؟ مقایسه کن با وضعیت خودتون رو اکس باکس و مایکرو.... حتی بتزدا گیم استودیوز طرفداران قدیمی و اصلیش چه هنوز عاشق باشند چه قهر کرده باشند، اما به تمام مشکلات بازی ها و استودیو ها معترف هستند خودشون اول و اخر بی جی اس رو یکی میکنند سفت و سخت ته نقد بازی رو در میارند،

باور کن خیرخواهانه اینارو نوشتم.

یه نکته ای که این وسط وجود داره اینه که این نقدها برای کمپین بازیه و با توجه به اون نمره کلی داده شده؟
یا همه رو با هم دیدن ؟ ( بخش مولتی پلیر و زامبی شده و...)

چون من تا جایی که دیدم کمپین که علاوه بر فاجعه سال بودن حتما با اختلاف ضعیف ترین تو سری هم بوده.
حتی MW3 یا BO3 (که یکی از اون یکی بدتر بوده) هم منطق و کیفیت بیشتری پشت بخش کمپین بازیهاشون وجود داشت.

من فکر میکردم امسال منتقدها حالا نه همشون مثل BF6 بین کمپین و مولتی پلیر تفکیک قائل میشن و تر و خشک رو با هم نمیسوزونن.

ولی در کل فکر نکنم این نمره متا خیلی بخش مولتی پلیر/زامبی رو نمایندگی کنه ، کمپینی رو که به نظرم دادن AI براشون طراحی کنه کلیت بازی رو به دهن منتقدها تلخ کرده و نمره رو تا این حد کشونده پایین.
چون من چیزی که از مولتی پلیر میبینم همون مزخرفیه که پلیرها مثل پلنگ تو مپ یورتمه میرن و شیرجه میزنن... که سالهای قبل هم بوده و من دیگه نمیتونم تحملش کنم.
همین ویژگیها تو بازیهای قبلی نمره خوبی بهشون داده میشده.

===================
این رو که نوشتم رفتم ببینم پلیرهای استیم چه نظری دارن:

خب الان رفتم دیدم که روی استیم هم پلیرها ریزش وحشتناکی نسبت به سال قبل (Black ops 6) داشتن.
میشه گفت حتما موفقیت بتلفیلد 6 کم تاثیر نداشته.
ولی این حد از اختلاف نسبت به سال قبل حتما معنی داره و اون یعنی کیفیت کلی بازی حتی بخش مولتی پلیرش هم زیر سواله و تو این نسخه رسما گند زدن.

آمار بازیکنها هیچوقت دروغ نمیگه.

COD.jpg

نسخه سال قبل تو انتشار حدود 315 هزار نفر پلیر داشته.
الان به زور 100 هزارتا رو دارن پر میکنن.

حالا باز هم تا این آخر هفته من صبر میکنم که ببینم چقدر پلیر جذب میکنه و اینکه آیا بیشتر میشه یا نه.
ولی برای همین دوره کوتاه از انتشار نسبت به سال قبلش هم افت فاجعه باری داشته.

Screenshot 2025-11-19 121252.png Screenshot 2025-11-19 121414.png
Screenshot 2025-11-19 121450.png

این ابهت کاد بود، اسم ورد ات وار میومد پشت بندش جز تعریف تمجید نمیومد، انتقاد هم همیشه بود، مدرن وارفر که پرستش میشد، قبل این کلاسیک ها که اسطوره بودن و هستند، کاد همیشه به عنوان یکی از بهترین بازی های شوتر مطرح بود، چه سینگل چه مولتی، نه فقط دهان به دهان بین گیمر ها بلکه از نظر منتقدین و به طور کل بازخورد جامعه گیمر ها، این که ملت انتقاد میکنند به بازخورد های اخیر، مطلقا عجیب نیست و کاملا طبیعی هست.

چون باید در نظر گرفت به هر حال بازی به سلیقه اونا یحتمل خوبه. نه اینکه پرفکت باشه، اما باز میتونه ارضاشون کنه و یه سری مخاطب هستن که اصلا در قید و بند این چیزا نیستن. اینا هم تا بخوان خسته بشن از بازی یا متوجه افت کیفیت بشن CoD بعدی میاد کارو جمع میکنه.
فن های این سری اتفاقا خیلی کیفیت و کمیت براشون مهمه، فقط معایر هاشون متفاوته. ریبوت MW1 که همه ازش تعریف میکنن بین فن بیس مولتی پلیر فرنچایز کلی هیتر داره به خاطر تغییرات مکانیک ها و مپ دیزاین و MW2 هم از اون بدتر (مخصوصا به خاطر تغییرات سیستم پرک و بالانس اتچمنت های بازی) ولی MW3 که به خاطر کمپین بدش کلی نقد منفی جمع کرد از دید مولتی پلیر باز ها از نظر کمیت و کیفیت یکی از بهترین COD های نسل هست.

• Like
Reactions: VEGETAR
COD اگه قدرتمند ترین فرنچایز صنعت گیم نباشه قطعا جزو سه تای اوله. فکر کن سه نسله هر وقت آمار فروش هر نسل میاد تو ده تای اول حداقل 5 تاش COD ـه. واسه سقوط همچین عنوانی اکتیویژن باید حداقل 4-5 شماره پشت هم آشغال بده بیرون که البته خودشم میدونه این قضیه رو که دقت کنی هر دو سه سال یبار یه COD خوب یا خیلی خوب میده بیرون که دوباره اون اشتیاق رو ریست کنه :D

یه نکته هم دیدم چند تا از بچه ها گفتن که کمپین دیگه واسه اکتی مهم نیست هیشکی کمپین بازی نمیکنه. اکتیویژن داره پول پکیج کمپین و مالتی رو میگیره. اوکی بیاد فقط پول مالتی رو بگیره کلا کمپین رو حذف کنه. مثلا 50 دلار بگیره یا نهایت دیگه 60 دلار بگیره. ولی اینکه به اسم کمپین میای 70 دلار قیمت گذاری میکنی اینکارت مصداق بارز کلاه برداریه.

مگه برای BO4 کمپین رو حذف نکرد؟ منتقدان دوست داشتند اون نسخه رو.

انقدر مطمئن نباشید چون قبلن کالاف همیشه فروش می‌کرد حالا هم میکنه. دنیای بیزینس اینجوری نیست. کلی شرکت چند میلیارد دلاری بودن که الان نیستند کلی بازی محبوب بودند که الان وجود ندارند. وحی منزل نیست همیشه همین باشه. شما دنیای جدید رو نگاه نمیکنی. رقبای تازه میان. شرکت کوچک و مستقل که با همین تیم کوچیک ایده های ناب میسازن. همین Arc Raider کی فکرش رو میکرد انقدر هوادار پیدا کنه. اینکه فکر کنید کالاف یا هر بازی حتی GTA با هر آشغالی همیشه تو جای امن هست اشتباه می‌کنید. اینجور بود GTA هم دو سال بازی میداد.

کیفیت خود بازی به کنار به نظرم یکی دیگه از دلایل توجه کم به بازی، وجود رقیب های قدرتمند بعد از مدت زیاده. Arc Raiders و BF6 هر دو با کیفیت خیلی بالا منتشر شدن و کسی دیگه مجبور نیست به خاطر نبودن گزینه های دیگه، بره سراغ CoD

Arc Raider با وجود قیمت تقریبا نصف BO7 تو چارت اسیتم با اختلاف، درآمد بالاتری داشته.

فن های این سری اتفاقا خیلی کیفیت و کمیت براشون مهمه، فقط معایر هاشون متفاوته. ریبوت MW1 که همه ازش تعریف میکنن بین فن بیس مولتی پلیر فرنچایز کلی هیتر داره به خاطر تغییرات مکانیک ها و مپ دیزاین و MW2 هم از اون بدتر (مخصوصا به خاطر تغییرات سیستم پرک و بالانس اتچمنت های بازی) ولی MW3 که به خاطر کمپین بدش کلی نقد منفی جمع کرد از دید مولتی پلیر باز ها از نظر کمیت و کیفیت یکی از بهترین COD های نسل هست.
دقیقا تعریف پلیرها از یک نسخه خوب تو مجموعه Call of Duty یعنی بخش مولتی پلیر و رده پایینترش زامبی یا مود جانبی جایگزین اون بوده.
کمپین تو بهترین حالت هم که باشه برای این بازی پلیر نمیاره ، صرفا مثل توت فرنگی روی کیک میمونه.

اما نسخه امسال نه این سمت رو داره و نه اون سمت رو.
وضعیت داغان است.

دوستمون دو سه تا پست بالاتر مثال نقض فرمایشات شما رو گذاشته. بازی با متا 56 رتبه 5 پرفروش ترین بازی هاست. که یعنی اتفاقا فن های CoD نه کیفیت براشون مهمه و نه متا. فکر کنم بحث بیشتری باقی نمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or