من فن سنگین پلاتنیومم اتفاقا
من فن سنگین پلاتنیومم اتفاقاولی نمایش E3 امسالش به دلم ننشست نمیدونم چرا
حالا که نمرات خوبه ما هم راضی هستیم
ایشالا فرصت تجربش پیش بیاد
کجام بی حاله دارم لبخند میزنم ببین
کجام بی حاله دارم لبخند میزنم ببین
یه بازی رو ps2 بود (فکر کنم 7 سامورایی) یه تم استیم پانکی داشت پایانشم خیلی بد بود با اون حال کردم فاینال نسخه های نسل 4ش رو شبیه ساز gba زدم خوشم امد (هرچند که اصلا از jrpg هیچی سرم نمیشه) رو ps2 هم امدن ffx دان کردم خدا نخواست بازی کنیم بازی مشکل داشت و همون اولش کرش میکردولی به فکر ffvii remake هستم کلود عشق
در کل منتظر شاهکار بعدی نینتندو هستم جدی میگم قبول کن و ترول کردن بزار کنار![]()
شوخي نكنMeristation 90
CGMagazine 95
IGN Italia 91
از اون جا که بازی انحصاری سوییچه و خیلی مهم نیست برا بر وبچ انجمن و منم حوصله ام سر رفته..
..
.
کم کم وقت پرچم کردنه
نظرت در مورد حدس فوق العادت چیه جانی (ژوبین سابق) @JohnnySilverhand
شوخي نكن
تا جايي كه يادمه برا ps4 هم تاييد شده بود
داشتم یه فن ارت ازش میزدم اگه یادت باشه ولی کاملش نکردم باشه برا لانچ بازی اگه رسیدمپس بریم برا Zelda: Link's Awakening تا داشته باشیم Cute ترین بازی 2019 رو![]()
PlatinumGames is back. Astral Chain offers extraordinary graphics and easy-to-learn controls, as well as an interesting story from the first second. A game that cannot be missing from any Nintendo Switch collection.
بازی خیلی خوبه من ۳ مرحله اولشو رفتم هم داستان جذابی داره هم گیم پلی عالی .گرافیکشم به نظرم جزو ۳ گرافیک برتر سوییچ تا الان بوده .فقط تنها مشکلش تا الان دوربین بازی هستش یکم رو مخه چون کنترل legion هم دارید یکم دوربین قاطی میکنه