امتیازات Atomic Heart

پیش‌بینی شما از امتیازات Atomic Heart؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت

امتیازات Atomic Heart

atomic-heart.jpg

Release Date: February 21, 2023
Developer: Mundfish
Publisher: Focus Entertainment
Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Microsoft Windows

Metacritic: 71 (PS5 version)
Opencritic: 74

امبارگوی بازی رأس ساعت 16:30 روز دوشنبه یکم اسفند برداشته خواهد شد...

آخرین ویرایش:
امیدوارم پیش بینیم درست نباشه اما با توجه به نمایش ها فکر می کنم تاکید زیاد روی نبردهای تن به تن و close combat و همینطور بزرگی زورکی جهان بازی به امتیازاتش ضربه بزنه، کاش همون ایده‌ی soviet bioshock رو بدون اضافه کاری پیش می بردند.

امیدوارم امتیاز خوبی بگیره و فروش خوبی رو تجربه کنه و اینکه بخاطر روسی بودن سازنده هاش دچار مشکل یا نقدهای غیرمنصفانه نشه.
یه شایعه همین چند وقت پیش مطرح کرده بودن که روسیه از طریق این بازی میخواد از سیستم کاربراش جاسوسی کنه!!!

امیدوارم امتیاز خوبی بگیره و فروش خوبی رو تجربه کنه و اینکه بخاطر روسی بودن سازنده هاش دچار مشکل یا نقدهای غیرمنصفانه نشه.
یه شایعه همین چند وقت پیش مطرح کرده بودن که روسیه از طریق این بازی میخواد از سیستم کاربراش جاسوسی کنه!!!
از این کشور دوست و برادر که همه ایران عاشقشیم همه چی بر میاد ولی یه همچین داستانی قطعا روز اول لو میره و بعید میدونم سازنده همچین حماقتی کنه
تو تریلرهای بازی افت فرم کاملا مشهود بود
امیدوارم مشکلات فنی رو نمرات بازی تاثیر نزاره

امیدوارم استریک بازی‌های خوب امسال با اتومیک هارت ادامه پیدا کنه:D متا هم خیلی مهم نیست و در هر صورت بازی رو تجربه میکنم، ولی امیدوارم امتیازات خوبی بگیره و خوب بفروشه تا از دولوپرش بازی‌های بیشتر و بهتری ببینیم

نه به بی بازی ایه چندین ماه پیش تا این اواخر. نه به هجوم این حجم بازی عظیم. این از پرسونا ۴ و ۳ که اومدن روی کنسول, اون از دد اسپیس, اینم از اتومیک هارت. شاهکار octopath traveler 2 هم تقریبا هم زمان با این بازی میاد که دیگه نگم اصلا ! بعدم که دیابلو ۴ و hollow knight و رزیدنت ۴!
این بازی هم بعید میدونم زیر ۸۴ بگیره. هرچند پیش بینی خودم بالاتره.

نه به بی بازی ایه چندین ماه پیش تا این اواخر. نه به هجوم این حجم بازی عظیم. این از پرسونا ۴ و ۳ که اومدن روی کنسول, اون از دد اسپیس, اینم از اتومیک هارت. شاهکار octopath traveler 2 هم تقریبا هم زمان با این بازی میاد که دیگه نگم اصلا ! بعدم که دیابلو ۴ و hollow knight و رزیدنت ۴!
این بازی هم بعید میدونم زیر ۸۴ بگیره. هرچند پیش بینی خودم بالاتره.
Silksong زودتر از ژوئن منتشر نمیشه! هرچند تیم چری ممکنه بازم مثل همیشه تأخیر بزنه. امیدوارم حداقل امسال منتشر بشه
یکی از تست کننده های ارشد بازی که خیلی ازش رضایت داشته و گفته ارزش این همه صبر رو داره.

به شدت از حال و هوا و اتمسفر بازی خوشم اومده. همین‌طور از دنیای خاصی که داره و طراحی جک جونورها تا موسیقی و...
ولی... همچنان خیلی شک و تردید دارم نسبت بهش. :D اگه همین تریلرها رو از یه استودیوی شناخته شده می‌دیدم، راحت می‌گفتم می‌ترکونه! ولی الآن تا وقتی بازی منتشر نشه، واقعاً نمی‌شه فهمید چطوریه و استودیوی سازنده‌ش هم چیزی نیست که بگیم توی کارهای قبلی‌شون فلان طور بودن و انتظارات رو بر اون اساس در نظر بگیریم. از نظر فنی هم یه ذره نگران وضعیت نسخه کنسولی هستم که چیز خاصی ازش ندیدیم.
توی نظرسنجی زدم ۷۶، ولی واقعاً امیدوارم چیز خیلی جالبی از آب در اومده باشه و تریلرها سر کارمون نذاشته باشن. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or