امتیازات Call of Duty: Black Ops 7

امتیازات این بازی نسبت به نسخه های قبلی چه طور پیش بینی میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .

Terova

No Trolls
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
با توجه به فروش و تعداد پلیر، نظر شما مردود است:-":D
مردم فقط به بپر بپر و بازی های سریع عادت کردن وگرنه چیز خاصی ندارن
من بیشتر همتون از زمان ۳۶۰ کالاف زدم ولی انقدر مسخره و تکراری شدن بعد MW 2019 هیچ اشتیاقی برا خریدنش نداشتم.

من بیشتر همتون از زمان ۳۶۰ کالاف زدم ولی انقدر مسخره و تکراری شدن بعد MW 2019 هیچ اشتیاقی برا خریدنش نداشتم.
اتفاقا برعکس ژانر FPS آنلاین در طول سال ها به تدریج جوری کند شده که الان به COD میگن بازی سریع و بپر پبر :)) واسه همینم اکتیویژن بعد از BO3 تا ده سال جرات نکرد سراغ جت پک و موومنت بالا بره

کالاف مثل FC و PES هست باید به این دید بهش نگاه کنی و قرار نیست هر سال بیان یک تحول عظیم درش لحاظ کنن تغییرات میلیمتری هست و بیشتر جنبه بهبود عملکرد داره درضمن فن های کشته مرده خودش داره که ۲۴ی زنگیشون رو مولتی کالاف گذاشتن و سر یک میلیمتر تغییر خون به پا میکنن اکتیویژن هم به اونها نگاه میکنه چون پول اصلی اونها خرج میکنن

پس فورتنایت بهتره از کاد با این معیار درسته؟
ربطی نداره
فورتنایت یه بازی رایگان هست و فانتزی.
بتل و کالاف، شوتر نظامی که باید براشون هزینه کرد.
بنابراین منطقی هست که تعداد پلیر و فروششون رو مقایسه کرد.

Treyarch واقعا استودیوی خوبیه. همیشه CoD رو در بدترین وضعیت نجات داده. همون سال ۲۰۱۰ اگر Black ops نبود احتمالا خیلی سال بود کار CoD تموم شده بود.
الان هم فراتر از انتظار عمل کردن. من حقیقتا انتظار یه افتضاحی مثل MW3 رو داشتم به خاطر انتشار بدون فاصله با BO6. اما متای ۵۶ و فاجعه‌ی MW3 کجا و این امتیازات خوب کجا.

Treyarch واقعا استودیوی خوبیه. همیشه CoD رو در بدترین وضعیت نجات داده. همون سال ۲۰۱۰ اگر Black ops نبود احتمالا خیلی سال بود کار CoD تموم شده بود.
الان هم فراتر از انتظار عمل کردن. من حقیقتا انتظار یه افتضاحی مثل MW3 رو داشتم به خاطر انتشار بدون فاصله با BO6. اما متای ۵۶ و فاجعه‌ی MW3 کجا و این امتیازات خوب کجا.
متا به خاطر اینه که همه فقط به کمپین توجه میکنن و دو سوم بازی رو اصلا حساب نمیکنن، وگرنه همون به اصطلاح فاجعه MW3 مولتی پلیر خیلی خوبی داشت و حسابی ساپورت شد و BO7 هم بازخورد های اولیه اش از سمت پلیر ها فعلا مثبته

متا به خاطر اینه که همه فقط به کمپین توجه میکنن و دو سوم بازی رو اصلا حساب نمیکنن، وگرنه همون به اصطلاح فاجعه MW3 مولتی پلیر خیلی خوبی داشت و حسابی ساپورت شد و BO7 هم بازخورد های اولیه اش از سمت پلیر ها فعلا مثبته
حالا این رو از من اینجا بشنوید تمام این به اصطلاح بلاک باسترها رو آخر بازی های ایندی میخورن. چند سال پیش اگه میگفتی استور همه فروشگاه ها بخاطر یه بازی ایندی از کار میافتن تست روانی ازت میگرفتند. ولی هالونایت این کارو کرد. مگه اینکه رویکرد کمپانی کلا برای بازی عوض بشه مثل رزیدنت اویل. یه سری بازی هم کلا تو منطقه امن هستند مثل GTA

با توجه به فروش و تعداد پلیر، نظر شما مردود است:-":D
کاری به فروش ندارم ولی از بین ۳ تا کالافی که از نسخه های جدید بازی کردم (مدرن ۲۰۱۹، کلد وار و بلک اپس ۶) هیچکدوم نتونستن برام اون حالی که BF1 داشت رو تکرار کنن. زود خسته کننده شدن.

• Like
Reactions: u.s.a
نمیفهمم اصلا چرا دارن این دوتا مقایسه میشن، تنها وجه مشترکشون شوتر نظامی بودنه!

زمان MW3 و BF3 مقایسه میشدن باز یکم منطقی تر بود چون هم CoD خیلی کمتر آرکید بود هم استایل و گیمپلی سر و سنگین تری داشت که میشد تا حدودی با BF مقایسش کرد.
اما خیلی وقته CoD سوییچ کرده رو گیمپلی سریع و خودشو دور کرده از واقع گرایانه بودن، مخصوصا با این Omni movement و اینا دیگه رسما به تایتان فال بیشتر شبیهه تا BF.

کمپینش رو الان تو یوتوب دیدم باز صد رحمت به کمپین آشغال BF6.
این چه زباله ایه که ساختن؟

با این حرکتی که سر کمپینهای MW3 و الان ایشون که مپهای مولتی پلیر و وارزون رو گرفتن نشخوار کردن و ازش کمپین کشیدن بیرون... به نظرم دارن کد میدن.
یا اینکه قراره کم کم با کمپین های سنتی کد خداحافظی کنیم و سالانه همین آشغالها رو سرهم کنن و پرت کنن جلوی طرفدارها.
یا نهایتا یکی دو سال در میون یه کمپین قابل قبول در حد مثلا BO6 منتشر کنن.
============
مولتی پلیرش پس باید خیلی خوب بوده باشه که نمرات رو اینطور کشیده بالا.
البته همه نقدها نیومده و احتمالا میاد پایینتر ولی باز این نمیخونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or