باور کنید انگار هیچکی اینجا با گیم فریک اشنایی ندارهفکر کردم بازی چینی هست نگو استودیو واسه ژاپن هست. بازی سازی ژاپن داره بد داغون میشه. غیر از معروف های قدیمی نبوغ و کار آبرومندی تو نسل جدید پیدا نمیشه
باور کنید انگار هیچکی اینجا با گیم فریک اشنایی ندارهبابا این شاهکاره تازه دربرابر بقیه بازیاشون من سویچ ۱ داشتم اولین بار که پوکمون نصب کردم اینجوری بودم دقیقا
![]()
بعد فهمیدم اینا کلا هرچی میسازن در حد زمان ps1 هست
البته ژاپنی ها که کلا از نظر فنی عقبن فقط کپکام و کوجیما پرچمو بالا نگه داشتناین بازی اساسا اوت سورس شده بود و تیم اصلی گیم فریک که بازی های پوکمون رو میسازند اصلا روی بازی کار نکردند. ضمن اینکه به عنوان اولین بازی که با این مقیاس و سطح گرافیکی میسازند مقایسه اش با کارهای قبلیشون اشتباه هست.
قضیه پوکمون کلا فرق میکنه. بازی های پوکمون اصولاً با برند نینتندو شناخته میشند و مثل خیلی از فرانچایزهای اصلی نینتندو فن بیس خاص خودشون رو دارند که به معنای واقعی کلمه اکثرا هیچ اهمیتی به گرافیک نمیدن . بخاطر همین با وجود پیشرفت گرافیکی کم هر نسخه بالای ده میلیون میفروشه و یکی از پرفروشترین سری بازی های تاریخ صنعت گیم هست.
اینایی که توپیدن بهش اصلا بازی نکردن! قطعا بازی معمولیه و چیز wow و خفنی نداره ولی در این حدی که توی تاپیک میگن زبالس هم نیست. بشین بازی کن لذتشو ببر گیم پلی خیلی خوبی داره و روی گیم پسم که هست و نیازی به هزینه کردن براش نیست. خود سازنده هاشم که بیانیه دادن و گفتن میخوان آپدیت بدن و مشکلاتشو برطرف کنن.دیشب بازی رو دانلود کردم، نصف Crismon Desert بخاطر دانلود این موند. نظرات اینجا رو خوندم اصلا شوق اکسترکت و نصب بازی رو هم از دست دادم!![]()
آخه اوضاع تو استیم هم زیاد خوب نیست.اینایی که توپیدن بهش اصلا بازی نکردن! قطعا بازی معمولیه و چیز wow و خفنی نداره ولی در این حدی که توی تاپیک میگن زبالس هم نیست. بشین بازی کن لذتشو ببر گیم پلی خیلی خوبی داره و روی گیم پسم که هست و نیازی به هزینه کردن براش نیست. خود سازنده هاشم که بیانیه دادن و گفتن میخوان آپدیت بدن و مشکلاتشو برطرف کنن.
کلا توی بازیسنتر به بعضی بازیا بیشتر از اون چیزی که باید گیر میدن. نمونه واضح دیگشم مافیا آخری بود که اونایی که پلی نداده بودن هی میزدن توی سرش بعد همونا اومدن سراغش و به به و چه چهشون راه افتاد![]()
نه اینطوری نیست بازی حال و هوای خودشو داره و خوبه اما عالی نیست که مشخصهدیشب بازی رو دانلود کردم، نصف Crismon Desert بخاطر دانلود این موند. نظرات اینجا رو خوندم اصلا شوق اکسترکت و نصب بازی رو هم از دست دادم!![]()