امتیازات Call of Duty: Advanced Warfare

Infected Area

کاربر سایت
mo4k6ru69ifx9zw412j2.jpg

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activision
پلتفرم[ها]: PC,PS4,PS3,Xbox One,Xbox 360

IGN - 9.1/10
http://uk.ign.com/articles/2014/11/03/call-of-duty-advanced-warfare-review

GameSpot - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare Review - GameSpot

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/c...archive/2014/11/03/war-changes-after-all.aspx

GameTrailers - 8.7/10
Call of Duty: Advanced Warfare Review | GameTrailers

Polygon - 9/10
Call of Duty: Advanced Warfare review: calculated risk | Polygon

GiantBomb - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare Review - Giant Bomb

HardcoreGamer - 9/10
Review: Call of Duty: Advanced Warfare | Hardcore Gamer

Destructoid - 8/10
http://www.destructoid.com/review-call-of-duty-advanced-warfare-283217.phtml

VideoGamer - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 9/10
http://www.thesixthaxis.com/2014/11/03/call-of-duty-advanced-warfare-review/

Joystiq - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare review: House of CoDs | Joystiq

PlaystationLifeStyle - 9/10
Call of Duty: Advanced Warfare Review - Evolving the Franchise (PS4) - PlayStation LifeStyle

Playstation Universe - 8.5/10
Call of Duty: Advanced Warfare Review: Leaping to new heights

GodIsAGeek - 9/10
http://www.godisageek.com/reviews/call-of-duty-advanced-warfare-review/

PowerUnlimited - 9.3/10
Call of Duty: Advanced Warfare - Review | Power Unlimited

GameReactor Sweden - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare Recension - Gamereactor Sverige

Gamesradar - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare review | GamesRadar

GamesBeat - 8.6/10
Call of Duty: Advanced Warfare is a next-gen showcase -- and it's subversive too (review) | GamesBeat | Games | by Dean Takahashi

PostArcade - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare review: Exoskeletons and lasers and smart grenades, oh my! | Financial Post

Digital Spy - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare review (Xbox One): Fast-paced thriller - Gaming Review - Digital Spy

USGamer - 7/10
Call of Duty: Advanced Warfare PS4 Review: Future Imperfect | USgamer

Eurogamer Italy - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare, un salto nel futuro - review • Eurogamer.it

Eurogamer Germany - 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare - Test • Eurogamer.de

q0xjxiej8lesaqyvstwe.jpg

hyst9x2ylgepa15m8vna.jpg

آخرین ویرایش:
دقیقا بعد از COD: MW2 که دیگه هیچ COD ای رو دیگه تموم نکردم، قصد دارم این COD: AW رو تمام کنم. تریلر هاش حداقل حس تکراری بودن نداشت، نمره ها هم مثل اینکه دارن جهش خوبی رو نسبت به نسخه های قبلی نشون میدن. امیدوارم همینجور نمره های بازی تداوم داشته باشن و مشکلات سرور هاشم کمتر بشن! خیلی خوبه که دوباره COD به رقابتی که توش عقب افتاده بود برگرده...

هیچوقت ؟؟؟؟؟ خودتون خنده اتون نمیگیره ؟:-/ عالی و خیلی خوب هم نه هیچوقت راضی کننده نبوده:))
البته هيچوقت رو به جز MW1 و 2 در نظر بگير :d
نه خنده ام نگرفت ، COD انقدر كه تو سينگل بى نقص هست يا كم نقص ، توى مولتى پر از مشكلاته ريز و درشته !
نيازى نيست اينجا باز بشه صحبت هاى قديمى ! همون MW1 و MW 2 هم ميشه از مولتيشون ايراداتى گرفت .

نه خنده ام نگرفت ، COD انقدر كه تو سينگل بى نقص هست يا كم نقص ، توى مولتى پر از مشكلاته ريز و درشته !
نيازى نيست اينجا باز بشه صحبت هاى قديمى ! همون MW1 و MW 2 هم ميشه از مولتيشون ايراداتى گرفت .
mw1 و mw2 جزو بهترین بازی های مولتی پلیر fps بودن که بعد اون دیگه کد کارش تموم شد حالا شما با بازی حال نکردی دلیل نمیشه که به این 2 تا بازی شاهکار از همه نظر" ایراد بگیری

حاجی فک کنم داری جابجا میگی:|:d

mw1 و mw2 جزو بهترین بازی های مولتی پلیر fps بودن که بعد اون دیگه کد کارش تموم شد حالا شما با بازی حال نکردی دلیل نمیشه که به این 2 تا بازی شاهکار از همه نظر" ایراد بگیری
يه چيزى هست به عنوان نظر شخصى ، نظر شخصيم رو بيان كردم .
اون دو بازى شاهكار بودن خودم هم گفتم مولتى همشون جز MW1 و 2 راضي كننده نبودن .
منم از همه لحاظ به اين دو بازى گير ندادم ، گفتم با اينكه اون دوتا از لحاظ مولتى خوب بودن ولى يه سرى ايراداتى هم داشتن !
حالا كار به جزييات ندارم ، مثلا از نظر شما كمپ كردن مشكل نيست ، ايراد نيست ، از نظر من ايراده !
اين نظر شخصي و سليقه ى من هست نه فكت ;)
نظر شخصيم اينه سينگل COD >>> مولتى COD , تو كل دوران ...

الان به همه چیزی میشه ایراد گرفت;)

منم از همه لحاظ به اين دو بازى گير ندادم ، گفتم با اينكه اون دوتا از لحاظ مولتى خوب بودن ولى يه سرى ايراداتى هم داشتن !
حالا كار به جزييات ندارم ، مثلا از نظر شما كمپ كردن مشكل نيست ، ايراد نيست ، از نظر من ايراده !
کمپ توی MW1 ؟کجا:-/

پس بنده هم اومدم تو تاپیک هیلو و... هر چی ایراد بود گفتم شما حق نداری حرفی بگی چون نظر شخصیم هست ;)
نگفت از همه لحاظ ایراد گرفتی یه علامت(") هست یعنی مکس:d

پس بنده هم اومدم تو تاپیک هیلو و... هر چی ایراد بود گفتم شما حق نداری حرفی بگی چون نظر شخصیم هست ;)
نگفت از همه لحاظ ایراد گرفتی یه علامت(") هست یعنی مکس:d
تاپيك هيلو ملك شخصى بنده نيست كه به شما بابت نظراتت اعتراض كنم .
اگه با ايراداتى كه ميگيرى موافق باشم ميگم منم باهات موافقم و اين ايرادات وارده .
اگه مخالفم باشم با دليل سعى ميكنم بهت بگم كه اين طور نيست ، حالا شما يا تجديد نظر ميكنى يا نظرتو حفظ ميكنى ;)
در هر صورت من نظر شخصيم رو گفتم !
--------------------
حالا از بحث AW دور نشيم ، امتيازات خيلى خوبه اميدوارم قسمت آنلاين بازى نسبت به قبل پيشرفت كرده باشه .

تاپيك هيلو ملك شخصى بنده نيست كه به شما بابت نظراتت اعتراض كنم .
اگه با ايراداتى كه ميگيرى موافق باشم ميگم منم باهات موافقم و اين ايرادات وارده .
اگه مخالفم باشم با دليل سعى ميكنم بهت بگم كه اين طور نيست ، حالا شما يا تجديد نظر ميكنى يا نظرتو حفظ ميكنى ;)
در هر صورت من نظر شخصيم رو گفتم !
--------------------
حالا از بحث AW دور نشيم ، امتيازات خيلى خوبه اميدوارم قسمت آنلاين بازى نسبت به قبل پيشرفت كرده باشه .

من کاملا با تمام حرفات موافقم اون عده ای که از زمان MW1 -2 بودن حرفتو میفهمن .. حساب کن اون GHOST با اون مولتی اشغال کمپین اشغال کلی ایرانی توش بود که با بازی حال میکردن به نظرشون همون GHOST ام عالی بود!!پس اول باید ببینی مخاطب کیه داره تعریف میکنه از بازی . .. کلا مغز متفکر مولتی پلیر COD جیسون وست وینس زیمپالا بود که رفتنشون کلا سری COD روز به روز بدتر شد .هنر دست این 2 تا بود که رفتن با 35 نفر کارمند یه بازی مثل تایتانفال ساختن ... اون عده ای که سنگ سینگل بازی رو به سینه میزنن واقعا نمیدونن این مولتی پلیر بازیه که بازی رو زنده نگه میداره ؟؟ که تا اینجا فیدبک پلیرها نسبت به مولتی پلیر جالب نبوده منتقد میاد یه کمپین میزنه نهایت چند دست مولتی میزنن میرن... ولی این پلیرا بازی هستن که زمان میزارن کلی بازی میکنن میفهمن مشکلات بازی دقیق چیه.... حالا هرکی حال میکنه بره بازی کنه بحث اضافی نداره ولی این بازی طرفدارای مولتی پلیر قدیمی COD اصلا قابل قبول نیست

من کاملا با تمام حرفات موافقم اون عده ای که از زمان MW1 -2 بودن حرفتو میفهمن .. حساب کن اون GHOST با اون مولتی اشغال کمپین اشغال کلی ایرانی توش بود که با بازی حال میکردن به نظرشون همون GHOST ام عالی بود!!پس اول باید ببینی مخاطب کیه داره تعریف میکنه از بازی . .. کلا مغز متفکر مولتی پلیر COD جیسون وست وینس زیمپالا بود که رفتنشون کلا سری COD روز به روز بدتر شد .هنر دست این 2 تا بود که رفتن با 35 نفر کارمند یه بازی مثل تایتانفال ساختن ... اون عده ای که سنگ سینگل بازی رو به سینه میزنن واقعا نمیدونن این مولتی پلیر بازیه که بازی رو زنده نگه میداره ؟؟ که تا اینجا فیدبک پلیرها نسبت به مولتی پلیر جالب نبوده منتقد میاد یه کمپین میزنه نهایت چند دست مولتی میزنن میرن... ولی این پلیرا بازی هستن که زمان میزارن کلی بازی میکنن میفهمن مشکلات بازی دقیق چیه.... حالا هرکی حال میکنه بره بازی کنه بحث اضافی نداره ولی این بازی طرفدارای مولتی پلیر قدیمی COD اصلا قابل قبول نیست
آخه بعضى از دوستان فكر ميكنن چشم بسته فقط ميخوايم حمله كنيم به بازى در صورتى كه من خودم گفتم Single بازى حالا Ghost رو در نظر نگيريم هميشه جذاب بوده و بعد از يه Single خوب و كامل خود به خود آدم از مولتى هم انتظارش ميره بالا !
حالا MW1 و تا حدودى هم 2 كم نقص تر از شماره هاى ديگه بوده از لحاظ مولتى ...
اما بعد از اين دو نسخه بازى از لحاظ مولتى سقوط آزاد ميكرد هر نسخه ، كمپر ها هر نسخه بيشتر از نسخه ى قبل !
دوتا دليل داشت : بيشتر شدن مخاطبين بازى كه طبيعتا آماتور ها هم بيشتر ريختن تو بازى !
يكى هم طراحى افتضاح مپ ها كه خوراك كمپر ها شده بود ! هر نسخه از نسخه ى قبلى از لحاظ مولتى بدتر !
حالا اين نسخه رو كه هنوز قسمت نشده امتحان كنيم اما ارزو كردم كه بهتر شده باشه مولتى پلير بازى ، هر چند خودم به شخصه خيلى اميدوار نيستم حداقل از لحاظ مولتى !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or