امتیازات Bodycount

بازی که frontman ش به خاطر اعتماد کافی نداشتن به بازی از تیمش میکشه بیرون رو دیگه نمیدونم کی باید بهش امید و اعتماد داشته باشه.

جدا 6 زیاده انگار داری بازی وی بازی می کنی

کنترل فاجعه. گرافیک فاجعه. هوش مصنوعی فاجعه. فیزیک له. شفافیت تصویر فاجعه. داستان ابکی.دشمناش هم که تمومی نداره

جدیدا پول چی کارا که نمی کنه

اون موقع که استیوارت بلک پای پروژه بود،دو تا ویدئو از گیم پلی اومد که تفاوت زیادی با فاجعه نداشت!حالا که بلک هم کنار رفته از پروژه به لعنت خدا هم نمی ارزه!

از نکات مثبت بازی به فیزیک قوی و اسلحه های واقع گرایانه و همچنین کنترل بهتر در کاور گیری ها
نکات منفیش هم چک پویت هاش هست ظاهرا.
دوستان لازم نیست اینقدر حرص و جوش بزنن با کمی صبر عیار واقعی بازی معلوم میشه چون با حرفای شما نه چیزی از بازی کم میشه نه اضافه میشه.

آخرین ویرایش:
جدا 6 زیاده انگار داری بازی وی بازی می کنی

کنترل فاجعه. گرافیک فاجعه. هوش مصنوعی فاجعه. فیزیک له. شفافیت تصویر فاجعه. داستان ابکی.دشمناش هم که تمومی نداره

جدیدا پول چی کارا که نمی کنه

من از این بازی طرفداری نمی کنم ولی یه کم واقع گرا باشیم بد نیست:
-ببخشید تنها چیزی که توی تریلر E3 پارسال جلب توجه میکرد همون فیزیک بازی بود.
-بازی رو شما انجام دادی که میگی داستان ابکیه؟

اینم بگم که فیزیک بازی رو اشتباه بیان کردم منظور انیمیشن ها بود شایدم کسی خوشش بیاد اما به نظرم خیلی ابتدایی هست حداقل برای دشمناش

در مورد داستان هم برای این بازی اهمیت زیادی نداره اما بیسی که من نظاره کردم کلیشه ای بود

بخش مولتیش می مونه اگه من مولتی باز نیستم اما احتمالا به خاطرش نمرات زیادی باید بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or