امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: sf_comment_con_left, width: 485"]بازی BEYOND TS بازی عالی و زیبایی هست که من خودم به تازگی تجربش کردم و دیروز به پایان رسوندمش و باید بگم گرافیک و صدا گذاری و آهنگ سازی بازی بدون نقص هستند و عالی کار شدن البته داستان بازی هم خوب و در حد عالی هست و به رسم بازیهای این نسل دیوید کیج همه چیز رو در مرز پایانی بازی متوجه می شید که جدی کی بود و چی شد که اینطوری شد و در کل پایان بازی زیبا بود مخصوصن اگر وقتی خورشید سیاه رو نابود کردید بر سر دو راهی قرار گرفتید رایان رو انتخاب کنید تا بازی به زیبایی تموم بشه،به درستی تنها مشکل این بازی گیم پلیش هست که نسبت به Heavy Rain پیشرفتهایی مانند حرکت دادن آسانتر شخصیت بازی رو داره ولی زاویه ثابت دوربین و بخشهایی از مینی گیمها به خوبی Heavy Rain کار نشده و در سطح پایینی قرار داره اما نه به طوری که نتونی بازی رو ادامه بدین
اما چیزی که زیباست مانند همیشه به چالش کشیدن احساسات شماست که با یک موزیک زیبا عمق آن بیشتر می شود

منم امتیازم رو می دم: 8/10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
اسپویلر می زاشتی بد نبودا...خیلیا بازی رو تموم نکردن هنوز خوب

یعنی دو تا نمره میانگین بازی رو چند درصد عوض می‌کرد؟ :d مشکل شما با همون دو تا نمره هست؟ با دو نمره حل می‌شد؟ :d

یوزر اسکور از همون عده‌ای هستن که فکر می‌کنن با تجربه‌ی این بازی متفاوت جلوه می‌کنن. همینایی که تا قبل از عرضه‌ی بازی خودشون رو واسه هیلو می‌کشتن و بعدش اون رو وحشی‌گرایانه و خشن خطاب کردن. وگرنه منتقد‌هایی که داستان خوب و بد حالیشونه و درک می‌کنن و می‌دونن که بخش اصلی هر بازی و اصلاً فلسفه‌ی به وجود اومدنش گیم‌پلی هست نمره‌هایی پایینی به بازی دادن.

کیج داره حرف از خلاقیت می‌زنه در حالی که خودش داره از همون فارنهایت تا الان درجا می‌زنه. همه‌اش یک سبک، یک نوع گیم‌پلی و مثل همیشه داستان بسیار بد که شبیه B Movie‌های شبکه خانگی می‌خوره. امثال TT Games با بودجه‌ی کم TWD و TWAU می‌سازن؛ کیج هم با بودجه‌ی عظیم و بازیگر سینما و موشن کپچر یه بازی (فیلم؟) که به زور نام بازی رو یدک می‌کشه. البته بنده به همون گیم‌پلی TWD و مسیری که TT Games در رابطه با کمرنگ کردن نقش گیم‌پلی اون هم در بازی‌های ادونچر (که خودش استاد این زمینه هست) هم بدبین هستم و مخالفم. اما حداقل هر چی باشه بهتر از بازی‌های کیج هست.

فکر می‌کرد بیاد این صنعت موفق می‌شه، دید این جا هم همون رده‌ای رو بدست آورد که در فیلم‌نامه‌نویسی داره؛ یک نویسنده‌ی درجه 2 (یا 3).

منظورم این بود 75 یا 76 اینطورا حقش بود...این دو تا نمره هم از نظر من ارزش ندارن شما بازی کنی می فهمی چرا.

n عدد یوزر اسکور ثبت شده، همه اومدن هیلو رو وحشیانه خطاب کردن؟

در مورد گیم پلی توصیه می کنم بیخیال شید. انقدر اینجور بازیا نسل بعد زیاد می شه که حد نداره، تازه بازیا می خوان به سریال هم نزدیک شن و نمونه اش کوآنتم بریکه. (که احتمالا اونجا این مسائل اینکه ماهیت بازی بهش تجاو.ز شده و اینا دیگه مهم نیست:دی)

در مورد نویسنده درجه 2 و 3 بودنش هم تو آینده مشخص می شه...همیشه که در این یه مورد بازی نمی سازه! کلی تم داستانی دیگه هست که موفقیت بازیش تضمینه.

LEVEL Czech Republic: 40/100
(این سایت در همین روز به GTA V نمرهٔ 100/100 را داده)
متا با این امتیاز از
۹۰ نقد به 71/100 رسید:|

خیلی زشت اواتار ادم کاور باند scar symmetry باشه اما هیچی از mysticism ندونه :|
حالا نمیدونم این عکس رو هم اینجوری گذاشتی یا نه اما ترول کردن کیج و بازیهاش دیگه خیلی عجیبه واقعا
17807562804944684043.jpg

نه... فقط تو میدونی
همونطور که از پستم پیداس دارم بازی هاش رو با سینما مقایسه میکنم. چیزی که بیاند توش کاملا تکراری و قابل پیش بینیه. میخوای دوتا فیلم نام ببرم با همین تم و آتمسفر که کارهای کیج رو درجا قورت میدن؟!
اگه ملاک مقایسه با صنعت گیم باشه (همینی که تو ذهن شماهاست گویا!) میشه گفت بیاند نوآوری و تفاوت و یونیک بودن رو داره اما من همچین قصدی نداشتم. :)

نه... فقط تو میدونی
همونطور که از پستم پیداس دارم بازی هاش رو با سینما مقایسه میکنم. چیزی که بیاند توش کاملا تکراری و قابل پیش بینیه. میخوای دوتا فیلم نام ببرم با همین تم و آتمسفر که کارهای کیج رو درجا قورت میدن؟!
اگه ملاک مقایسه با صنعت گیم باشه (همینی که تو ذهن شماهاست گویا!) میشه گفت بیاند نوآوری و تفاوت و یونیک بودن رو داره اما من همچین قصدی نداشتم. :)
مگه مجبورت کردن بازی کنی؟!
شما این بازی رو کامل تجربه کردی؟ این بحث بازی نه صنعت سینما
اگه اینقدر خوددرگیری داری که میری 60 یورو پول میدی برای بازی کسی که اینقدر از کارش بدت میاد بهتر به روان پزشک خودتو معرفی کنی :|

برو بابا... ما رو باش اومدیم وسط یه مشت پنکه و کولر یازده ساله چی میگیم! بریم سمینار آموزشی تئاتر خاله بازی کودک شرکت کنیم سنگین تره والا.

برو بابا... ما رو باش اومدیم وسط یه مشت پنکه و کولر یازده ساله چی میگیم! بریم سمینار آموزشی تئاتر خاله بازی کودک شرکت کنیم سنگین تره والا.
خوشحال میشیم اگه لطف کنید همونجایی که میگید تشریف ببرید.

همونجور که دوست عزیزمون گفتن شما بهتر همان جایی برید که گفتید
فقط اینو برای اطلاع شما بگم که من 33 سال سن دارم :)

متاسفانه منتقدين به شدت دارن سليقگي انتخاب ميكنن
راستش رو بخواين من خودم شخصا از بازي gta و cod اصلا خوشم نمياد و هميشه ميگفتم چرا اينا انقدر محبوبن؟؟؟
اما هيچوقت نميام بگم افتضاحه (مگه اينكه يه فن عقده اي باشم) ديويد كيج داره رو داستان كار ميكنه، بازيهاي ديويد كيج حس همذات پنداري رو مياره يه جورايي داره پرده مابين گيمر و بازي رو بر ميداره
من به شخصه ترجيح ميدم وقتمو با بازي كه تو خاطرم ميمونه بگذرونم تا اينكه يه اسلحه دستم بگيرم فقط مخ بتركونم يا اينكه فقط ماشين بدزدم تو شهر بچرخم

Sent from my iPhone using Tapatalk

دیوید کیج عاشقتم. داغونم کردی با این بازی. دسر آخر PS3 هم خوردیم, بسی خوشمزه و شیرین!

من تازه بازی کردم ،درگیر GTA بودم.بازی خیلی زیباست اما فقط یک سوال - چرا انقدر امتیازاتش پرت وپلا هستند؟!

من تازه بازی کردم ،درگیر GTA بودم.بازی خیلی زیباست اما فقط یک سوال - چرا انقدر امتیازاتش پرت وپلا هستند؟!

چون این بازی برای افرادی که سبک HR رو قبول دارند و این رو سبک خاصی می دونند ساخته شده .

من بازی رو با چند تا از پایان هاش تموم کردم و امتیازم به بازی بین 2 و 3 هست. یعنی مردشور کیج و بازی که ساخته رو ببره! حیفه ان همه دفاعی که ازش کردم! یعنی Beyond جز دکمه زنی های بی هدف و احمقانه هیچی نیست، هیچی! تازه بازی رو حمید مانیکس بهم داد بازی کردم بالاش پول ندادم وگرنه....!:دی

من بازی رو دیشب تموم کردم ... در یک کلام : شاهکار ...
واقعا دست استاد کیج درد نکنه ... واقعا لذت اینگونه بازی ها اگرچه چند سال یکی میان، میچسبه!... خاطرات هوی رین رو بدجوری برام زنده کرد ... به هیچ عنوان به امتیازها حتی نگاه هم نندازین .

من بازی رو با چند تا از پایان هاش تموم کردم و امتیازم به بازی بین 2 و 3 هست. یعنی مردشور کیج و بازی که ساخته رو ببره! حیفه ان همه دفاعی که ازش کردم! یعنی Beyond جز دکمه زنی های بی هدف و احمقانه هیچی نیست، هیچی! تازه بازی رو حمید مانیکس بهم داد بازی کردم بالاش پول ندادم وگرنه....!:دی

قضیه این چی بود پس؟ :-/

من تغریبا وسطای بازی هستم و باید بگم فوقلعاده هست! بخاطر این بازی میخوام بعد از مدت ها دست به قلم شدم و یه مقاله بلند بالا دارم می نویسم که تو یکی از این مجلات خواهید خوندش. مرگ بر هیترهای بازی

پس با این حساب باید اعتراف کنم خیلی طبیعی بود کارت! چون حتی خود من هم پستت رو لایک کردم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or