امتیازات Call of Duty: Black Ops 7

امتیازات این بازی نسبت به نسخه های قبلی چه طور پیش بینی میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .

Terova

No Trolls
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
ناموسا چیزی هست به ما هم بگید :D
از کجا خبر دارید گند میزنه ؟
تریلرها زیاد خوب نبودن .کمپین هم زیاد شلوغ پلوغ بود .باید ببینیم انلاینش چجوریه .هرچند ماها مشتری گیم پسیم هر امتیازی بگیره تجربه ش میکنیم .

تریلرها زیاد خوب نبودن .کمپین هم زیاد شلوغ پلوغ بود .باید ببینیم انلاینش چجوریه .هرچند ماها مشتری گیم پسیم هر امتیازی بگیره تجربه ش میکنیم .
اصلا تریلر درست حسابی ازش ندادن
هیچ هایپی هم وجود نداره
شما با پارسال همین موقع سر bo6 مقایسش کن ببین چقدر فرق داره
حالا این بازی که در هر صورت مخاطب خودشو داره و امیدوارم که خوب باشه

من بیشتر مشتری زامبیم
کلا من روی امتیازات حساب نمیکنم چند روز پیش داشتم کمپین Ghost میرفتم با خودم گفتم چقدر خوب و جذابه بعد رفتم دیدم سایت ها زدن یکی از مضخرف ترین کمپین های تاریخ COD :| بعد رفتم برای بار دوم کمپین Cold War روی وترن برم و خیلی برام عالی و جذاب بود بعد الان دیدم نمراتش شده 76 و ضعیف ترینCOD تاریخ بوده!

من بیشتر مشتری زامبیم
کلا من روی امتیازات حساب نمیکنم چند روز پیش داشتم کمپین Ghost میرفتم با خودم گفتم چقدر خوب و جذابه بعد رفتم دیدم سایت ها زدن یکی از مضخرف ترین کمپین های تاریخ COD :| بعد رفتم برای بار دوم کمپین Cold War روی وترن برم و خیلی برام عالی و جذاب بود بعد الان دیدم نمراتش شده 76 و ضعیف ترینCOD تاریخ بوده!
گوست یادمه زمانی اومد خیلی hate گرفته بود .بهرحال گیم سلیقه ای هست درسته مثلا چندتا سایت از یک مشکل ایراد میگیرن اون مشکل واقعا هست و درسته ولی خب یک سری اون مشکل رو مهم نمیبینن و براشون اصلا مهم نیست .

با انتظاراتی که بازی هایی مثل Arc Riders و BF6 امسال ایجاد کردند اگر بالای ۸۰ بشه متا واقعا موفق بودند!
اگرچه به نظرم BO7 اساسا یه فیلر برای عرضه سالیانه هست مثل MW3 و در همین حد هم باید ازش انتظار داشت. و این یعنی متاسفانه اولین قربانی کمپین ضعیف هست احتمالا.

گوست برای من یه فاجعه بود چه از نظر بخش داستانی چه مولتی متا بازی هم بشدت داغونه
حالا کاری با داستان و مولتیش ندارم ولی گیم پلیش عالی هم اینکه خیلی طولانی بود و زود تمام نشد هم اینکه کلی تنوع داشتن از گیم پلی زیر آب گرفته تا تانک سواری و کنترل سگ و...
به نظرم این همه هیت در موردش نا عادلانه بود ولی اکثر این هیت ها به خاطر اسمش بود که همه دنبال یک گوست دیگه بودن یکی دیگه نصیبشون شد

من بیشتر مشتری زامبیم

خب باید به زمان انتشار بازی هم توجه کنی.
Ghosts زمانی منتشر شد که ملت بعد از انتشار پشت به پشت چندتا شاهکار اون رو تجربه میکردن.
مدرن وارفرها ، world at war و بلک اپسها.

خب مشخصه که سطح کیفی مجموعه کجا بود و Ghosts باید در مقایسه با اونها کمتر تحویل گرفته میشد و طرفدارها هم شاکی میبودن
با این حال همون Ghosts از خیلی از کمپینهای نسخه های جدید حتما بهتره که خب این درد اصلیه.
Cold War هم کمپینش متوسط بود و چیز خاص و جدیدی هم نداشت که متمایزش کنه.
نمرش هم به خاطر ضعیف یا نهایتا متوسط بودن بخش مولتی پلیر بود.
یعنی اگه زامبی رو نمیداشت که شاید تا نزدیکیهای متای زرد هم میومد.

که خب با توجه به BF6 امسال انتظار میره که منتقدها امسال برای COD هم بخش کمپین و مولتی پلیر رو جدا ببینن و نمره بدن.
حداقل بخشیشون این کار رو انجام بدن که انصاف برقرار بشه.
خلاصه خیلی ها این بازیها رو فقط برای کمپین یا فقط مولتی پلیر میخرن ، ضعف بخشی نباید روی اون یکی تاثیر بزاره و دید پلیری که اطلاع کافی نداره رو خراب کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or