یکی از دوستام نسخه uc بازی را 5 ساعته تموم کرده
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ایا کسی توی نقدی دیده که زمان Single بازی چقدره؟؟؟:confused:
اخه شماره یکش camping جالبی داشتمطمئن که چه عرض کنم دوستم گفت .البته mw 2 هم 5 تا 6 ساعت گیم پلی بیشتر نداشت تو اینجور بازی ها multyplayer هست که حرف اول را میزنه
البته الان من نقد ign را میخوندم نوشته بود اگر به این بازی به چشم یک بازی single player نگاه کنید کاملا مایوس کننده است اما مولتی پلایرش خارق العاده است
اگر به این بازی به چشم یک بازی single player نگاه کنید کاملا مایوس کننده است اما مولتی پلایرش خارق العاده است
نه بابا سینگلش در مقایسه با مولتی پلیرس مایوس کنندس ولی به تنهایی باز هم عالیه نگران نباش خیالت راحت
خیلی راحت هم میتونه از دید خیلی از سایت ها و نشریات بهترین FPS امسال بشه .
فرخ جان ، تند اومدی چیه عزیزم . این کاملا نظر شخصیه من ِ و یه جورایی نظر یه فن ِ Battlefield . همتون میدونید چقدر پیگیر و عاشق MAG بودم ، روز اول هم گرفتم ، کاملا هم انتظاراتی که داشتم رو برآورده کرد ولی بازم میام میگم حتی MAG که همه تمرکزش روی Multiplayer ُِ نمیتونه به کیفیت Bad Company 2 برسه .آرش این مورد را خیلی تند اومدی به نظرم یعنی بهت قول 100% میدم که حداقل اینطوری که فکر میکنی نمیشه !
با چه حساب کتابی این حرف گفتی ؟
تا اخر سال وایساده بودی بعد این حرف را میگفتی بهتر بود . میدونی چه عناوینه fps شاخی تا اخر سال قراره بیاد که نیاز ندارم نام ببرم .