امتیازات Beast of Reincarnation

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    38
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
MV5BYjg4YjAzMzAtZjNkOS00NDllLTgzYTEtZGJjYWI1NGRjNzk1XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

سازنده: Game Freak
ناشر: Fictions
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 4 اوت 2026 (13 مرداد 1405)
پلتفرم ها: XBOX, Playstation 5, PC

اولین نقد منتشر شده بازی از مجله فامیتسو

Famitsu - 8/9/9/9 [35/40]

RDT_20260730_2213283901655304180226691.png

Screenshot_۲۰۲۶-۰۸-۰۴-۰۴-۵۷-۳۹-۶۳۸-edit_com.brave.browser.jpg

Screenshot_۲۰۲۶-۰۸-۰۴-۰۴-۵۸-۰۹-۳۸۴-edit_com.brave.browser.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا بازی اینطوریه که وقتی به بخش های مختلف بازی جدا جدا نگاه کنی میگی خب مشکلی نداره اما در حین بازی کردن بهت خیلی نمیچسبه !

فکر میکردم مشکل از منه که انتظاراتم رو براورده نکرد اما مثه اینکه واقعا مشکل از پکیج کلی بازی هست8->

• Like
Reactions: Thundersky
بعد میگید چرا صبر کردیم متاش بیاد وقتی رو گیم پس هست :D حدس میزدم گند بزنه و ارزش اهمیت دادن نداشته باشه نهایت بدرد بیکار بودن میخوره که حوصله کنی دانلود کنی و ببینی گیرایی داره برات یا نه. اینا تا حالا چیزی بهتر از متوسط نساختن فکر کنم همه فقط بخاطر باکس ارت و چندتا عکس فکر میکردن چیز خوبی قراره باشه
رو پی سی هم انگار فاجعس تو ردیت یکی پست کرده بود بازی با fsr1 و dlss3.7 بدون فریم جن و بدون ساپورت اولتراواید هست قشنگ هرچی میسازن دو نسل عقبه گیم فریک واقعا جزو شاهکارای این صنعته

فکر کردم بازی چینی هست نگو استودیو واسه ژاپن هست. بازی سازی ژاپن داره بد داغون میشه. غیر از معروف های قدیمی نبوغ و کار آبرومندی تو نسل جدید پیدا نمیشه
باور کنید انگار هیچکی اینجا با گیم فریک اشنایی نداره :D بابا این شاهکاره تازه دربرابر بقیه بازیاشون من سویچ ۱ داشتم اولین بار که پوکمون نصب کردم اینجوری بودم دقیقا
1000040361.jpg
بعد فهمیدم اینا کلا هرچی میسازن در حد زمان ps1 هست

آخرین ویرایش:
باور کنید انگار هیچکی اینجا با گیم فریک اشنایی نداره :D بابا این شاهکاره تازه دربرابر بقیه بازیاشون من سویچ ۱ داشتم اولین بار که پوکمون نصب کردم اینجوری بودم دقیقا
1000040361.jpg

بعد فهمیدم اینا کلا هرچی میسازن در حد زمان ps1 هست

این بازی اساسا اوت سورس شده بود و تیم اصلی گیم فریک که بازی های پوکمون رو میسازند اصلا روی بازی کار نکردند. ضمن اینکه به عنوان اولین بازی که با این مقیاس و سطح گرافیکی میسازند مقایسه اش با کارهای قبلیشون اشتباه هست.

قضیه پوکمون کلا فرق میکنه. بازی های پوکمون اصولاً با برند نینتندو‌ شناخته میشند و مثل خیلی از فرانچایزهای اصلی نینتندو فن بیس خاص خودشون رو دارند که به معنای واقعی کلمه اکثرا هیچ اهمیتی به گرافیک نمیدن . بخاطر همین با وجود پیشرفت گرافیکی کم هر نسخه بالای ده میلیون میفروشه و یکی از پرفروش‌ترین سری بازی های تاریخ صنعت گیم هست.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
این بازی اساسا اوت سورس شده بود و تیم اصلی گیم فریک که بازی های پوکمون رو میسازند اصلا روی بازی کار نکردند. ضمن اینکه به عنوان اولین بازی که با این مقیاس و سطح گرافیکی میسازند مقایسه اش با کارهای قبلیشون اشتباه هست.

قضیه پوکمون کلا فرق میکنه. بازی های پوکمون اصولاً با برند نینتندو‌ شناخته میشند و مثل خیلی از فرانچایزهای اصلی نینتندو فن بیس خاص خودشون رو دارند که به معنای واقعی کلمه اکثرا هیچ اهمیتی به گرافیک نمیدن . بخاطر همین با وجود پیشرفت گرافیکی کم هر نسخه بالای ده میلیون میفروشه و یکی از پرفروش‌ترین سری بازی های تاریخ صنعت گیم هست.
البته ژاپنی ها که کلا از نظر فنی عقبن فقط کپکام و کوجیما پرچمو بالا نگه داشتن :D

دیشب بازی رو دانلود کردم، نصف Crismon Desert بخاطر دانلود این موند. نظرات اینجا رو خوندم اصلا شوق اکسترکت و نصب بازی رو هم از دست دادم! :D
اینایی که توپیدن بهش اصلا بازی نکردن! قطعا بازی معمولیه و چیز wow و خفنی نداره ولی در این حدی که توی تاپیک میگن زبالس هم نیست. بشین بازی کن لذتشو ببر گیم پلی خیلی خوبی داره و روی گیم پسم که هست و نیازی به هزینه کردن براش نیست. خود سازنده هاشم که بیانیه دادن و گفتن میخوان آپدیت بدن و مشکلاتشو برطرف کنن.
کلا توی بازیسنتر به بعضی بازیا بیشتر از اون چیزی که باید گیر میدن. نمونه واضح دیگشم مافیا آخری بود که اونایی که پلی نداده بودن هی میزدن توی سرش بعد همونا اومدن سراغش و به به و چه چهشون راه افتاد :D

اینایی که توپیدن بهش اصلا بازی نکردن! قطعا بازی معمولیه و چیز wow و خفنی نداره ولی در این حدی که توی تاپیک میگن زبالس هم نیست. بشین بازی کن لذتشو ببر گیم پلی خیلی خوبی داره و روی گیم پسم که هست و نیازی به هزینه کردن براش نیست. خود سازنده هاشم که بیانیه دادن و گفتن میخوان آپدیت بدن و مشکلاتشو برطرف کنن.
کلا توی بازیسنتر به بعضی بازیا بیشتر از اون چیزی که باید گیر میدن. نمونه واضح دیگشم مافیا آخری بود که اونایی که پلی نداده بودن هی میزدن توی سرش بعد همونا اومدن سراغش و به به و چه چهشون راه افتاد :D
آخه اوضاع تو استیم هم زیاد خوب نیست.
حتی یک ثانیه هم گیم پلی از بازی ندیدم و یه چیزی مثل Ico, The Last guardian تو ذهنم بود! الآن تازه فهمیدم Action RPG ه :D
هرچند درست میگی بازی مفته، پس نباید زیاد گیر داد بهش :D

دیشب بازی رو دانلود کردم، نصف Crismon Desert بخاطر دانلود این موند. نظرات اینجا رو خوندم اصلا شوق اکسترکت و نصب بازی رو هم از دست دادم! :D
نه اینطوری نیست بازی حال و هوای خودشو داره و خوبه اما عالی نیست که مشخصه
بیشتر به خاطر قیمت بالاش هست نسبت به چیزی که ارائه میده به نظرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or