امتیازات Battlefield 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FLAWL3SS

کاربر سایت

52093342021608661428.jpg

Developer-------EA Digital Illusions CE
Publisher----------------Electronic Arts
Series-------------------------Battlefield
Engine-----------------------Frostbite 3
Release date-------October 29, 2013
Genre-------------First-person shooter
Mode--------Single-player, multiplayer

Machinima - 9.5/10 - PS4 & PC
GameTrailers9.5/10 - PS4 & PC
AusGamer - 9.4/10 - PC
Cheat Code Central - 9.4/10 - PS3
Vandal Online - 9.3/10 - PC
Digital Chumps - 9.2/10 - PS3
CVG - 9/10 - PS4
Meristation - 9/10 - PC
AtomicGamer - 9/10 - PC
3DJoegos - 9/10 - PS4
Jeuxactu - 9/10 - PC
GameRevolution - 9/10 - PC
Gameblog.fr - 9/10 - PC
EuroGamer Italy - 9/10 - PC
GameReactor - 9/10 - PC
VideoGamer - 9/10 - PS4 & PC
GamesRadar - 9/10 - PS4 & PC
Joystiq - 9/10 - PC
Gamefront 8.9/10 - PC & PS4
GameInformer -
8.8/10 - PC
MultiPlayer.it -
8.5/10 - PS4
EGM - 8.5/10 - X360
EveryEye - 8.5/10 - PS4
Playstation Universe - 8.5/10 - PS3
IGN - 8.5/10 - PC
SpazioGames - 8.5/10 - PC
PCGamer - 8.4/10 - PC
IGN - 8/10 -X360 & PS3
OXM - 8/10 - X360
Eurogamer - 8/10 - PS4
Xbox360Achievements - 8/10 - X360
Gamespot - 8/10 - PS4 & PC
Polygon - 7.5/10 - PC
USGamer - 7/10 - PC
Shack News7/10 - X360

فعلا(متای PC):

sffvs.png

آخرین ویرایش:
IGN فعلا نسخه PC و PS3/360 رو ریویو کرده دلیلشم برای ریویو نکردن نسخه های نسل بعد اینجا توضیح داده.

Where's the Xbox One or PS4 Battlefield 4 Review?

Where's the Xbox One or PS4 Battlefield 4 Review? - Blog by Mitchy_D - IGN
نسخه PC و PS4 هم خیلی عالی و یکسان با اختلافات اندک دونسته اونم اگر خیلی تلاش کنید که بخواید اختلافات رو بین این دو نسخه ببینید ! از DS4 هم بشدت تعریف کرده و میگه بهترین اتفاق برند PlayStation در زمینه کنترل بازی های FPS هست !
However, I can give you some impressions based on my time with the PlayStation 4 multiplayer and single-player. Purely from a gameplay perspective, I can say with confidence that Battlefield 4 on PlayStation 4 and PC are equally excellent. The two are visually comparable, with minor detail differences if you’re really trying to pick it apart. The single-player and multiplayer look beautiful, and DualShock 4 is the best thing to happen to PlayStation in terms of first-person shooters.

آخرین ویرایش:
88678799685753282555.png

Unfortunately, the quality of the single player campaign really brings the overall experience down.
خو احمقا مگه مجبورید سینگل هم میزنید تنگ این بازی !؟ :|

اون USgamer هم که 7 داده بود تقریباً همین رو گفته بود :-"
این هم برای 360ــش ثبت شده باز همین رو میگه 8-|
76321746105724281025.png

من هم نسخه 360ـو بازی کردم و بهش 6.5 می دم :دی

همش هم به خاطر بخش مولتی قوی ـشه، وگرنه Campaign و گرافیک رو هوان، بعضی وقت هاهم آدم یه باگ هایی تو بخش مولتی و سینگل می بینه که مجبوره یا Disconnect شه یا Reset Checkpoint کنه :|

دوستان عادت دارن چپ میرن میگن فاجعه راست میرن میگن فاجعه ! نسخه ی 3 یا همین هرچی بودن و هستن و خواهند بود فاجعه نبودن! چون همیشه یکی از بهترین FPS ها بوده و هست

نسخه X360 فاجعه بود، با پلتفورم های دیگه کاری ندارم...

دیگه آخر نسلی هست و EA هم کلا داره کم کم نقل مکان میکنه به نسل بعدی سر همین ـه که این شاهکار هارو تو فیفا بتل و احتمال زیاد تو NFS (این کلا شاهکاره همین جوری :دی ) میبینیم

من هم نسخه 360ـو بازی کردم و بهش 6.5 می دم :دی

همش هم به خاطر بخش مولتی قوی ـشه، وگرنه Campaign و گرافیک رو هوان، بعضی وقت هاهم آدم یه باگ هایی تو بخش مولتی و سینگل می بینه که مجبوره یا Disconnect شه یا Reset Checkpoint کنه :|

نسخه X360 فاجعه بود، با پلتفورم های دیگه کاری ندارم...
كسي بتل رو براي سينگل نميخره:d اوني كه سينگل خوشش مياد cod بازي ميكنه:d
كلا بتل نيازي به سينگل نداره.

كسي بتل رو براي سينگل نميخره:d اوني كه سينگل خوشش مياد cod بازي ميكنه:d
كلا بتل نيازي به سينگل نداره.

منم اصلا واسه سینگل نخریدم، گفتم که وضعیت مولتی بازی اسفناک تره ! اینقدر بافت و تکسچر ها دیر و بد لود می شن که واقعا ! :| بعضی از دیوارهاهم که مجازی هستن. از توشون می تونی رد بشی ! منم فن BF هستم و این شماره نیازهای منو برآورده نکرد. واسه این می خواستم گلد یک ماهه بخرم که بعد از دوساعت بازی کردن مولتی ـش یه جای دیگه بی خیال شدم.

بازم می گم شاید نسخه کنسولی اینجوری باشه !

منم اصلا واسه سینگل نخریدم، گفتم که وضعیت مولتی بازی اسفناک تره ! اینقدر بافت و تکسچر ها دیر و بد لود می شن که واقعا ! :| بعضی از دیوارهاهم که مجازی هستن. از توشون می تونی رد بشی ! منم فن BF هستم و این شماره نیازهای منو برآورده نکرد. واسه این می خواستم گلد یک ماهه بخرم که بعد از دوساعت بازی کردن مولتی ـش یه جای دیگه بی خیال شدم.

چشم بسته غیب می گی عزیز معلومه فقط نسخه کنسولی اینجوریه دیگه
از سخت افزار 10 ساله چه انتظاری داری دایس هم که نمی تونه معجزه کنه
شما رو PC بازی کنی اونوقت می فهمی Multi یعنی چی:d

دیگه آخر نسلی هست و EA هم کلا داره کم کم نقل مکان میکنه به نسل بعدی سر همین ـه که این شاهکار هارو تو فیفا بتل و احتمال زیاد تو NFS (این کلا شاهکاره همین جوری :دی ) میبینیم

تو نبودي ميگفتي اين نسل هنوز جا داره تا دو سه سال ديگه اين كنسولها جوابگو هستن
مايكرو و سوني دارن زود ميرن نسل بعد؟
بعدشم ميگفتي با وجود كنسولهاي نسل بعد اين نسل تا دو سه سال جاداره؟

واقعا من دیلیل نسخه SP رو نمیفهمم اصلا !!! اخه چه کاریه!!! موقعی بازی همه چیش مولتی هست من به شخه Sp بازیه BF3 رو هم بازی نکردم!

احتمالا با چند تا آپديت چند گيگي مشكلات كمتر ميشه:|

من نسخه 360 رو بازی کردم....اصلا از بازی خوشم نیومد ......باگ داشت....گیم پلی هم ناامید کننده بود........شاید رو کنسول نسل بعد ردیف بشه.....رو هم رفته من حال نکردم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or