امتیازات Bodycount

دوستان من خودم بازی اجرا کردم.بزرگترین ضعف بازی گرافیک بازی هستش که از نظر من بسیار افتضاح و تاریخ گذشته هستش.
اشکان جان فیزیک بازی چطور بوده؟ من تو کلیه تریلرهایی که دیدم فیزیک بازی بسیار چشمگیر بود...
در کل ارزش خرید داره؟

GameInformer 5/10

Review

• Concept:Come up short in the campaign, multiplayer, and co-op
  • Graphics:The muddy visuals and poor textures make the game look five years old
  • Sound:Generic battle noises loop in the background during some multiplayer maps, concealing where the real fights are taking place
  • Playability:A useless cover lean mechanic makes it needlessly difficult to move while aiming down the iron sights
  • Entertainment:If you’re looking for a brainless shooter that rains down achievements and trophies, this is one of many available options
  • Replay:Moderately Low

از نکات مثبت بازی به فیزیک قوی و اسلحه های واقع گرایانه و همچنین کنترل بهتر در کاور گیری ها
نکات منفیش هم چک پویت هاش هست ظاهرا.
دوستان لازم نیست اینقدر حرص و جوش بزنن با کمی صبر عیار واقعی بازی معلوم میشه چون با حرفای شما نه چیزی از بازی کم میشه نه اضافه میشه.

خب، هنوز هم روی حرفتون هستید؟ :دی جداً نقدها رو خوندی به نظرت ایراد بازی فقط چک پوینت هاش هست؟ :دی lol

یادمه این بازی اولین روزی که معرفی شد سازدهاش COD MW را به باد مسخره گرفتند و گفتن که FPS ها تکراری میزنن و ما میخوایم روال دیگری تو این سبک ایجاد کنیم :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or