امتیازات : Assassin's Creed

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rezaigi2004

کاربر سایت
دیگه خیلی معتبر مجله فامیتسو:

نقد و بررسی نسخه کامل بازی

Famitsu Reviews Assassin's Creed: 37/40

2000858416695801014rsak3.jpg

آخرین ویرایش:
امکانش هست از Gs نمره ی 10 بگیره.
از سال 2001 بازی ای 10 نگرفته.

نمره نسبتا خوبیه ولی من به این نمره ها اصلا اهمیت نمیدم :love:

خیلی خوب بود خیالم راحت شد که به یه افتضاح تبدیل نشد فقط 2 هفته تا ریلیز بازی مونده:love:

GAME INFORMER هم به بازی امتیاز 9.5 داد
البته نسخه 360.

این عکس رو ببینید مثل خودم کف کنید:
جالب اینجاست که Concept Art نیست،In Game ـه!
این عکسیه که Game Informer توی نقدش از این بازی گذاشته که اگه واقا در این حد باشه .... !!

2qa7bld.jpg

البته نسخه 360.

این عکسیه که Game Informer توی نقدش از این بازی گذاشته که اگه واقا در این حد باشه .... !!
نسخه 360 و نسخه PS3 .;)

البته نسخه 360.

2qa7bld.jpg
اين که چيزی نيست ، اگه اون گيم پلی 10 دقيقه ای بازيرو ديده باشی اونوقت قدرت گرافيکی بازيرو
متوجه میشی

علی مثل اینکه پیشنهاد هامون در مورد اینکه بازیش زیاد جالب از اب در نمیاد و امتیازهای پایینی میگیره درست از اب در نیومد:) به هر حال خوب شد که اشتباه فکر میکردیم:love:

از سایت بسیار معتبر و منصف gamesradar هم امتیاز فوق العاده 10/10 رو گرفت.جالب اینجاست که gamesradar به COD 4 امتیاز 9 را داده ولی به این بازی امتیاز کامل داده.این یعنی این بازی واقعا زیباست و به همه گیمر های عزیز توصیه می شود.

verdict_template_top.gif

Huge, immersive world
Absolutely stunning visuals
Addictively twisty storyline

verdict_template_middle.gif

Repetitive side missions
Revisiting Masyaf over and over gets old
Guards are almost as agile as Altair

توصیه می کنم مطلب زیر را بخوانید,درباره داستان بازی است.واقعا هیجان انگیزه:

Assassin's Creed actually follows two storylines. First, there's white-robed Altair, an arrogant young Assassin cultist who lives in the Kingdom of Jerusalem circa 1191, during the Third Crusade. Soon after the game begins, Altair botches a vital mission deep underneath Solomon's Temple; disgraced, he's given a chance to restore his honor by assassinating nine key Muslim and Crusader political figures, thereby restoring some peace to the region.

Then there's Desmond Miles, Altair's near-future descendant, who's kidnapped by a shadowy corporation and strapped into a machine that can unlock the ancestral memories stored in his DNA. His segments - which bookend each chapter of Altair's story - play a little like a point-and-click adventure and are confined to the lab where he's imprisoned. Why this layer of sci-fi weirdness even exists isn't clear at first, but it never feels tacked on, and the things you'll learn here will gradually cast an unsettling new light on Altair's story.

آخرین ویرایش:
علی مثل اینکه پیشنهاد هامون در مورد اینکه بازیش زیاد جالب از اب در نمیاد و امتیازهای پایینی میگیره درست از اب در نیومد
امین جون پس دیگه لطفا احساساتت رو قبل از ریلیز بازی نگو که بیخودی روان آدم رو میریزی به هم.
به هر حال خوب شد که اشتباه فکر میکردیم
چه رویی ...:biggrin1:
----
خوشحالم که امتیاز خوبی گرفت:love:

سلام

بازیش خیلی عالیه من میگم 5/9 از gs میگیره ولی با این سختگیری ها امکان داره کمترم بگیره اون باگهاشم الام کردن که تو نسخه دمو هست فقط :)

من تمام تريلر جديد هارو ديدم باگهاي e3بر طرف شده بود ببينيم ميتوه از gamespotامتياز 10بگيره:eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or